- 10 Mayıs 2022
- 1.021
- 571
Benim hic çocuğum yok. Dubatta 1 düşük yaşadım malesef o dusukten sonra esimle ailelerimize soylemeyelim bidaha okursa diye konustuk ama dayanamadik yine annelerimize soyledik.Kaç yaşında kızınız eğer büyükse anlayacaktır kimseye söylemez ama benim oğlum 4 yaşında gider herkese söylero yüzden 3 aylık fln olunca bir doktor ziyaretimizde söylemeyi düşündüm ona
benim ilk hamileliğimde oldu o. Şeffaf-beyaz duru bir akıntı vardı. Günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyordum. Birkaç hafta sürdü geçti. İlk gebelik belirtilerimden diyebilirim.Kızlar kusura bakmayın soruyorum ama benim aşırı akıntım oluyor beyaz uzayan şekilde günde 2 çamaşır değişiyorum rahatsız olduğumdannormaldir heralde diye düşünüyorum ama
Aa yanlış anlamışım kusura bakmayınBenim hic çocuğum yok. Dubatta 1 düşük yaşadım malesef o dusukten sonra esimle ailelerimize soylemeyelim bidaha okursa diye konustuk ama dayanamadik yine annelerimize soyledik.
Sizin icinde hayirlisi olsun abla/abi olacagi icin cok sevinir mutlaka
Benim de ilkinde olmuştu ama bu kadar çok değildi ben de bi normal mi diye tedirgin oldum ama normaldir heralde gecer bakalımbenim ilk hamileliğimde oldu o. Şeffaf-beyaz duru bir akıntı vardı. Günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyordum. Birkaç hafta sürdü geçti. İlk gebelik belirtilerimden diyebilirim.
Aa o zaman seninle karıştırdım demek kiBenim 12 yaşında bi kızımvar. Çok da istiyor. O beni yüreklendirdi. Belki surda birkaç sene öncesine kadar hiç sözünü ettirmiyordu. Ama korona zamanı herkesin kardeşi var. Bir ben yalnızım dedi ağladı.
3 ay geçene kadar yine de söylemeyi düşünmüyorum. Hatta o anlayana kadar. Bi şey olursa en az benim kadar üzülür. Tam bi yengeç.
Evet o yaşlarda zaman kavramı da oturmamış oluyor. Sonra uğraş dur.Aa o zaman seninle karıştırdım demek kiEvet çocuklar bizden daha fazla etkilenebilir ben de geç söyleyeceğim inşallah çünkü oğlum bırakmaz ne zaman doğucak artık doğsun diye diye başımın etini yer
Ay kesinlikleeEvet o yaşlarda zaman kavramı da oturmamış oluyor. Sonra uğraş dur.
Benim sat 20 EylülHayırlı olsun.sağlıkla gelsin ins.
Benim de sat 30 Eylül yakınız.
Teşekkürler 1 ekim sat. 29 de bat tı daha doğrusu bat son zamanlarda biraz düzensizdi.Hayırlı olsun. Hoşgeldin
Sat neydi?
Kızlar
30 Ekim beta 241
3 Kasım beta 1540
Artış iyi gibi görünüyor sanki
Sizinkiler gümbür gümbür geliyor demekMerhabalar benimde bat 3 kasımdı reglyden 3 gün önce 33 beta ile öğrendim reglyden 1 gün önce 150 ye yükseldi bu kadar artış normalimi 2 günde 2 kat diyor herkes benim 5 kat neredeyse ?
Hayırlı olsunkızlar merhaba sat:1 ekim 30 ekimde beta: 14,7
31 eki,m: 39,4
3 kasım: 525,9 çıktı 2 kattan falan fazla artıyor sanki normal değil mi
Sen de hoşgeldin aramızdaMerhaba kizlar, araniza yeni katildim.Aslinda okuyucu olarak uzun zamandir buradaydim. Evliligimin 6. Senesindeyim uzun bir sure vajinismus problemi yasadim. 29 ekimdede reglimin 3 gun gecikmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gorduk ama dusuk tehlikem var rahimde sekil bozuklugu oldugu icin. Sevinmek, korku, uzuntu, endise hepsini birlikte yasiyorum.İnsallah sorunsuz gececekburda hep erken gebelik belirtilerine bakardim ve inanin belirtilerin hicbirini yasamadim regl olacakmisim gibiydi butun belirtiler. O yuzden o belirtilere cok takilip kendimizi dinlememek lazimmis.
teşekkür ederiiim canım :)) inşallah gümbür gümbürüzdür tedirgin oldum çok artıncaa :))Hayırlı olsunbir Temmuz annesi daha
Beta değerleri ile seni de gümbür gümbür ekibine alıyoruz