Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Eve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi :(
Sonunda benim gibi basi agriyan bir gebes 😬 kizlar benim hep agriyor artik soylemiyorm bile vallahi dilim varip, hani geliyor gidiyor gun icinde havaya gore de tutuyor bazen hatta. Bugun evin ici gece gibi karanlik basim yine fena, bir turk kahvesi yaptim azicik gozum acildi kahvaltidan beri tv karsisi yatiyorum..

Sonunda benim gibi basi agriyan bir gebes 😬 kizlar benim hep agriyor artik soylemiyorm bile vallahi dilim varip, hani geliyor gidiyor gun icinde havaya gore de tutuyor bazen hatta. Bugun evin ici gece gibi karanlik basim yine fena, bir turk kahvesi yaptim azicik gozum acildi kahvaltidan beri tv karsisi yatiyorum..
Bende dışarıda içtim geçirdi geri başladı valla

Ah bide orda doğuraydık dkdhjdhd ama hiç uğraşamam
Ahahaha inan hic gozum yok benim de, sabah esim diyor ki suyun gelse buradan doktora yetisemeyiz napicaz 🤣🤣 evle doktor arasi 30 km ama istanbul trafiginde kopru gectigimi dusunursek en iyimser 1 saat demek bu ajdjdjdj. Dedim sezaryen dogururum sen uzulme😛

Ahahah biz kendimizce C cilekcanavari icin o yorumu yaptik gecen gun canim onun 6 gun filan sanki onde cikmisti. Benim de ikidir bir gun ileride cikiyor ultrasonda ama doktorum onemsemedi onu pek ☺️ bir haftayi geckin ileri veya geri cikmasi bir soru isareti yaratir demisti sadece sordugumda.
Bu mantikla benimki kiz mi acep 😍
benim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın bana😁😁😁 ben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu

benim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın bana😁😁😁 ben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu
Benim cildim berbat😀 hani insanlar teselli icin yok bisey yuzunde filan derler ya boyle durumlarda, dün babam anneme diyor ki yazik ya kiz ne hale geldi 🤣🤣 yuzuk testi filan da kiz cikti hep, goren herkes de kiz bu diyor yuzumden annen misali fetaldna bakip 🤣🤣 ama bizimki bi anda pipisini gosterip hepimizi ters kose yapabilir jdfjjffkf

Yok yok gerçekten aynı durumdayım. Benim ne yapıp edip en fazla 2 haftada 1 kontrole gitmem lazım. 4 haftalık aralara asla dayanamam.
Benim 2 haftada bir ona da sabredemiyorum bi tekmelerini hissettiğimiz dönem gelseydi heh tamam diyip keyfimize baktığımız aman beee

Back
X