Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Herkese merhabalar, 5 haftalık hamileyim . Ankara etimesgutta yaşıyorum. bana acil doktor önerisinde bulunur musunuzzzz . kafam çok karışık çok stresliyimmm

Etsene canım sana zahmet hemen edinelim

Hamilelikte düşük tansiyon istediğimiz bir şey asıl istenmeyen yüksek tansiyon dedi doktorum sizinkiler kaç ben 9.6 10.6 gidip geliyorum

Hamilelikte düşük tansiyon istediğimiz bir şey asıl istenmeyen yüksek tansiyon dedi doktorum sizinkiler kaç ben 9.6 10.6 gidip geliyorum
Kuzum benim de hep 8-5 , 9-5 falan çıkıyor şu sıralar. Normalmiş ama benim doktorum da çok iyi dedi biraz halsizlik yapar sadece dedi ozmut

Aa ciddi mi zeki beyin emreden daha iyiydi yorumları ama şaşırdım. Neyse hamama giren terler kdjdjf eşim biraz sinirlidir sekreteri boğmazsa sağ salim çıkarız o günden inş

Selam kızlar , detaylı usg için kilo sınırı 90 mış üstünde ki kilolarda görüntüleme olmuyormuş istanbul anadoluda bi kaç hastane aradım ama randevu alamadım. Bilgisi olan var mı acaba kilo sınırı olmadan bakan hastane ? Ya da detaylı yaptırmasam ne olur mesela ?

Hiç duymadım. Ben 85 kg ım. Telefonla randevu almak için aradığımda da, kimse bana kilomu sormadı.

Benim gittiğim dr u ve bilgi almak için aradığım perinatolog var iki tane; biri prof biri doç. İstersen yazarım. Onları da bir ara sor bakalım.

Erkenden al bence. sekreterleri gıcık maalesef Google yorumlarında da herkes sekreterlere giydirmiş zaten.tavırlarından ben de hoşlanmadım.
Kilo konusuna gelince ben de yavaştan almaya başladım 1.5 kilo falan aldım sanırım. Ramazan sofralarında da yemeden olmuyor. Benim de bulantılarım azaldı ama yemeyi sevmediğim şeyler var hâlâ.

Kızlar migros sanal markette mamalarda özellikle sma da 2.si 1 tl. Kullanan yada kullanacak varsa haberiniz olsun. Son kullanma tarihleri 2026 haziran gibi bana gelenlerin

Ay kızlar ya biz daha 19. Haftadayız detaylıya da daha 2 hafta var. Doktor 17. Haftada gittiğimizde beyindeki bir yapı için henüz oluşmamış ama 19. Haftada oluşmaya başlar detaylı zamanı tam belli olur falan demişti. Ama biraz önce forumda dolaşırken bazı konulara denk geldim ve açıp okuma gafletinde bulundum. Detaylıda bazı kişilerde cavum septum pellisidum oluşmamış. Bu da bebekte çok ciddi sorunlara yol açıyormuş falan. Doktorumun dediği yapı da buydu sanırım. Biraz makale falan okudum ve genelde 16. Haftada bu yapı oluşuyormuş çoğu bebekte. Ya acaba bizde de oluşmayacak mı niye doktor göremedi falan diye anksiyetelere girdim. Eşime de söyleyemiyorum doktor böyle bi şey olsaydı söylerdi falan der muhtemelen. Böyle şeyleri kafama takınca aşırı kızıyor. Bende de anksiyete var malesef kafama takınca takıyorum. Mecbur size yazdım hiç bilgisi olan var mı. İki hafta kendimi yiyip bitirmektense hocadan bi ara randevu alsam da tekrar mı gitsem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz

Ben denk geldikçe izlemiyorum izledikçe korku oluşuyor en iyisi diyorum akışına bırakayım
Hahahaha içim hiç fena olmuyo aslında sadece içimden başka bir canlı çıkacak olması çok ilginç geliyor
Ayyy ben bi de defalarca doğuma girdim kusmak en mantıklısı sanırım sana katılıyorum
Hayatım aklın yolu bir çünkü elimde olsa kocama vercem doğursun diye

Konuya dair hiçbir bilgim yok ama yıllarca anksiyete tedavisi görmüş biri olarak içine sinecek şekilde doktora git ve uyku bölünmeleri, ter basmaları, kalp çarpıntılarından bir an önce kurtul içini rahatlat derim
o huzursuzluk insanı mahfeder onu iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…