• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Sağ olasın istirahat etmemi söylediler iyiyim çok şükür hiç ağrım sızım olmadı kahverengi leke de kesildi inşallah bir an evvel kanama alanı küçülürse bir sıkıntı kalmayacak doktor illa düşük demek değil ama düşük riski demek kanama olması dedi sadece
Dikkat et canım mümkün olduğunca wc dışında kalkma yorma kendini

Selamün aleyküm arkadaşlar benim adetime 5 gün kala göğüs hassasiyeti dün gece batma hissi Sabah kalktığımda aşırı âdet olacakmış im gibi Bir ağrı oldu acaba hamile miyim benim gibi olup da hamile olduğunu söyleyebilir mi bu belirtilerden başka belirti Yok sizce var mı

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar 🥰
Haftada bir giden sizleri görünce benim son muayeneden sonra 6 hafta sonra gidecek olmam beni biraz üzdü 😁 daha 1 ay var kontrool gününe😜
Ama inşallah gerek olmaz da 1 ay sonra giderim diyorum bende 😇
Benim de bir sonraki üç hafta sonra. Ama arada şehir hastanesine giderim bazı testler için bir de o görür🫡
Kızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.
Bana aynen devam dedi hem de kafası dağınıktı herhalde üç kere falan dedi. Tamam anladık

Kızlar gece yatılı misafirim vardı sabah erken kalktım kahvaltı mutfak işleriyle uğrastım. Şuan feci şekilde belim ağrıyor belden aşağısını koparıyorlar sanki. Böyle bisey yaşayan var mı ya iş güç yapmıcaz mı hiç
Ay benim de yatılı misafirim vardı. Önceki gün evi temizlemek tüm günümü aldı ara vere vere. Misafir varken de gündüz işe git akşam yemek mutfak sol böğrümde çok ağrım oldu dokuzda yattım geri kalktım iki saat sonra napim🤷🏻‍♀️ ertesi sabaha kadar dinlenince ancak fresh uyandım.

Bahar yorgunluguna progesteron yorgunlugu eklenince katmerlendik hepimiz. Ben normalde yerinde duramayan, bos kalmaktan hoslanmayan biriyimdir. En kucuk firsatta uzanip uyumak filan istiyorum🤭

Ultrasonda kanama alanı gördü doktor kahverengi kum gibi geliyor şu an böyle bir şey yaşayan vsr mı kızlar hala hastanede yatıştayım güzel olan kalp atışını bir daha gösterdi çok şükür düşük riski bu kanama alanı dedi
Benim de ultrasonda kanama alanı gördü doktor ama kanamam yok. Progestron kullanıyorum tedbir olarak 1 ay sonra gidicem tekrar. Vücud genelde kendi kendine emiyormuş bu kanama alanlarını bebek büyüyünce diyerek kendimi rahatlatıyorum ben de.

Yalnız değilsin bebisim ben daha kalp atışı bile duyamadım en son 14 martta gittim kese oluşmuş güzel dedi 3 hafta sonra gel kalp atışına dedi bayramdan sonra gideceğim bakalım neler bekliyor beni
İnşallah güzel haberler alırsın 😇
Ben 26 nisanda gideceğim 😀

Kızlar ben de 4+1 deyim 3+5 de idrarda silik çizgiyi gördüm 3+6 da kanda beta 254 çıktı. Doktorumu aradım 4 gün sonra kan ver artışı takip edelim sonrada gelirsin keseyi görürüz dedi. Ben genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasına eğilim çıkmıştı hamile kalırsan olmadı kan sulandırıcıya başlarız önlem amaçlı demişti. Keseyi görünce başlayalım dedi. Aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı ? Biraz endişe ediyorum.
ben kullaniyorum canim. 2 dusuk sonrasi bende de kan pihtilasmasi cikti. bu hamileliyimde 5 haftasindan kullaniyorum gunde 2 defa kan sulandirici. basqa da progesteron fitili iynesi , folik asit

Ay benim de yatılı misafirim vardı. Önceki gün evi temizlemek tüm günümü aldı ara vere vere. Misafir varken de gündüz işe git akşam yemek mutfak sol böğrümde çok ağrım oldu dokuzda yattım geri kalktım iki saat sonra napim🤷🏻‍♀️ ertesi sabaha kadar dinlenince ancak fresh uyandım.
Fazla hareket istemiyor vücut ya

