Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de hoşgeldin aramızda hayırlı olsun. İns sağlıkla gelir bebeğin

Vajinismustan buralara gelmek.. ne büyük mutluluk. Tebrik ediyorum. Gözün aydın tekrar
Cok tesekkur ederim. Psikolojik olarak kolay bir surec degildi. Ama cok sukur gecti. Ama hayat boyle iste hicbirsey 4/4 luk ilerlemiyor insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize

Bu hafta transferim var aranızda olmayı çoooook istiyorum mesajımı görenlerden dua bekliyorum
Güzel haberlerle gel ins
Cok tesekkur ederim. Psikolojik olarak kolay bir surec degildi. Ama cok sukur gecti. Ama hayat boyle iste hicbirsey 4/4 luk ilerlemiyor insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
Ah ah tahmin ediyorum. cok yakınımdaki iki kişi yaşadı bunu. Biri yedi sene yaşadı. Ama şimdi hersey yolunda. Allahım bu derdi çeken herkesin yardımcısı olsun. Umut var, tedavi var, güzel sonla biten hikayeler var

kızlar merhaba sat:1 ekim 30 ekimde beta: 14,7
31 eki,m: 39,4
3 kasım: 525,9 çıktı 2 kattan falan fazla artıyor sanki normal değil mi
Merhaba hayırlı olsun , benim de sizin gibi 2 günde 5 kat artmış 33 den 150 ye çıkmıştı sağlık ocağındaki doktora sordum normal dedi tekrar test verdim bakalım bugün kendi doktorum ile konuşacağım onada sorarım sizde bir bilgi edinirseniz paylaşırsanız sevinirim ..

canım dün bende doktorumun sekreterine yazdım o da normal dedi sizde doktorunuzla konuşunca yazar msıınızı rica etsem

kızlar bilkent şehirde kadın doğumda beta hcg baktıran oldu mu? kaç saate çıkıyor sonuçlar. Sabah verdim daha çıkmadı.

kızlar bilkent şehirde kadın doğumda beta hcg baktıran oldu mu? kaç saate çıkıyor sonuçlar. Sabah verdim daha çıkmadı.
E-nabız'da sıkıntı var sanırım. Tahlillerin, hastane kayıtlarının hiçbiri düşmüyor bu aralar. Laboratuvar ile görüştün mü hiç?

E-nabız'da sıkıntı var sanırım. Tahlillerin, hastane kayıtlarının hiçbiri düşmüyor bu aralar. Laboratuvar ile görüştün mü hiç?
sabah oraya gittiğim gözüküyor ama sonuç ve istem gözükmüyor. Telefon vs de ulaşılmıyor. Mecbur gideyim tekrar. Teşekkür ederim cevap için.
Cumartesi acilde istenen testler vs sorun yoktu hiç

sabah oraya gittiğim gözüküyor ama sonuç ve istem gözükmüyor. Telefon vs de ulaşılmıyor. Mecbur gideyim tekrar. Teşekkür ederim cevap için.
Dün acilde tekrar kan verdim, 4 saatten fazla sürdü çıkması ama Bilkentte

Ben de bugün sağlık ocağında beta artışını tespit için kan verecekken gebelik rutin testleri yapalım dedi Dr yaptıedım sonuç e nabıza yansımadı henüz yarın öğrenirim sanırım Perşembe de randevu aldım o zamana beta 5000 üzerine çıkarsa rahat rahat görünür kese

Hastane ziyareti görünüyor ya o ziyaretine tıkla detay de orda bir numara var onunla hastanenin sitesinden laboratuvar sonuçları kısmından sonuçlarına bakabilirsiniz

Kizlar benim iştahım kesildi galiba sabah kahvaltısı o kadar
Sabah çeyrek tost ile bir bardak portakal suyu içtim o kadar şimdi arkadaş sutlu kahve getirmiş geri ceviremedim birde onu ictim ne yapmak lazım bilemedim hep sis gibiyim birşey yiyesim gelmiyor

İlk üç ay zaten ekstra bi kaloriye gerek yok. Depolardan karşılanıyor. Zaten iştahın açılmaması daha güzel. Ama standart kahvaltını kendini azcık zorlayıp ye.

Ben iki yumurtadan peynirli omlet, bir dilim tahinli kek, yarım portakal, bir küçük muz, birkaç kaşık yoğurt, bir dilim ekmek yedim bu saate kadar. Bu kendimi tuttuğum halim ama

Son düzenleme:
Güzel seninki de fazla değil bence

Kızlar iştahsızlık sorun değil su içmeyi ihmal etmeyin yeter. Benim de yavaş yavaş başladı bulantım. Şimdilik yemek yememe engel değil ama iştahım belirgin bir şekilde kapandı.
Bu arada sudan midesi bulananlar illaki olacaktır içeceğiniz sürahi içine 1 2 dilim taze zencefil 1 2 dilim limon atın ek olarak nane de koyabilirsiniz bir iki yaprak.bu sayede daha rahat içebilirsiniz. Tecrübeli hamileden tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…