- 7 Aralık 2015
- 469
- 898
- 103
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.201
18. Haftalarda benim plesanta da assadaydi calisiyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen ağır kaldırma suyunu bol iç detaylida bi baktık benimki çıkmıştı yukarı tabi tüm bunlara uydum günlük islerimide yaptim ama çok ayakta kalmamaya özen gösterdim özellikle sende dikkat et dua et inşallah bı kaç haftaya çıkacak burda bı çok örneğimiz var yukarı çıkan yüreğini ferah tutÇok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorum
Çok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorumÇok normal canım bebekler hala göbek deliğinin altında büyüdükçe çıkacaklar yukarıya benimde çok baskı ve ağrı yapıyor hala zamanla hafifleyecek tabi sancı olduğunda bol bol dinlen uzan
Doktorum da bana onu tavsiye etti ve yorumlar çok iyi
Şu an için riskli demedi bana da yukarı çıkar endişelenme dediİlk hamilelikte risk olmuyor dedi doktor
Tabi çalışıyorum eşek gibi hemde hemşireyim18. Haftalarda benim plesanta da assadaydi calisiyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen ağır kaldırma suyunu bol iç detaylida bi baktık benimki çıkmıştı yukarı tabi tüm bunlara uydum günlük islerimide yaptim ama çok ayakta kalmamaya özen gösterdim özellikle sende dikkat et dua et inşallah bı kaç haftaya çıkacak burda bı çok örneğimiz var yukarı çıkan yüreğini ferah tut
Benimse rahim agzına yakın. Banada yukarı cıkar dedi . Canınızı sıkmayın hicÇok sağ ol canım benim plesantam rahim ağzına yakındı o yüzden korkuyorum
Şu an için riskli demedi bana da yukarı çıkar endişelenme dedi
İstirahat önerdi mi size bana ilişki bile yasak değil dediBenimse rahim agzına yakın. Banada yukarı cıkar dedi . Canınızı sıkmayın hic
Bana sadece dedi ki ilk hamileligin ve sezeryan dogum da yok endişe edecek durum yok dedi. Rahime kapatsa endişe edilebilir ama endişe etmeye gerek yok en kötü ihtimalle sezeryan dogum olur dedi. Dikkat et dinlen ilişki yasak filan demediİstirahat önerdi mi size bana ilişki bile yasak değil dedi
Tabi çalışıyorum eşek gibi hemde hemşireyim
Canım ilişki vs yasak değildi uzun süre ayakta kalmamaya çalış ağır kaldırma bol su ic ve dinlen dedi madem çalışıyorsun eve geldiğinde ayaklarini uzat dinlen bide evde yorma kendini bolca suyunu iç bı kaç haftaya çıkar zaten kendiligindenİstirahat önerdi mi size bana ilişki bile yasak değil dedi
Yok yok kaldırmaya gerek olmuyo diye hatırlıyorum biz mağazadan baktık. En iyisi deneyerek almak sanırım ama alan bakan varsa ve anlatmak isterse mükemmel olurDoona için herkes başka bir yorum yapmış kullanım süresi olarak, aklım karıştı.
Ana kucağı ve sonrasınra geçeceği oto koltuk için isofix de dert olabilir Doona alırsak aslında.
Cybex eezy twistte sanıyorum çift yön kullanım vardı ama bebeği kaldırıp yön değiştirmek gerekiyordu. Tekrar bir bakayım gidip mağazada, sağ olun.
Maxi Cosi’de ağır ama onun oto koltuk için harika bir isofixi var, aracın dışına çıkıyor. O nedenle bir daha bakacağım.
Çok uzun zamandır akıntım felaket şekilde fazla. Zaten her gün çamaşır degistiriyordum şuan günde 2-3 değiştirsem bile ancak karşılıyor canım.Kızlar ya akıntım bugün biraz fazla böyle olan var mı acaba şeffaf kokusuz
Canım bol su içmen lazım 3 litre o zaman ayakların bi nebze inerBenim ellerim değil ama ayaklarım çok fena. Normalde 38 giyiyorum dün 39 numara ayakkabı önden parmaklarım fırlayacak gibi sığmadıbende variste var ondan mı bilmiyorum
Benim hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok akıntım oluyor. Hani regl olduğunuzu sanarsiniz bir ıslaklık hissedersiniz ya o derece
Ya bende korktum ama dediğim gibi kaderdaşım çok burada ya bu sayfayı seviyorum hemen dönüş alıyorum içim ferahlıyorÇok uzun zamandır akıntım felaket şekilde fazla. Zaten her gün çamaşır degistiriyordum şuan günde 2-3 değiştirsem bile ancak karşılıyor canım.
Hepimizin aynı canım bence benimde Bayadır çok fazla geliyor özellikle eğilip kalkarken de çoğalıyor vardır illaki mantıklı bi sebebi ama korkulacak bir şey yok rengi sarıya veya yeşile dönerse o zaman kork şu an bi sorun yokÇok uzun zamandır akıntım felaket şekilde fazla. Zaten her gün çamaşır degistiriyordum şuan günde 2-3 değiştirsem bile ancak karşılıyor canım.
Merhaba ben vadidekine gidiyorum doktorum Ulviye Hanlı çok memnunum kendisi çok tatlı dilli anaç birisi tavsiye ederimMerhaba, doktorunuz kim acaba?
Vadi İstanbul ve Ulus’taki doktorları araştırıyorum ben de doğum için bir süredir..
Memnun musunuz?
Kız söyledim ya sebebini kacirmissin sen, pelvik kaslar doğum için hazırlanıyor bı nevi savunma mekanizması oluşturdu temizlik yapıyor o yüzden cisli gibi geziyoruz, bu cookkk normal bı süreçHepimizin aynı canım bence benimde Bayadır çok fazla geliyor özellikle eğilip kalkarken de çoğalıyor vardır illaki mantıklı bi sebebi ama korkulacak bir şey yok rengi sarıya veya yeşile dönerse o zaman kork şu an bi sorun yok
Sağlıcakla görürsün bebisini, güzel haberlerini alırsın inşallahKızlar merhabaaYarın 11'de detaylı ultrasonumuz var bol bol dualarınızı bekliyorum. Genel olarak çoğunuzun güzel geçmiş okudukça çok seviniyorum, kötü haber alanların da Allah gönlünü ferahlatsın inşallah. Hepsi geçecek, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz inşallah.
Her açıdan güzel bir bağ kurduk sizlerle. Dualarınızın bana da iyi geleceğinden çok eminim şimdiden teşekkür ediyorum.
Çok sağ ol canımCanım ilişki vs yasak değildi uzun süre ayakta kalmamaya çalış ağır kaldırma bol su ic ve dinlen dedi madem çalışıyorsun eve geldiğinde ayaklarini uzat dinlen bide evde yorma kendini bolca suyunu iç bı kaç haftaya çıkar zaten kendiliginden
Çok sağ ol canımBana sadece dedi ki ilk hamileligin ve sezeryan dogum da yok endişe edecek durum yok dedi. Rahime kapatsa endişe edilebilir ama endişe etmeye gerek yok en kötü ihtimalle sezeryan dogum olur dedi. Dikkat et dinlen ilişki yasak filan demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?