Bence bu çok genel bir yorum olmuş gebeler için yumurta çok faydalı protein olarak dana eti yumurta şifa olarak yemeklerde sarımsak ben daha önce kimseden duymadım bunu ayrıca ben yumurta yemeden doyamam ekmek yemiyorum çünkü bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ben bunların hepsini tüketiyorum tanıdığım tüm gebelerde tüketti ama kimseye bişey olmadı 🤷‍♀️
Evet protein tüketin diye söylüyor doktorlar kesin. Bilgi olarak diye uygulamak olmaz zaten bildiğim bi tesadüf olabilir ben kendim denemek istedim sadece herkes yapması gerekmiyor

Arkadaşlar sizler dönem olarak benden önde gidiyorsunuz fikir almak istiyorum,Salı gününe doktora gitmek için randevu oluşturmuştum,bugünki değerim 332 çıktı yani doktora bu değerlerle gitmek sizce saçma mı araya bayram da giriyor ne zaman doktora gittiniz acaba ??

Evet protein tüketin diye söylüyor doktorlar kesin. Bilgi olarak diye uygulamak olmaz zaten bildiğim bi tesadüf olabilir ben kendim denemek istedim sadece herkes yapması gerekmiyor
İstersen yime de beslenme konusunda doktoruna da danış canım , elbette herkes uygulamak zorunda değil ama sen de hamiş olduğun için senin de yetersiz beslenmeni istemem açıkçası ☺️

İstersen yime de beslenme konusunda doktoruna da danış canım , elbette herkes uygulamak zorunda değil ama sen de hamiş olduğun için senin de yetersiz beslenmeni istemem açıkçası ☺️
Evet işte ilk bebeğim insan kötü birsey olmasın diye Farklı şeyler deniyor ya da denemek istedim suan kim ne yap derse yapacak duruma geldim resmen dediğiniz gibi doktorumla görüşeyim kısa bi süreydi ama olsun riske atmak olmaz asla 🫶🏻 teşekkürler

Evet işte ilk bebeğim insan kötü birsey olmasın diye Farklı şeyler deniyor ya da denemek istedim suan kim ne yap derse yapacak duruma geldim resmen dediğiniz gibi doktorumla görüşeyim kısa bi süreydi ama olsun riske atmak olmaz asla 🫶🏻 teşekkürler
Bencede canım iyi yaparsın sağlıklı beslenmek suyu yeteri kadar içmek önemli 🙏

Arkadaşlar sizler dönem olarak benden önde gidiyorsunuz fikir almak istiyorum,Salı gününe doktora gitmek için randevu oluşturmuştum,bugünki değerim 332 çıktı yani doktora bu değerlerle gitmek sizce saçma mı araya bayram da giriyor ne zaman doktora gittiniz acaba ??
Belki Salı günü keseyi göremeyebilirsin cumaya doğru görünebilir kese için betanın 3500 civarı olması gerekiyor sanırım randevunu erteleme şansın varsa bi bak istersen bayramdan sonra da kalp atışını duyarsın hayırlısıyla ☺️ tebrik ederim

Ben 320den 1 hafta sonra gittim. Doktor da öyle çağırmıştı zaten beta 2 kat artarsa 1 hafta sınrasında gel demişti. Şuan gitmeye gerek yok gibi bi şey görünmez çünkü haftaya gidebilirsiniz ama bayram tatili de olacak siz ona göre hesaplayın beta 1500lere gelince gidin 🥰 2 nisan olabilir mesela

Kızlar bugün normalde beklenen adet günüm ama ben 5 gün önce öğrendim gebeliği. Öğrendiğimden beri sürekli karnım ve bağırsaklarım hareketli. Bazen hazımsızlık gibi oluyor gaz oluyor bazen ishal ve ishal karın ağrısı yapıyor. Ama genel olarak bir ishal hali var. Bunu yaşayan var mı. Biyerde ishal düşük belirtisi diye okudum galiba. Ben endişeleniyorum

Back
X