Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Benim cildim berbat😀 hani insanlar teselli icin yok bisey yuzunde filan derler ya boyle durumlarda, dün babam anneme diyor ki yazik ya kiz ne hale geldi 🤣🤣 yuzuk testi filan da kiz cikti hep, goren herkes de kiz bu diyor yuzumden annen misali fetaldna bakip 🤣🤣 ama bizimki bi anda pipisini gosterip hepimizi ters kose yapabilir jdfjjffkf
chatgpt bana böyle dedi ona güvenmek istiyorum 😁

Eklentiler

• IMG_3150.webp
    IMG_3150.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 46
Ahahaha inan hic gozum yok benim de, sabah esim diyor ki suyun gelse buradan doktora yetisemeyiz napicaz 🤣🤣 evle doktor arasi 30 km ama istanbul trafiginde kopru gectigimi dusunursek en iyimser 1 saat demek bu ajdjdjdj. Dedim sezaryen dogururum sen uzulme😛
Kız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zor 😂 görümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum 😂 sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd

Az önce Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim diyor ki kız bebek ostrojen salgıladığı için tam tersi kızda güzelleşir anne diyor hurafeleri bilimsel yıktı😂 😂 ben de erkek hissediyorum ama cildim güzelleşti kız mı acaba 🤔

Az önce Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim diyor ki kız bebek ostrojen salgıladığı için tam tersi kızda güzelleşir anne diyor hurafeleri bilimsel yıktı😂 😂 ben de erkek hissediyorum ama cildim güzelleşti kız mı acaba 🤔
Ben hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum ama cildim hiç kötüleşmedi aksine her gören güzelleştin diyor doktor da geçen ultrason kıza benzetti ama hayırlısı :halay:

Kızlar kefir yoğurt bi şeyler yeyin, ceviz fındık badem hangisi varsa ara öğün yapın evhamları kovun🥰
Valla ayıptır söylemesi kapının önünde pişi dağıtıyolar koktu canım çekti Alpereni gönderdim valla bıktım bu bebekten diyor ahajaja

Evet çünkü kadın doğurganlığına zarar vermeyen tek ağrı kesici o
Neyse benim dogurganlik muallak biraz zaten hali hazirda 🤣🤣 cok sey etmiyim ben siz konusun ajdjdjdjcj
Hic parol ictiniz mi ya hamile kaldiginizdan beri, bazen yutasim geliyor yalan yok 😛😛

Neyse benim dogurganlik muallak biraz zaten hali hazirda 🤣🤣 cok sey etmiyim ben siz konusun ajdjdjdjcj
Hic parol ictiniz mi ya hamile kaldiginizdan beri, bazen yutasim geliyor yalan yok 😛😛
İçmez olur muyum benim ara ara baş ağrım oluyordu ama bugün çok kötü ağrım var belki acile bile gidebilirim içim de rahat değil

Kız biz zaten evhamlıyız bilmiyorum yani çok zor 😂 görümcemler ısrar ediyor kanada vizesi halledelim hemen diye. Dedim yok benim riskli olabilir kan sulandırıcı kullanıyorum 😂 sakin sakin evimde yuvamda doğurayım bacım zaten daha 3 ayda yaşadığımız stresi görüyorsun dkdhjd
Bir tek bedava olursa ve kendi doktorum da benimle gelirse dusunurum bu teklifi su an icin ajsjdjdjdjd. O gun doktorumadiyorum ki hocam sizin yuzunu gormek bile beni rahatlatiyor endisem anksiyetem azaliyor🤣 ee napicaz her gun gel laflayalim madem diyor ajdjdjdjdj. Adamcagiz kasim ayindan beri benden bikti yeminle, dogurtunca oh cekecek 🤣

İçmez olur muyum benim ara ara baş ağrım oluyordu ama bugün çok kötü ağrım var belki acile bile gidebilirim içim de rahat değil
Aaa kiz demedin hic bize bilsem icerdim ajsjdjdjd
Azicik ilik dusa filan mi girsen, gecmezse git tabiki ama sana mental olarak geldiler bence bugun stresten basin tuttu ekstra

benim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın bana😁😁😁 ben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu
Çiçeğim alakası yok ya dün görüştüğümüz arkadaşımın bebeği hep 3 hafta önde gitti 37 haftalık doğurtmak zorunda kaldılar 5 kilo doğdu. Ve kız

Benim cildim berbat😀 hani insanlar teselli icin yok bisey yuzunde filan derler ya boyle durumlarda, dün babam anneme diyor ki yazik ya kiz ne hale geldi 🤣🤣 yuzuk testi filan da kiz cikti hep, goren herkes de kiz bu diyor yuzumden annen misali fetaldna bakip 🤣🤣 ama bizimki bi anda pipisini gosterip hepimizi ters kose yapabilir
çilek senin 6 gün önden mi gidiyo bu iyi bişey dimi

Back
X