Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok iyi anlıyorum sizi ama maalesef yeri geliyor eşimiz bile anlamiyor 😥😥 kendinizi bu kadar yipratmayin nolur sonra ayağa kalkmak zor oluyor eee gidicek daha yolunuz var şimdiden böyle yapmayın 😔😔😔
Çok sağolun🙏😪inşallah kendime gelirim çok zor bi süreç Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sureçte olan herkese sabır ve güç diliyorum inşallah bir gün bizde pozitif sonucu alırız🤲🏼

Çok sağolun🙏😪inşallah kendime gelirim çok zor bi süreç Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sureçte olan herkese sabır ve güç diliyorum inşallah bir gün bizde pozitif sonucu alırız🤲🏼
Canım sen daha kan vermedin sen niye üzülüyorsun? Test markan güvenilirmi hassasiyeti nasıl bilmiyorsun ki daha, herkesin bünyesi farklı canım idrara geç yansıyor burada çoğu kadının, ne olur motivasyonunu düşürme

Kızlar opudan sonra adet bekleme donemindeydim dün lekelendim bugun hala lekeli ama az once koyu kahverengi miktarı biraz fazla et parçası geldi opudan sonra böyle bişey yasayan varmı

Amin canım inşallah🤲 kesinlikle zor bir süreçteyiz maalesef 😥 Rabbim sana da en kısa sürede büyük mutluluk yaşatacak eminim 🤲🤲🥰

Koyu derken rengide kahverengimiydi hastalanmış mı oluyorum yani şimdi Doktora bildirmek için kırmızı kanama bekliyodum beklemiyimmi kafam karıştı 🤔
Canim transferde olmadığın için yerleşme yada ara kanama değildir. bence doktoruna bildir ilk başladığı andan hesapliyorlar çünkü

Koyu derken rengide kahverengimiydi hastalanmış mı oluyorum yani şimdi Doktora bildirmek için kırmızı kanama bekliyodum beklemiyimmi kafam karıştı 🤔
Kaç gün oldu opu olalım canım? Ben 29 ekim opu oldum 10 kasım regl olmuştum, opudan 10-12 gün sonra genelde regl olunuyor, eğer bu kadar gün geçtiyse reglsindir

Canim transferde olmadığın için yerleşme yada ara kanama değildir. bence doktoruna bildir ilk başladığı andan hesapliyorlar çünkü
Zaten öyle bi şüphem yok trabsfer hazırlığına baslancak sanrm adetle birlikte et parçası fazla gelince korktum açıkçası daha önce bu kadar yoğun gelmemişti

Back
X