• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Çok şükür gözün aydın Umutvari Umutvari 🤗 Benimde randevum var bugün akşama doğru. Ense kalınlığına falan bakılacak. Birkaç gündür tam olarak adlandıramadığım bir tedirginlik var içimde. Bebeği görünce rahatlayacağım inşallah. Umarım güzel haberlerle gelirim bende 🙏🏻
Hadi sen de güzel haberlerle gel ins ☺️
aryakusum aryakusum lady peacock lady peacock A acemianne92 kızlar doktordan çıktım şimdi. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ense kalınlığı çok güzel burun kemiği çok iyi dedi. Fetal dna için kan verdim. Ankara intergen de yapılacak 13450 liraymış. İki hafta gibi bir sürede çıkar dediler. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz 😍
Gözün aydın bacım 🥰
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Doktor ocean extramag magnezyum verdi fakat benim hap yutamama problemim var ve magnezyum hapı çok büyük😔 Bölerek içsem bir problem olur mu? Var mıdır bir fikri olan? 🙄🙄

Bölüp iç. Suda erit iç. Meyve suyuna katıp iç.
Ez yoğurda kat ye.
Her türlü olur.

aryakusum aryakusum lady peacock lady peacock A acemianne92 kızlar doktordan çıktım şimdi. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ense kalınlığı çok güzel burun kemiği çok iyi dedi. Fetal dna için kan verdim. Ankara intergen de yapılacak 13450 liraymış. İki hafta gibi bir sürede çıkar dediler. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz 😍
Gözün aydın canım biliyordum güzel haberlerle geleceğini 🌸için rahatlamıştır şimdi hadi bakalım iki hafta sonra da güzel haberler gelir inşallah 🙏🌸

Evet teyzelerimiz bu da ultrason fotomuz 😍 doktorumuz yine cinsiyet için çok erken dedi bi şey söylemedi 😅 fikri olan var mı 😀 bi de bacak bacak üstüne mi atmış yaaa ben sürekli kusarken bebişin içerdeki rahatlık seviyesi 😀😀
Ahahaha 😂 rahatlığa bak sen
Ben asla anlamam cinsiyetten kendi bebişimin kini bile arkadaşlara sormuştum 😂 ama bu fotoğraf çok net bana kız gibi geldi 🌸
Gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallah 🙏

Ahahaha 😂 rahatlığa bak sen
Ben asla anlamam cinsiyetten kendi bebişimin kini bile arkadaşlara sormuştum 😂 ama bu fotoğraf çok net bana kız gibi geldi 🌸
Gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallah 🙏
Ay canımsın Rabbim sağlıklı bir şekilde versin inşallah hepimizin yavrusunu. Cinsiyet önemli değil 😍

Evet teyzelerimiz bu da ultrason fotomuz 😍 doktorumuz yine cinsiyet için çok erken dedi bi şey söylemedi 😅 fikri olan var mı 😀 bi de bacak bacak üstüne mi atmış yaaa ben sürekli kusarken bebişin içerdeki rahatlık seviyesi 😀😀
Oğlan :KK36:
İçime doğan bu.

Artık fotojenik ve artistik pozlar dönemine giriyoruz. Özellikle yan siluetlerde çok tatlı görünüyorlar :KK51:

Guzel haberlerle gelmene cok sevindim🥳🥳
Ayni firmayla calisan bir yerde 10+6 da yaptirmistim bende 12.000 tl odemistim ne kadar zam gelmis yeni yilda😒 eger sehir olarak Ankara’da yasiyorsan 1 haftaya cikar sonucun🥹 ben istanbuldan gonderdim 12. Gunde sonuclandi kargo sureside eklendigi icin. Guzel haberlerini bekliyoruz ❤️

15. Haftadan bildiriyorum o rahatlama bi türlü gelmek bilmedi 🥹 nerde kaldı yolda bişey mi oldu acaba merak ettim 🤣
😃 kız benim rahat geçiyor kusmam hiç olmadı şükür midem ekşiyor sadece akşamları birde sancı bu ara işte tek korkum düşük tehlikesi ondan fazla hareket edemiyorum o sebeple dedim sıkıldım artık gezmek istiyorum 🥲😃 yerleşsin şu minnak rahat edeyim

Ayağa bak maşallah suphanallah ne tatlılar ya güzel yakalamış doktor 🥰🥰

Kızlar geceden boğaz ağrısıyla yatmıştım sabah boğazım felaket ciğerlerime kadar öksürüyorum ve vücut ağrım çok fazla kafamı kaldıramıyorum aynı zamanda okula gelmek zorundaydım ilaçta kullanamadığımız için bize şuan ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın lütfen
Geçmiş olsun parol alın ateşiniz çıkmasın portakal suyu için sabah akşam birer bardak suyu bol bol için ve lütfen rapor alın en önemlisi dinlenmek dinlenmeden geçmiyor bu salgın

