Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç yaşında kızınız eğer büyükse anlayacaktır kimseye söylemez ama benim oğlum 4 yaşında gider herkese söyler 😅 o yüzden 3 aylık fln olunca bir doktor ziyaretimizde söylemeyi düşündüm ona 😍
Benim hic çocuğum yok. Dubatta 1 düşük yaşadım malesef o dusukten sonra esimle ailelerimize soylemeyelim bidaha okursa diye konustuk ama dayanamadik yine annelerimize soyledik.
Sizin icinde hayirlisi olsun abla/abi olacagi icin cok sevinir mutlaka 🌸🌸

Kızlar kusura bakmayın soruyorum ama benim aşırı akıntım oluyor beyaz uzayan şekilde günde 2 çamaşır değişiyorum rahatsız olduğumdan 🥲 normaldir heralde diye düşünüyorum ama
benim ilk hamileliğimde oldu o. Şeffaf-beyaz duru bir akıntı vardı. Günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyordum. Birkaç hafta sürdü geçti. İlk gebelik belirtilerimden diyebilirim.

Benim 12 yaşında bi kızımvar. Çok da istiyor. O beni yüreklendirdi. Belki surda birkaç sene öncesine kadar hiç sözünü ettirmiyordu. Ama korona zamanı herkesin kardeşi var. Bir ben yalnızım dedi ağladı. 😔

3 ay geçene kadar yine de söylemeyi düşünmüyorum. Hatta o anlayana kadar. Bi şey olursa en az benim kadar üzülür. Tam bi yengeç. 🥺

Benim hic çocuğum yok. Dubatta 1 düşük yaşadım malesef o dusukten sonra esimle ailelerimize soylemeyelim bidaha okursa diye konustuk ama dayanamadik yine annelerimize soyledik.
Sizin icinde hayirlisi olsun abla/abi olacagi icin cok sevinir mutlaka 🌸🌸
Aa yanlış anlamışım kusura bakmayın 😅 evet insan söylemeyi çok istiyor ya zor tutuyor kendini

benim ilk hamileliğimde oldu o. Şeffaf-beyaz duru bir akıntı vardı. Günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyordum. Birkaç hafta sürdü geçti. İlk gebelik belirtilerimden diyebilirim.
Benim de ilkinde olmuştu ama bu kadar çok değildi ben de bi normal mi diye tedirgin oldum ama normaldir heralde gecer bakalım 😀

Benim 12 yaşında bi kızımvar. Çok da istiyor. O beni yüreklendirdi. Belki surda birkaç sene öncesine kadar hiç sözünü ettirmiyordu. Ama korona zamanı herkesin kardeşi var. Bir ben yalnızım dedi ağladı. 😔

3 ay geçene kadar yine de söylemeyi düşünmüyorum. Hatta o anlayana kadar. Bi şey olursa en az benim kadar üzülür. Tam bi yengeç. 🥺
Aa o zaman seninle karıştırdım demek ki 😀 Evet çocuklar bizden daha fazla etkilenebilir ben de geç söyleyeceğim inşallah çünkü oğlum bırakmaz ne zaman doğucak artık doğsun diye diye başımın etini yer 😅

Hayırlı olsun. ☺️ sağlıkla gelsin ins. 💙

Benim de sat 30 Eylül yakınız. 🤗
Benim sat 20 Eylül
Bat 18 ekimdi
22 Ekim'de gittiğimde 2 haftalık hamilesin dedi bilemedim eğer olursa ne zaman olur günler karıştı 😅 iki gün sonra gel dış gebelik mi bakalım dedi yüksek çıkınca iç gebelik gibi dedi 14 gün sonra gel dedi kaç haftalık falan birşey demedi bakalım bu Perşembe gidecegim iki hafta sonra gel dediği için

Merhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececek🙏burda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis.

Merhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececek🙏burda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis.
Sen de hoşgeldin aramızda 🤗 hayırlı olsun. İns sağlıkla gelir bebeğin 🤲🏼

Vajinismustan buralara gelmek.. ne büyük mutluluk. Tebrik ediyorum. Gözün aydın tekrar ☺️💙

X