- 10 Aralık 2017
- 884
- 1.023
- 113
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.241
Geçmiş olsun canım. Evde yatma psikolojisi öyle zor ki. İlk trimester hayal kurardım ikiye geçince prenses gibi olunurmuş gezip tozarım pilatese başlarım ev işlerine ağırlık verebilirim diye. Kendime yemek bile yapamıyor olmak çok zoruma gidiyor. Ne yapalım Bebek için bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor. Lekelenmen olabilir korkma o alanı vücut dışarıya atacaktır. Gerçi sen erken haftalarda yaşamıştın sanırım. Yine geçecek, tekrarlasa da tekrar geçecek bu günler de.Geldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,
Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
Bende yatiyorum şimdi, kv.m sağolsun iki tencere yemekte göndermiş günlük yaparım diyor sağolsun, yaticam artıkİnşAllah bir an önce atlatırsınız yiyin için yatın ben öyle geçirdim kanamam varken
Yaşadım canım yaşadım iki de dusugum var süreci biliyorum malesef bilmeseydim keşke kafamda kırk tilki dönüyor, kırkı da ayrı alem, bende oh mis rahatladım demiştim büyük konusuyoruz heralde ne bileyim, Allah'a emanet ettim bende elimden geleni yapacağım ne yapalimGeçmiş olsun canım. Evde yatma psikolojisi öyle zor ki. İlk trimester hayal kurardım ikiye geçince prenses gibi olunurmuş gezip tozarım pilatese başlarım ev işlerine ağırlık verebilirim diye. Kendime yemek bile yapamıyor olmak çok zoruma gidiyor. Ne yapalım Bebek için bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor. Lekelenmen olabilir korkma o alanı vücut dışarıya atacaktır. Gerçi sen erken haftalarda yaşamıştın sanırım. Yine geçecek, tekrarlasa da tekrar geçecek bu günler de.
Geçmiş olsun canımGeldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,
Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
Evet çok haklısın en iyisi erkenden gidip öğrenmek olacakİyi de bu şekilde sonucu kimse yorumlayamaz ki doktorun önünde grafik de oluyor ona göre yorum yapıyor duramazsanız randevunuzu erkene alın şu tablodan bir şey anlamak mümkün değil boşuna strese girip bebeği üzmeyin.
Ben de şimdi baktım sanki hayal meyal bir çizgi var ama sadece aşağıya doğruSelamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık bayaben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
Turşu yoğurt zencefil limon ne varsa dayan ilerlemesin hemen geçsin inşallah, bende aynı durumdan muzdaribim hiç belirti yoktu dünden beri yıkıldımArkadaşlar, herkesten kaçtım yakalanmamak için ama maalesef grip oldum. Kendi kendine nasıl geçecek çevremdeki herkes 1 aydır hasta çok moralim bozuk
Turşu yoğurt zencefil limon ne varsa dayan ilerlemesin hemen geçsin inşallah, bende aynı durumdan muzdaribim hiç belirti yoktu dünden beri yıkıldım
Malesef bugün bende öyleyim serum verdiler üzerine sekiz iğne antibiyotik, ayrı 3igne kortizon, asist, yetmemiş parol da vermişler onu bıraktım bı köşeye yetti diğerleriumarım hemencecik atlatırız. Millet avuç avuç ilaç içiyor.
Malesef bugün bende öyleyim serum verdiler üzerine sekiz iğne antibiyotik, ayrı 3igne kortizon, asist, yetmemiş parol da vermişler onu bıraktım bı köşeye yetti diğerleri
Bende dayanirdim da öksürüğümu kessin diye dayadilar herşeyi kanama alanım varmista öksürükle kotulesmesin dediler, yoksa vermezlerdi iç parol yat derlerdimaşallah şifa olsun inşalllah, ben dayanabilirim umarım
Beenn. Ve plesenta durumundan ötürü kasık ağrın fazla olur dedi ben zaman zaman duramıyorum kasık ağrımdan oluyor mu canım sende deKızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Yok kuzucum benim sadece göbek deliğimden aşağı doğru inen bi çizgi varBen de şimdi baktım sanki hayal meyal bir çizgi var ama sadece aşağıya doğrusenin göbek deliğinin üstüne de çıkıyor mu?
Canım hiç yok sadece ilk kez bi kahverengi lekelenmem oldu ama doktor dediğim gibi çok sakin konuştu inşallah yukarı çıkar tez zamanda ikimizindeBeenn. Ve plesenta durumundan ötürü kasık ağrın fazla olur dedi ben zaman zaman duramıyorum kasık ağrımdan oluyor mu canım sende de
Ben de şu an aynı durumdayım sanki ciğerim kopacak her dk öksürüyorum bundan dolayı alt tarafta baskı hissediyorumKızlar geceden boğaz ağrısıyla yatmıştım sabah boğazım felaket ciğerlerime kadar öksürüyorum ve vücut ağrım çok fazla kafamı kaldıramıyorum aynı zamanda okula gelmek zorundaydım ilaçta kullanamadığımız için bize şuan ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın lütfen
çokkk teşekkür ederim önerileriniz içinn uygulayacağım inşallah
Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora. Bir an önce geçer gider inşallahGeldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,
Yok canım erken değilSelamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık bayaben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
Sağolasın balım sağol yatıyorum olayın sıcağı soğuyunca bı tık daha pozitifim geçecek elimden geleni yapicam modundayim, olumsuz düşünmenin anlamı yok hiç, anca stres, hiç gerek yok, iyi olacağız bitti başka ihtimal dusunmuyorumÇok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora. Bir an önce geçer gider inşallaholsun bebek ve sen sağlıklı olun da yatıp dinlen , ne güzel yemek getirenin de varmış sağolsun inşallah bir an önce toparlanirsin
Bebiş ve sen iyi ol gerisi hallolurBende dayanirdim da öksürüğümu kessin diye dayadilar herşeyi kanama alanım varmista öksürükle kotulesmesin dediler, yoksa vermezlerdi iç parol yat derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?