Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği, kalp atışını duyana kadar kardeşime bile dememeye karar verdim. Korku mu, totem mi bilmiyorum. Ama hiç kimseye duyurasım yok. İnsanın kendi içinde tutması da zor. Bakın bi tek size dedim
Benim o düşüğümü çok erken söylemiştik sonrasında herkesin arayıp üzülme hayırlısı fln demesine de ayrı bi üzülmüştüm o yüzden bunda 3 4 aylık olana kadar ben de söylemeyeceğim bir tek eşim ben ve siz
Hatta kayınvalidemlere cinsiyeti belli olunca demeyi düşünüyorum çünkü habire hadi kız olur inş hadi kız olur olsun diye söyleyip duruyorlar sanki bizim elimizdeymiş gibi . En basından cinsiyetini bilsinler de yorum yapmasınlar Allahın takdiri sonucta

Merhaba
18 ekim yumurtlama 19 ekim çatlama
Sat 29 Eylül
Bat 29 ekim
28 ekimde evde erken gebelik testi ile öğrendim. 30 ekimde kan verdim 61.81
26 yasindayım
Tahmini doğum tarihi 10 temmuz
1 düşük yaşadım 10 ay önce henüz muayene olmadim yarın olucam

Vallahi biz de öyle düşünüyorduk ama dayanamadık yine Daha doğrusu ben dayanamadım söyledim ama başka hiç kimseye söylenmeyecek diye aramızda konuştuk sadece 1 derece ailemiz gidiyor şu an

Hayırlı olsun. sağlıkla gelsin ins.

Benim de sat 30 Eylül yakınız.

Merhaba kızlar. Beta atışlarınız nasıl acaba.
Benim 2 günde bir 2 ye katlamıyor yüzde 50 artış oluyor mesela 256 yı 361 olmuş 2 günde var mı böyle bir şey yaşayan?

Merhaba kızlar. Beta atışlarınız nasıl acaba.
Benim 2 günde bir 2 ye katlamıyor yüzde 50 artış oluyor mesela 256 yı 361 olmuş 2 günde var mı böyle bir şey yaşayan?
Gün aşırı artışın yüzde 60 civarı olması da normal seviye imiş.

Dr randevusu aldın mı ?

Gün aşırı artışın yüzde 60 olması da normal seviye imiş.

Dr randevusu aldın mı ?
Evet doktorumla mesajlaşıyorum artış oranı beklediğimden az dedi. Zaten bu 4.verişim. Artış yüzde 50 oluyor bende. Yine de belli olmaz dedi ama teyakkuzdayız tabi dış ya da kimyasal olma ihtimaline karşı.

Evet doktorumla mesajlaşıyorum artış oranı beklediğimden az dedi. Zaten bu 4.verişim. Artış yüzde 50 oluyor bende. Yine de belli olmaz dedi ama teyakkuzdayız tabi dış ya da kimyasal olma ihtimaline karşı.
Gebeliğin ilk dönemi görülen yolk saç hamileliğin sağlıklı olduğunu ve gelişeceğini gösteren bi yapıymış. Belki artık kan vermekten ziyade, yapıları ultrasonda görmeyi beklemelisin.

Tamam belki artış tam yüzde 60 değil ama ona cok yakın. Bir düşüş de yok. Sistematik şekilde artıyor.

Bu hafta sanıyorum birçoğumuzun dr randevusu var. Artık keseleri görmeye başlayacağız

Teşekkür ederim haklısınız. İnşallah

Hayırlı olsun. sağlıkla gelsin ins.

Benim de sat 30 Eylül yakınız.
Merhaba amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin
Ben bubay gec yumurtladim 30 gunde bi adet oluyorum ve 14 15. Gunler gibi yumurtlama oluyordu. Fakat bu ay 20. Gun yumurtlama oldu bat dan 1 gun sonra kan verdim 61.81 cikti.
Ilk gebeligimde 265 ile ogrenmistim ama yumurtlama geç olduğundan dolaayi böyle çıktığını düşünüyorum o yüzden telaş yapmıyorum. Cuma günü tekrar kan verdim sağlık ocağında yarın alıcam sonucu bakalim.

Sen kac ile öğrendin

Hanimlar sizde de oluyor mu? benim karnimda hafif batmalar oluyor. korkuyorum henüz muayeneye gitmedigim icin boş gebelik mi dış gebelik mi vs aklima geliyo hep. Subatta düşük yaşadım daha da korkuyorum 2. Gebeligim bu

Ben evde yaptığım testler pozitif çıkınca, 28inde kan verdim. 163 çıktı. 30unda verdiğimde 384 çıktı. Bi daha da gitmedim. Bu perşembe dr a gideceğim.

Hanimlar sizde de oluyor mu? benim karnimda hafif batmalar oluyor. korkuyorum henüz muayeneye gitmedigim icin boş gebelik mi dış gebelik mi vs aklima geliyo hep. Subatta düşük yaşadım daha da korkuyorum 2. Gebeliğim

Bende de oldu özellikle birkaç gün önce, biraz endişe ettim ama sanıyorum normal. Hep beyaz çamaşır giyiyorum. Kendimi takipteyim. . Bi kanama olmadığı sürece bence korkulacak bi şey yok.

Bende de oldu özellikle birkaç gün önce, biraz endişe ettim ama sanıyorum normal. Hep beyaz çamaşır giyiyorum. Kendimi takipteyim. . Bi kanama olmadığı sürece bence korkulacak bi şey yok.
Ay valla bende hep acik renkli camasir giyiyorum her wc ye oturdugumde peceteyi kontrol ediyorum

Saglikla gelsin insallah sanirim benim yumurtlama gec olduğundan düşük sonuc cikti
Ben beta sonucunun sayısal değerine hiç takılmıyorum.

Çünkü benim adetim iki gün geçerken yapılan tahlil 163 çıktı. Burada forumda okuyorum. 2 gün geçerken yapılan hcg 450 çıkmış gebenin.

Ben yıllar evvel boş gebelik yaşadım. 2 ay sonra sağlıklı gebeliğimden doğan bir kızım oldu. Sen de gönlünü ferah tut

Kızlar kusura bakmayın soruyorum ama benim aşırı akıntım oluyor beyaz uzayan şekilde günde 2 çamaşır değişiyorum rahatsız olduğumdan normaldir heralde diye düşünüyorum ama

Rabbim ferahlık versin hepimize inşallah su ilk zamanları atlatinca daha da rahatliycaz

Vallahi biz de öyle düşünüyorduk ama dayanamadık yine Daha doğrusu ben dayanamadım söyledim ama başka hiç kimseye söylenmeyecek diye aramızda konuştuk sadece 1 derece ailemiz gidiyor şu an
Kaç yaşında kızınız eğer büyükse anlayacaktır kimseye söylemez ama benim oğlum 4 yaşında gider herkese söyler o yüzden 3 aylık fln olunca bir doktor ziyaretimizde söylemeyi düşündüm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…