- 14 Aralık 2024
- 2.600
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.266
- 48
- 31
Kalkip topluca teksasa gitmemiz yok mu bacim ajjdjfjdBiz de %90 orda yaptırıcazz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkip topluca teksasa gitmemiz yok mu bacim ajjdjfjdBiz de %90 orda yaptırıcazz
Hayırlısı olsun canım, tertemiz sonuçlar alalım inşallahAz önce görüştüm firmayla çok detaylı konustuk herseyi. Onlar da ikinci paketi önerdi, üçüncü çok çok gereksiz. Hadi bakalım kararlaştırdık sayılır 12. Haftada kan veririz
Kalbim ferah o konuda ya bugünlere eriştiysek testlerimizin sonucu da temiz gelecektirHayırlısı olsun canım, tertemiz sonuçlar alalım inşallah
Benim de natera panaroma canım, plus paketi. Önümüzdeki hafta içi müsaitliğime göre haberleşeceğiz, eve veya ofisime gelip kan alacaklarCanın sen hangi firmayı tercih ettin?
Ah bide orda doğuraydık dkdhjdhd ama hiç uğraşamamKalkip topluca teksasa gitmemiz yok mu bacim ajjdjfjd
ay çok merak ettim kafam zaten normalde de uçuyo strestenBen tok içiyorum canım aç midemi bulandırıyor ama uçmaya hazırlan kafa olarak![]()
Sonunda benim gibi basi agriyan bir gebesEve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi![]()
Bende dışarıda içtim geçirdi geri başladı vallaSonunda benim gibi basi agriyan bir gebeskizlar benim hep agriyor artik soylemiyorm bile vallahi dilim varip, hani geliyor gidiyor gun icinde havaya gore de tutuyor bazen hatta. Bugun evin ici gece gibi karanlik basim yine fena, bir turk kahvesi yaptim azicik gozum acildi kahvaltidan beri tv karsisi yatiyorum..
Ahahaha inan hic gozum yok benim de, sabah esim diyor ki suyun gelse buradan doktora yetisemeyiz napicazAh bide orda doğuraydık dkdhjdhd ama hiç uğraşamam
benim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın banaAhahah biz kendimizce C cilekcanavari icin o yorumu yaptik gecen gun canim onun 6 gun filan sanki onde cikmisti. Benim de ikidir bir gun ileride cikiyor ultrasonda ama doktorum onemsemedi onu pekbir haftayi geckin ileri veya geri cikmasi bir soru isareti yaratir demisti sadece sordugumda.
Bu mantikla benimki kiz mi acep![]()
Anlik rahatlatiyor anca iste. Ah ah eski simlumina olaydi basardi majezik iBende dışarıda içtim geçirdi geri başladı valla
Ben arvelesAnlik rahatlatiyor anca iste. Ah ah eski simlumina olaydi basardi majezik i![]()
benim 1 gün geriden geliyodu 8+4 olcaktı 9+2 olmuş tombişsat'a göre 11+0'ken ultrasonda 11+2 cıkmıstı doktor kıza benzetti ama bu hafta öğrenicez fetal sonucuyla![]()
Yok yok gerçekten aynı durumdayım. Benim ne yapıp edip en fazla 2 haftada 1 kontrole gitmem lazım. 4 haftalık aralara asla dayanamam.Sorma bak kontrolden 4 gün geçti sadece ben başladım kurmaya
Benim cildim berbatbenim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın banaben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu
Baş ağrısı yeter belirti olarakEve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi![]()
Dogru onu da severim bak tedavi surecindeyken doktorum hep arveles ic derdi oram buram agriyincaBen arveles![]()
Benim 2 haftada bir ona da sabredemiyorum bi tekmelerini hissettiğimiz dönem gelseydi heh tamam diyip keyfimize baktığımız aman beeeYok yok gerçekten aynı durumdayım. Benim ne yapıp edip en fazla 2 haftada 1 kontrole gitmem lazım. 4 haftalık aralara asla dayanamam.
Evet çünkü kadın doğurganlığına zarar vermeyen tek ağrı kesici oDogru onu da severim bak tedavi surecindeyken doktorum hep arveles ic derdi oram buram agriyinca![]()