- 12 Şubat 2025
- 106
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.881
Ben de ağızdan alıyorum gerçekten salak gibiyim ne aklım akıl ne fikrim fikirAlnım sivilce içinde ve evet sersemlik uyku yapıyo. Fitil olarak alıyorum geceleri. Ama gündüz ağızdan alınca kafası baya iyi dkjfjf
Etsene canım sana zahmet hemen edinelimYa ben de sezaryen den korkumdan normal doğumun her detayını okuyup öğrenip kurslara gitmiştim çok faydasını görmüştüm basına ne geleceğini bilmek insanı rahatlatıyor şimdi ki hayalimde doğumda kucağımda bebekle yürüyerek çıkmakbirkaç kitap tavsiye edebilirim doğuma dair
Canım ben şunu önereyim zeytinyağı ile ilk öğününü yap baya düzeltiyorSezeryan olucam valla bu hemoroid kafamı iyice karıstirdi ben sürekli çorba mı içiyim internet nohut fasülye ye diyor ama onlarda kabız yapar
Hamilelikte düşük tansiyon istediğimiz bir şey asıl istenmeyen yüksek tansiyon dedi doktorum sizinkiler kaçKuzum muhtemelen bizim normal tansiyonumuz bu. Benim yılardır hep düşüktü. Hamilelikte iyicedüştüdoktorum hamilelikte düşük tansiyon normal bi şey dedi. Bence normal durumdayız
kuzum evet magnezyum kullanıyorum belki de ondandır hiç düşünmemiştim
Kasım annelerine göz attın mı orada haftanla uyumlu kişiler de vardır, bilgi alışverişi yaparsınızHerkese merhabalar, 5 haftalık hamileyim . Ankara etimesgutta yaşıyorum. bana acil doktor önerisinde bulunur musunuzzzz . kafam çok karışık çok stresliyimmm
Kuzum benim de hep 8-5 , 9-5 falan çıkıyor şu sıralar. Normalmiş ama benim doktorum da çok iyi dediHamilelikte düşük tansiyon istediğimiz bir şey asıl istenmeyen yüksek tansiyon dedi doktorum sizinkiler kaçben 9.6 10.6 gidip geliyorum
Yemek içinde mi kaşık la mı bir kaşık yeterli olurmuCanım ben şunu önereyim zeytinyağı ile ilk öğününü yap baya düzeltiyor
Ay iyi bari ya demek ki normal :)Kuzum benim de hep 8-5 , 9-5 falan çıkıyor şu sıralar. Normalmiş ama benim doktorum da çok iyi dedibiraz halsizlik yapar sadece dedi ozmut
Aa ciddi mi zeki beyin emreden daha iyiydi yorumları ama şaşırdım. Neyse hamama giren terler kdjdjf eşim biraz sinirlidir sekreteri boğmazsa sağ salim çıkarız o günden inşHala enfeksiyon var direk düşen birşey değilmiş, spiramisin kullanıyorum önlem amaçlı bol bol dua ediyorum. Perinatolog kontrolünde gidiyorum. Yapılan çalışmaları okudum bir makalede 25 toxolu gebede ilk 10 haftadaki sebebsiz düşükler harici tüm bebekleri sağlıklı doğmuş.
Doktor ilaç iç çok düşünme takip edeceğiz dedi, amniyosentez önerdi süreçte değişiklik olmayacağı için yaptırmamayı seçtik.
Bende zeki beye gittim , 1saatten fazla beklettiler, sekreterleri için hafif söylemişsin
Tıbbı bilgisi için birşey diyemem ama doktor bize aşırı soğuk geldi ağzından lafları zor aldık, motive edici yada iyi gelecek 1 cümlesi yoktu, çıkınca biz ne yaşadık dedik.
Emre Erdoğduyu tavsiye ederim , nerdeyse 1 saat muayne ediyor, iletişimi çok iyi , olayları anlayacağın dilde anlatıyor.
Hiç duymadım. Ben 85 kg ım. Telefonla randevu almak için aradığımda da, kimse bana kilomu sormadı.Selam kızlar , detaylı usg için kilo sınırı 90 mış üstünde ki kilolarda görüntüleme olmuyormuş istanbul anadoluda bi kaç hastane aradım ama randevu alamadım. Bilgisi olan var mı acaba kilo sınırı olmadan bakan hastane ? Ya da detaylı yaptırmasam ne olur mesela ?
Hem yemek içi hem kaşıkla yani ne kadar yersen o kadar faydalı ayrıca da zeytinyağı bütün karaciğerdeki toksinleri temizler bir bebeğe yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri bu yağ bol bol tüketelimYemek içinde mi kaşık la mı bir kaşık yeterli olurmu
Erkenden al bence. sekreterleri gıcık maalesef Google yorumlarında da herkes sekreterlere giydirmiş zaten.tavırlarından ben de hoşlanmadım.Ben de zeki beye randevu alacağım ama bayram haftası 22 haftalık oluyor ideal zaman tam olarak sanırım o haftaya denk geliyor. İnş ayarlayabilirler randevu verirken daha önce konuştuğumda 12 haftalıkken muayene olmak istemiştim sekreteri vermedi randevu paketledi kapadı telefonu. Doktor harika ama sekreteri cadı birazinş sağ salim randevu alabilirim
Bayrağı birlikte taşıyalım diye yetiştim+10 kiloyla bayrak bende galibaiştahımda normal aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Hahahaha içim hiç fena olmuyo aslında sadece içimden başka bir canlı çıkacak olması çok ilginç geliyorBen denk geldikçe izlemiyorum izledikçe korku oluşuyor en iyisi diyorum akışına bırakayım
Hayatım aklın yolu bir çünkü elimde olsa kocama vercem doğursun diyeAyyy ben bi de defalarca doğuma girdimkusmak en mantıklısı sanırım sana katılıyorum
Konuya dair hiçbir bilgim yok ama yıllarca anksiyete tedavisi görmüş biri olarak içine sinecek şekilde doktora git ve uyku bölünmeleri, ter basmaları, kalp çarpıntılarından bir an önce kurtul içini rahatlat derimAy kızlar ya biz daha 19. Haftadayız detaylıya da daha 2 hafta var. Doktor 17. Haftada gittiğimizde beyindeki bir yapı için henüz oluşmamış ama 19. Haftada oluşmaya başlar detaylı zamanı tam belli olur falan demişti. Ama biraz önce forumda dolaşırken bazı konulara denk geldim ve açıp okuma gafletinde bulundum. Detaylıda bazı kişilerde cavum septum pellisidum oluşmamış. Bu da bebekte çok ciddi sorunlara yol açıyormuş falan. Doktorumun dediği yapı da buydu sanırım. Biraz makale falan okudum ve genelde 16. Haftada bu yapı oluşuyormuş çoğu bebekte. Ya acaba bizde de oluşmayacak mı niye doktor göremedi falan diye anksiyetelere girdim. Eşime de söyleyemiyorum doktor böyle bi şey olsaydı söylerdi falan der muhtemelen. Böyle şeyleri kafama takınca aşırı kızıyor. Bende de anksiyete var malesef kafama takınca takıyorum. Mecbur size yazdımhiç bilgisi olan var mı. İki hafta kendimi yiyip bitirmektense hocadan bi ara randevu alsam da tekrar mı gitsem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?