😃 kız benim rahat geçiyor kusmam hiç olmadı şükür midem ekşiyor sadece akşamları birde sancı bu ara işte tek korkum düşük tehlikesi ondan fazla hareket edemiyorum o sebeple dedim sıkıldım artık gezmek istiyorum 🥲😃 yerleşsin şu minnak rahat edeyim
Aman nazar değmesin ne güzel 🧿🙏 dinlenmene bak hiç kıpırdama bile evet çok sıkıcı ama geçici herşey bebişlerimiz için 🥰🧿🙏 Buarada bulantı bende 9. Haftada başladı yeni geçti desem yeridir mide yanması promosyon gibi başından beri var tiksinti desen aynı hala devam böyle de devam edecek gibi halsizliğim yorgunluğum biraz azalsa çok daha iyi olcam eminim🙏🤞

Guzel haberlerle gelmene cok sevindim🥳🥳
Ayni firmayla calisan bir yerde 10+6 da yaptirmistim bende 12.000 tl odemistim ne kadar zam gelmis yeni yilda😒 eger sehir olarak Ankara’da yasiyorsan 1 haftaya cikar sonucun🥹 ben istanbuldan gonderdim 12. Gunde sonuclandi kargo sureside eklendigi icin. Guzel haberlerini bekliyoruz ❤️
Teşekkür ederim kuzucumm. 2 hafta kadar sürede çıkıyor dediler. Daha erken olmaz mı dedim. Acele diye bildiririz dediler ama ne kadar sürede olur bilmiyorum. Doktorum gelmene gerek yok zaten sana da bana da mail atacaklar. Bana attıkları mailde cinsiyeti de yazacak ben sana atacağım sonucu dedi. Hatta özel bi cinsiyet partisi vs düşünüyorsanız söyleyin biz numarasını verdiğiniz kişiye bildirelim dediler 😀 parti vs düşünmüyoruz bu arada. Sadece sonucu doktor bana atarsa eşimle aynı zamanda öğrenmemiş olacağız. Aynı anda öğrenelim istiyorum ben kadar o da hak ediyor bence 😀 o yüzden belki bi arkadaşımıza falan mesaj attırırız düşünemedik onu henüz 😀

Ben de endişe ve heyecanla fetal dna sonucunu bekliyorum, 12 gün oldu ses yok hala. Hayırlı bir sonuç gelse.....🙏
İnşallah güzel haberler alacaksın canım sıkma kendini. Benim daha 1 hafta olmadı kan vereli. Zaten 1 ayda çıkar dedi üniversite hastanesi. Bekliyoruz işte iyi haberler alalım da beklemek önemli değil ❤️ 🤲
Çok sevindim güzel haberlerle gelmene canım benim maşallah. ❤️🥰 Bu arada o ayağa bittim bitttimmmmm 😍❤️🥰 içime kız gibi doğuyor sağlıkla gelsin de inşallah hayırlısı olsun ❤️ 🥰 fındık kadar ayağı var şu bacaklara su poza bak ya masallahhh 🧿🧿🧿
Çok şükür gözün aydın Umutvari Umutvari 🤗 Benimde randevum var bugün akşama doğru. Ense kalınlığına falan bakılacak. Birkaç gündür tam olarak adlandıramadığım bir tedirginlik var içimde. Bebeği görünce rahatlayacağım inşallah. Umarım güzel haberlerle gelirim bende 🙏🏻
İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım benimm ❤️ 🥰

İnşallah güzel haberler alacaksın canım sıkma kendini. Benim daha 1 hafta olmadı kan vereli. Zaten 1 ayda çıkar dedi üniversite hastanesi. Bekliyoruz işte iyi haberler alalım da beklemek önemli değil ❤️ 🤲
Haklısın, iyi haberler gelsin de, önemli olan bu. Bize 10 günde ya da 12 günde çıkar dedikleri için gün sayıyordum. Bir ay daha uzunmuş tabii ama bilince insan ona göre bekler. İnşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için.❤️🙏

14+2 den bildiriyorum.

Nazar etmek yok. Umut olsun diye yazıyorum:KK23:

Ben 3 gündür kusmadım :KK54:
Mide bulantısı azaldı.
Prilam almaya devam ediyorum bir süre daha böyle gitsin.

Sabredin bacılarım 💙:KK51:
Ben geçen gün etten tiksinmedim diye yazmıştım, o günden sonra et çok zor yiyorum😁😁

Back