- 8 Ağustos 2011
- 10.807
- 4.568
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.221
Geçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin insGrip oluyorum diye gitmedim sabah doktora sonra belimin ağrısı arttı, karnımda bı acı olmaya başladı normalden bı tuhaf, gittim acile kanama alanı var kesenin üst tarafında dedi çapını söylemedi büyük değil küçükte değil dedi leke sordu yok dedim oda eski olusumlu da olabilir aktif bı durum yok dedi... İçim buruldu yine, öncekiler de hep böyle olmuştu...
İnsanla fikir verebilir ama bu müdahale seviyesiSize de geliyor mu adı ne olacak ben şu ismi çok severim bu olsun bunu koy, bu iyi bu olsun, ben çok seviyorummm yaaa bu olacak adı çok yakışır falan falan bana soran yokda cocugu ortaya dogurucam heraldetabii benim dediğim olur sonunda onLara bakacak değilim de yine de sinir oluyorum herkesin ailesi çocuğu var koysaydiniz o zamn yada doğurup koyun, benim çocuğumla ilgili fikir sıralayıp durmayın yani boş boş işler cevap bile vermiyorum başka birşeyle ilgileniyorum devam ediyorlar konuya
Merhabalar benimde riskli çıktı ama detaylı baktırmadım bilmiyorum Allah’a bıraktım aynı durum kızımda da başıma geldi riskli dediler çok çok ağladım zehir oldu hamileliğim bana ama çok sağlıklı hatta çok zeki dünyalar tatlısı kızım doğdu şimdi o tecrübelerime dayanarak umuyorum yine bir sıkıntı çıkmaz ama Allah’a bıraktım ve içim rahat ense kalınlığı burun kemiği riskli sonucu desteklemiyor dedi doktorum içim daha bi rahatladı ama bu testlerde yanılmalar oldukça fazla içini ferah tut inşallah hiçbir sıkıntı yokturKızlar bu konuda tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi. İkili tarama testi sonuçlarımıza göre ultrasonda bi sıkıntı yok ama kanda 1:85 down riski çıktı. Şimdi dna testi yapılacak ve iki hafta beklemem lazım. Geçmez bana bu iki hafta
Ben bu hafta gittim ve benimde biraz rahime yakinmis ama degisir yeri bu haftalarda normal bu durum dediKızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Çok teşekkür ederim, böyle mesajları okudukça rahatlıyor insan. Benim de ultrason sonuçları temiz ama kana göre riskliymiş böyle olunca oran daha da düşüyormuş. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızMerhabalar benimde riskli çıktı ama detaylı baktırmadım bilmiyorum Allah’a bıraktım aynı durum kızımda da başıma geldi riskli dediler çok çok ağladım zehir oldu hamileliğim bana ama çok sağlıklı hatta çok zeki dünyalar tatlısı kızım doğdu şimdi o tecrübelerime dayanarak umuyorum yine bir sıkıntı çıkmaz ama Allah’a bıraktım ve içim rahat ense kalınlığı burun kemiği riskli sonucu desteklemiyor dedi doktorum içim daha bi rahatladı ama bu testlerde yanılmalar oldukça fazla içini ferah tut inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Geldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,Geçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin ins
Aktif kanama olmadığı için ins korkulacak bi durum yoktur. En iyisini de kendi Dr un bilir. Bolca dinlen. Ya Mübdi ismini tesbihi çek. Pazartesi güzel haberlerle gönlünü ferahlatsın Rabbim
Benim hiç kanama lekelenmem olmadı. Ama dün gece rüyamda bol kanamalı düşük yaptığımı gördüm. Korkular bitmezzzzz.
