Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk tahlili devlet hastanesinde verdim. Spontan gittim aile hekimliği bölümüne. İdrar testim pozitif çıktı. Kan tahlili vermek istiyorum dedim. 3 saate çıktı sonucu.

İkincisinde sağlık ocağına gittim. Öncesinde randevu almak bi ayrıntı zaten. Bi de kan sonucum ertesi gün öğleden sonra çıktı. Beklemek zor oldu. Her sağlık ocağı aynı mı bilmiyorum ama hastanede işleri daha hızlı ilerliyor.
Bende ilk hastanede verdim canım ama hastane çok uzak 2 günde bir gidemem

Bende ilk hastanede verdim canım ama hastane çok uzak 2 günde bir gidemem
Eğer bi düzensizlik varsa gün asırı tahlillere devam etmek gerekebilir. Yoksa rutin yapılmaya devam edilecek diye bi şey yok. Yanlış bilmiyorsam eğer, kese göründükten sonra hcg bakmaya gerek duymuyormuş dr lar.

Ben de iki kez tahlil verdim. Baktım iki katı artmış. Bi daha gitmedim. Suan 4+5im.

Kızlar adete 2 gün kala betam 32,💕 ne zaman doktora gitmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan varsa
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Ben 1 kere kan verdim 241 çıktı ptesi salı tekrar vermeyi düşünüyorum
İdrar testi yapıyorum koyulaşmayı takip ediyorum şimdilik

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Ben 1 kere kan verdim 241 çıktı ptesi salı tekrar vermeyi düşünüyorum
İdrar testi yapıyorum koyulaşmayı takip ediyorum şimdilik
Baya yüksek çıkmış sizinki sat nedir 💕 teşekkür ederim bu arada

Eğer bi düzensizlik varsa gün asırı tahlillere devam etmek gerekebilir. Yoksa rutin yapılmaya devam edilecek diye bi şey yok. Yanlış bilmiyorsam eğer, kese göründükten sonra hcg bakmaya gerek duymuyormuş dr lar.

Ben de iki kez tahlil verdim. Baktım iki katı artmış. Bi daha gitmedim. Suan 4+5im.
O zaman pazartesi vereyim artmışssa tekrar gitmiyim

Evet ben de sonradan gördüm. 1. Kağıdın üst kısmına yazmışlar 👍🏻

X