Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
İçim rahat canım yüzde 95 sorunsuz gebelik geçirmiş herkes bu durumda inşallah benimde oyle olur .üstüne bu ara ağır grip oldum öksürük ateş o beni çok yordu
İnşallah canım benim çok geçmiş olsun çok.. inşallah bir an önce toparlanirsin

Ben 13. Haftada almistim fetal dopleri duyuluyordu şimdi 16 oldum daha net duyuluyor

Anladım canım sersemletiyorsa iş yerinde zor olur. Gece yatmadan önce içerim, bı de kağıdında günde belli bir sayıdan fazla içmeyin yazıyordu, sayiyi hatirlamiyorum ama sen de her aklına geldiğinde içme bence doktora sor kaç tane içmen gerektiğini doktor belirlesin..

16+4ten bildiriyorum.

6. Haftadan itibaren başlayan şiddetli bulantı, günde 2-3 kez kusmalar 14. Hafta itibariyle epey azaldı. Kusma kesildi. Ama ihtiyaca göre prilam almaya devam ediyorum. Çünkü günde 1-2 kez de olsa bulantı geliyor.

Prilam ı Dr baştan su şekilde verdi bana. Gece yatmadan 2 tane içeceksin. (Çünkü uyku ve sersemlik yapar, gece alırsan uykun da daha kaliteli olur, dinlenirsin dedi) Eğer yetmezse gündüz bir tane daha al. Günde 4 taneye kadar çıkabilirsin dedi. Ama en fazla 3 tane içmisimdir. O da sayılı gün.

Bebek hareketlerine gelince, çok hafif hafif hissediyorum. Şöyle ki; sanki iki avucumun arasında bi kelebek var da sağa sola çarpıyor gibi

Son muayenemde Dr söylemediği halde burada çokça duyduğum için, Dr a plasentanın konumunu sordum. Rahim ağzına yakın yan bi yerde duruyordu. Rahim ağzında da olsa suan ciddi bi durum teşkil etmez. Nasıl ki, dik duran bebek doğuma doğru pozisyon alır baş aşağı döner; plasenta da bebek büyüdükçe yukarı doğru yer değiştirir dedi.

Son düzenleme:
Oyyy bulantıların bitmesine çok sevindim kuzucumm. Demek ki benim de bitecek

Ben de 11. Haftada sormuştum pleseta nerede diye şu an aşağıda ama o kadar erken bi hafta ki sen sormasan söylemezdim çünkü daha bebek de aşağıda. Karnın büyüdükçe bebiş büyüdükçe yukarı çıkacak korkulacak hiç bir şey yok demişti

Grip oluyorum diye gitmedim sabah doktora sonra belimin ağrısı arttı, karnımda bı acı olmaya başladı normalden bı tuhaf, gittim acile kanama alanı var kesenin üst tarafında dedi çapını söylemedi büyük değil küçükte değil dedi leke sordu yok dedim oda eski olusumlu da olabilir aktif bı durum yok dedi... İçim buruldu yine, öncekiler de hep böyle olmuştu...

Öncekiler küçüktür canım, sen düşük tehlikesini atlattin, Allah'ın izni ile bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin merak etme...

Öncekiler küçüktür canım, sen düşük tehlikesini atlattin, Allah'ın izni ile bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin merak etme...
Biri 14+3teydi de ne bileyim 17.haftada olsam da korku çöktü ustume, pazartesi gideyim diğer kendi doktoruma bakalım, problem görmüyorum aktif durum yok dedi buna sığınıyorum

Biri 14+3teydi de ne bileyim 17.haftada olsam da korku çöktü ustume, pazartesi gideyim diğer kendi doktoruma bakalım, problem görmüyorum aktif durum yok dedi buna sığınıyorum
Korkma canım, 11.haftadan beri kanama ve lekelenmem var böyle şeyler olabiliyor. Plasenta da yukarıda ama kanama alanı oluyor hala. Ağrı sancı olmadıkça sorun olmaz dedi doktorum ki senin kanaman bile yok. Benimki adet kanaması gibi başlamıştı...

Yaaa sağol insan kendine gelince en kotu benim diyor da yok benim senin kadar değil benim dokuzuncu haftada bitmişti leke olayları, hiçte sonrasinda kanama var diyen olmadı, bu acilde eski olabilir dedi şüpheye düştüm, kaç kere doktor gördü neden söylemediler o zaman diye, bebekte olması gerektiği yerde problem yok, açtım yemek yedim şimdi başladı hareketlere bı tık rahatladım da, geçen yıl çok kötü geçirdim üst üste oldular böyle tedirgin oldum, bir de ağrım.var rutin ağrılar var ondan biraz fazla ama bugün grip uyandım bütün eklemlerim kemiklerim ağrıyor bence asıl agrinin kaynağı o yoksa ağrım hep hafif olurdu bugüne kadar çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…