Hepimiz Allah’a emanetiz
Geçmiş olsun canım, güzelce dinlen, geçer gider inşallah, panik yapmamaya çalış, güzel dualar et, eminim sağlıkla doğacak bebeğin... Sen neden acile gitmiştin ki ilk? Grip oldugun için gittin bebeğe de mi baktılar, yoksa ağrın kanaman mi oldu?Geldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,
Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
Grip belirtim vardı eklemlerim ağrımaya başladı normalde kasik ağrım oluyor rutinimi biliyorum, dün karnımda tuhaf bı acıma başladı, grip için gidiyordum önce bebekten emin olayim dedim, his işte ne bileyim, ekstra bı durum yoktu kanama falan da yoktu, normalden biraz farklı acımaGeçmiş olsun canım, güzelce dinlen, geçer gider inşallah, panik yapmamaya çalış, güzel dualar et, eminim sağlıkla doğacak bebeğin... Sen neden acile gitmiştin ki ilk? Grip oldugun için gittin bebeğe de mi baktılar, yoksa ağrın kanaman mi oldu?
Aynı haftada düşük yapmışız şu an bende aynı kaygı içerisindeyim o kadar sık doktora gidiyorum ki. Buradaki kızların dediği gibi sakin stressiz olmamız bebeğimiz için de kendimiz için de en sağlıklısı. Temmuz'da teker teker doğum bilgilerimizi paylaşıcaz Allah izin verirseBiri 14+3teydi de ne bileyim 17.haftada olsam da korku çöktü ustume, pazartesi gideyim diğer kendi doktoruma bakalım, problem görmüyorum aktif durum yok dedi buna sığınıyorum
Biliyorum aslında modumu yükseltmek lazım da işte her ağrı sinirime dokunmaya başladı rahatlayamiyorum, öksürük için baska doktoru gorucem şimdi, şiddetli oksurmeyin kızlar sıkıntılı olabiliyormus geçmeyen öksürükAynı haftada düşük yapmışız şu an bende aynı kaygı içerisindeyim o kadar sık doktora gidiyorum ki. Buradaki kızların dediği gibi sakin stressiz olmamız bebeğimiz için de kendimiz için de en sağlıklısı. Temmuz'da teker teker doğum bilgilerimizi paylaşıcaz Allah izin verirse
Bende alerjik bireylerdenim ve akşama kadar o kadar çok hapşırıyorum ki kasıklarım kesildi sanıyorum öksürük ve öğürmede dediğin gibi zorlayınca risk olabilir tabi. Rabbim hepimize ve evlatlarımıza şifa versin güzellik versinBiliyorum aslında modumu yükseltmek lazım da işte her ağrı sinirime dokunmaya başladı rahatlayamiyorum, öksürük için baska doktoru gorucem şimdi, şiddetli oksurmeyin kızlar sıkıntılı olabiliyormus geçmeyen öksürük
Bayağı kişinin başına gelmiş inşallah çok kısa sürede düzelirBen bu hafta gittim ve benimde biraz rahime yakinmis ama degisir yeri bu haftalarda normal bu durum dedi
Benim de var açık kahverengiSelamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık bayaben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
İyi de bu şekilde sonucu kimse yorumlayamaz ki doktorun önünde grafik de oluyor ona göre yorum yapıyor duramazsanız randevunuzu erkene alın şu tablodan bir şey anlamak mümkün değil boşuna strese girip bebeği üzmeyin.Kızlar bende ikili test yapmıştım sonuçlar böyle çıktı . Doktor kontrolüne de 2 hafta var internetten baktım çok kötü gelmiş gibi geldi bana anlayan var mı ? Birde ikili testte güncel kiloda benim kilomda yalnış yazılmıştı 10 kg eksik yazılmıştı . Onunla bir ilgisi olabilir mi ? Yoksa o gün doktor ultrasonla baktığında ense 1.33 felan çıkmıştı burun kemiği de vardı . Valla ikili test insanın sadece modelini bozuyor sanırsam
Eki Görüntüle 3542714
İnşAllah bir an önce atlatırsınız yiyin için yatın ben öyle geçirdim kanamam varkenGeldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,
Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?