Ben tok içiyorum canım aç midemi bulandırıyor ama uçmaya hazırlan kafa olarakdoktor bana gece uyumadan iç dedi 1 tane sonraki kontrole kadar siz aç mı tok mu içiyosunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tok içiyorum canım aç midemi bulandırıyor ama uçmaya hazırlan kafa olarakdoktor bana gece uyumadan iç dedi 1 tane sonraki kontrole kadar siz aç mı tok mu içiyosunuz![]()
Bazı hastane ve doktorlarda zorunlu diyenleri duydum canım, bir arkadaşım 25 bin verdi Fetal Dna Yaptırdı, doktor 2’li tarama zorunlu demiş, 1900 tl yatıracaksınız vezneye, istersen baktırma demiş, saçmalıga bak, ödedi kız.O zaman ikili taramayı yaptırmayalım değil mi? Bi anlamı kalmıyor ki fetal dna yaptıktan sonra ikili taramanın. Doktor Neden ikisini birden yapmak istedi ona kafam karıstı
Aaa cok iyi fikir canim, aylardir yemedim sanirim bak aksam patlattirayim esimeBu arada bana hafif tuzlu patlamış mısır iyi geldi kızlar midede ki o acımsı sıvıyı emiyo sanırım bulantımı azaltıyor yiyince aklınız da olsun.![]()
Ben ortadaki plus’ı seçtim canım aynı firma alacak kanımı. Doktora 3. Paketi seçeyim dedim hayır dedi çok gereksiz. Firmayı aradım temsilci kadın da 3. Pakete gerek yok dedi, süs olarak koymuşlar herhaldeBurda 3 tane paket var kızlar hangisini yaptırıyorsunuz
sat'a göre 11+0'ken ultrasonda 11+2 cıkmıstı doktor kıza benzetti ama bu hafta öğrenicez fetal sonucuylabir de bebişi önden gidenler vardı burda böyle olunca hızlı büyüyünce yani annem erkek oluyo dedi doğru mu acaba merak ettim![]()
Benim doktorum en doğru zamanın 10. Hafta olduğunu söyledi. Çünkü ilerleyen haftalarda annenin kanında bebeğin dna si tekrar düşüyor yeterli olmuyor gibi birşeyler anlattı. Her doktor farklı bir bilgi veriyor gerçekten. Bende 10 gün sonrayaptıracağım. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahBen fetal yaptirdim dun, sonuc bekliyorum10.hafta itibariyle fetali yaptirabilecegimi soyledi doktorum, ama 9.hafta itibariyle bakilabilir diyor yaptirdigim firmanin bilgilendirme kagidinda da. Bazi arkadaslara doktorlari 12.haftayi bekleyelim demis fetaldna icin de, sanirim doktordan doktora fikir degisebiliyor bu konuda da :)
Ahahah biz kendimizce C cilekcanavari icin o yorumu yaptik gecen gun canim onun 6 gun filan sanki onde cikmisti. Benim de ikidir bir gun ileride cikiyor ultrasonda ama doktorum onemsemedi onu pekbir de bebişi önden gidenler vardı burda böyle olunca hızlı büyüyünce yani annem erkek oluyo dedi doğru mu acaba merak ettim![]()
Az önce görüştüm firmayla çok detaylı konustuk herseyi. Onlar da ikinci paketi önerdi, üçüncü çok çok gereksiz. Hadi bakalım kararlaştırdık sayılır 12. Haftada kan veririzBen ortadaki plus’ı seçtim canım aynı firma alacak kanımı. Doktora 3. Paketi seçeyim dedim hayır dedi çok gereksiz. Firmayı aradım temsilci kadın da 3. Pakete gerek yok dedi, süs olarak koymuşlar herhalde![]()
Evet canim benimki de 10.hafta itibariyle yapalim dedi ben de acikcasi bir engel teskil etmedigine gore neden bekleyeyim diye dusunup hemen verdim kaniBenim doktorum en doğru zamanın 10. Hafta olduğunu söyledi. Çünkü ilerleyen haftalarda annenin kanında bebeğin dna si tekrar düşüyor yeterli olmuyor gibi birşeyler anlattı. Her doktor farklı bir bilgi veriyor gerçekten. Bende 10 gün sonrayaptıracağım. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Benim eşim kız istiyordu istediği oldu şimdi evde bir kopyası var :) sağlıkla gelsin de ikisi de çok seviliyor sonuçta. Bunu da kız istiyor ben de kız olursa kolay olur diyorum ama erkek annesi olmayı da merak ediyorumBizimki austin texas menseili bir firma, netara panorama ismi. Evet cinsiyet olayi var dahabenden cok esim onemsiyor bu mevzuyu bizde, benim tum odagim su an testin temiz gelmesi
![]()
Eşim de doktorun lafından asla cıkmadığı için ikiliyi de yaptıralım diye tutturdu. Yapılsın bakalım hepsi aman cıksın aradan kafamız rahat etsin yaBazı hastane ve doktorlarda zorunlu diyenleri duydum canım, bir arkadaşım 25 bin verdi Fetal Dna Yaptırdı, doktor 2’li tarama zorunlu demiş, 1900 tl yatıracaksınız vezneye, istersen baktırma demiş, saçmalıga bak, ödedi kız.
Zaten benim yaptigimla orta paket arasi bir hastalik fark ediyor di george sendromu o da. Diger paket bence ailede kalitsal hastaligi veya cok cok ileri yas gebelikte filan onerilen paket ben oyle anladimAz önce görüştüm firmayla çok detaylı konustuk herseyi. Onlar da ikinci paketi önerdi, üçüncü çok çok gereksiz. Hadi bakalım kararlaştırdık sayılır 12. Haftada kan veririz
Yaa arada bu periler beni de yokluyor. Kontrolden sonra max 3 gün kafam rahat. Sonrası acabalar ile stresli geçiyor. Biz bu bebeleri bu kafayla nasıl doğurcaz bilmiyorumEve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi![]()
Biz de %90 orda yaptırıcazzBizimki austin texas menseili bir firma, netara panorama ismi. Evet cinsiyet olayi var dahabenden cok esim onemsiyor bu mevzuyu bizde, benim tum odagim su an testin temiz gelmesi
![]()
Sorma bak kontrolden 4 gün geçti sadece ben başladım kurmayaYaa arada bu periler beni de yokluyor. Kontrolden sonra max 3 gün kafam rahat. Sonrası acabalar ile stresli geçiyor. Biz bu bebeleri bu kafayla nasıl doğurcaz bilmiyorum![]()
Yaaa allah bagislasinBenim eşim kız istiyordu istediği oldu şimdi evde bir kopyası var :) sağlıkla gelsin de ikisi de çok seviliyor sonuçta. Bunu da kız istiyor ben de kız olursa kolay olur diyorum ama erkek annesi olmayı da merak ediyorum![]()
Canın sen hangi firmayı tercih ettin?Yanılma payı var dediler bana canım. Taramanın temiz çıktıgı çok sonuç sonradan hastalık belirleniyormuş %60-70 lerde dediler dogruluk oranı. Ben o yüzden doktoruma sormadan da yaptıracaktım, neyseki kendisi önerdi. Fetal DNA yanılma payı yok, sonuç %99.9