- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha dur aşkım ya üzülmek için erken, yarın kanda pozitif çıkarsa Allahın izniyle, pişman olursun üzülüp bebeği üzdüğüne9 kuzum![]()
Önceki akşam kadar değil kuzum ama terledim
Daha doğmadan nasıl terletiyor seni super fresh görüyormusunÖnceki akşam kadar değil kuzum ama terledim![]()
Yaaaa Allah söyletmiş olsun inşallahDaha doğmadan nasıl terletiyor seni super fresh görüyormusun![]()
Keşke minnacık umudum olsa kızlar amaSen daha dur aşkım ya üzülmek için erken, yarın kanda pozitif çıkarsa Allahın izniyle, pişman olursun üzülüp bebeği üzdüğüne
Çok sağolunÇok iyi anlıyorum sizi ama maalesef yeri geliyor eşimiz bile anlamiyorkendinizi bu kadar yipratmayin nolur sonra ayağa kalkmak zor oluyor eee gidicek daha yolunuz var şimdiden böyle yapmayın
![]()
Alevli ateşli diyorsunYaaaa Allah söyletmiş olsun inşallahama progestan fitil etkisidir diye düşünüyorum kuzum transferden önce de ateş basiyordu çünkü
![]()
Canım sen daha kan vermedin sen niye üzülüyorsun? Test markan güvenilirmi hassasiyeti nasıl bilmiyorsun ki daha, herkesin bünyesi farklı canım idrara geç yansıyor burada çoğu kadının, ne olur motivasyonunu düşürmeÇok sağoluninşallah kendime gelirim çok zor bi süreç Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sureçte olan herkese sabır ve güç diliyorum inşallah bir gün bizde pozitif sonucu alırız
![]()
Pazartesi güzel haberler gelecekKeşke minnacık umudum olsa kızlar amaPazartesi test vericem yine Allahım yardımcımız olsun
![]()
Amin canım inşallahÇok sağoluninşallah kendime gelirim çok zor bi süreç Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sureçte olan herkese sabır ve güç diliyorum inşallah bir gün bizde pozitif sonucu alırız
![]()
Tam opu sonrası reglim hem çok yoğun hem çok koyu olmuştu canımKızlar opudan sonra adet bekleme donemindeydim dün lekelendim bugun hala lekeli ama az once koyu kahverengi miktarı biraz fazla et parçası geldi opudan sonra böyle bişey yasayan varmı
Uhuuuuuuuuu sorma sorma hormonlar tavanAlevli ateşli diyorsun![]()
Koyu derken rengide kahverengimiydi hastalanmış mı oluyorum yani şimdi Doktora bildirmek için kırmızı kanama bekliyodum beklemiyimmi kafam karıştıTam opu sonrası reglim hem çok yoğun hem çok koyu olmuştu canım
Canim transferde olmadığın için yerleşme yada ara kanama değildir. bence doktoruna bildir ilk başladığı andan hesapliyorlar çünküKoyu derken rengide kahverengimiydi hastalanmış mı oluyorum yani şimdi Doktora bildirmek için kırmızı kanama bekliyodum beklemiyimmi kafam karıştı![]()
Kaç gün oldu opu olalım canım? Ben 29 ekim opu oldum 10 kasım regl olmuştum, opudan 10-12 gün sonra genelde regl olunuyor, eğer bu kadar gün geçtiyse reglsindirKoyu derken rengide kahverengimiydi hastalanmış mı oluyorum yani şimdi Doktora bildirmek için kırmızı kanama bekliyodum beklemiyimmi kafam karıştı![]()
Zaten öyle bi şüphem yok trabsfer hazırlığına baslancak sanrm adetle birlikte et parçası fazla gelince korktum açıkçası daha önce bu kadar yoğun gelmemiştiCanim transferde olmadığın için yerleşme yada ara kanama değildir. bence doktoruna bildir ilk başladığı andan hesapliyorlar çünkü
31 martta olmuştum bende tam 12 gün olmuş evetKaç gün oldu opu olalım canım? Ben 29 ekim opu oldum 10 kasım regl olmuştum, opudan 10-12 gün sonra genelde regl olunuyor, eğer bu kadar gün geçtiyse reglsindir