Merhaba güzel gebişler ve güzel annelerimUla çok konuştuk doğumu benim karnım sanki aşşa inmiş gibi geldi bana doguracak miyim noluyoo(((
Yani eninde sonunda olacaktı ama şuan mi yani hemen mi nsnxjsnxjdndjx ben kendimi hazır hissetmiyorum şuandaMerhaba güzel gebişler ve güzel annelerimen başından beri okuyorum mesajlarınızı. Hepimize kolay doğumlar diliyorum . Doğum yapan annelerim dilerim en kısa sürede bebişlerinizi alıp evinize geçersiniz dün eşim bana aşkım karnın aşağıya düşmüş dedi ay zaten stresliyim her an doğurcam sanıyorum iyice stres oldum
yarin benimde kontrolüm var, gün verecek aşırı heyecanlıyım bendeYarın kontrollüm var Her kontrole gittiğimde strese giriyorumkorku ile gider oldum sizdede stres oluyor mu
Baktım burda kızlar güzel güzel doğurmaya başladılar eşime dedim yürü eksikleri tamamlıyoruzYani eninde sonunda olacaktı ama şuan mi yani hemen mi nsnxjsnxjdndjx ben kendimi hazır hissetmiyorum şuanda
Valla bacim tek değilsin ben de ocak aralik okuyunca erken gelenleri de görünce dedim her an her şey olabilir. Alacak bir şeyim kalmadı sanırım öyle düşünüyorum ama sanki her şey eksikmiş de gibiBaktım burda kızlar güzel güzel doğurmaya başladılar eşime dedim yürü eksikleri tamamlıyoruzherşey yıkadım hastane çantasını hazırladım puset örtüsü takıldı bebişin gelmesini bekliyorum hayır günü belli olsa gerilmeyeceğiim ama net birşey olmadığı için sürekli diken üstünde hissediyorum sürekli vücudumu dinliyorum karnım her sertleştiğinde acaba sancı mı bu diyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aşırı gerginim
Hahahaah bu beni de çok gererdi her gün aynaya bakıp sorardım karnım düşmüş mü diye sonra baya okudum herkese göre değişiyormuş düşse bile 2-4 hafta daha bekliyormuş bebek içiniz rahat olsunMerhaba güzel gebişler ve güzel annelerimen başından beri okuyorum mesajlarınızı. Hepimize kolay doğumlar diliyorum . Doğum yapan annelerim dilerim en kısa sürede bebişlerinizi alıp evinize geçersiniz dün eşim bana aşkım karnın aşağıya düşmüş dedi ay zaten stresliyim her an doğurcam sanıyorum iyice stres oldum
Bende gelip gidip bakıyorum acaba düştü mü diyeUla çok konuştuk doğumu benim karnım sanki aşşa inmiş gibi geldi bana doguracak miyim noluyoo(((
Nefes alış veriş falan rahatlıyor indiği zaman diyolar bende şuan psikolojik olarak nefesim açıldı galiba dkbxjshxjdjdjdjxjBende gelip gidip bakıyorum acaba düştü mü diyecumartesi günü kuran vardı her gören karnın artık toplanmış doğum yakın deyip durdu. Bu gün de eşimin halası karnın düşmüş iki gün önceye göre diyor ama ben öyle karnımın indiğini falan hissedemiyorum ya
Kızlar ne kahvesi bu Türk kahvesi değilm demiRabbim kolaylikla geçmesini nasip etsin insALLAH. yanınıza kahve almayi unutmayın sezeryan sonrasi icin
Nsnxjsndkdhjdjskdjjd biz belamizi ariyoruz bence bugünKızlar sancı nasıl bisey ya bende merak ediyorum sonra diyorum ki çokta merak etmesem mi acaba
İnsan merak ediyor ya daha benim başlamadı ya da ben hissetmiyorum bilmiyorumNsnxjsndkdhjdjskdjjd biz belamizi ariyoruz bence bugün
Benim de hicbir fikrim yok başlarsa da anlar mıyım bilmiyorumİnsan merak ediyor ya daha benim başlamadı ya da ben hissetmiyorum bilmiyorum
O zaman anlariz heralde öyle bir durumda. Benim sezaryen olucak zaten. Hayırlısı nasıl olursa olsun sağlıkla gelsinler inşallahBenim de hicbir fikrim yok başlarsa da anlar mıyım bilmiyorumgiderek artiyor belden kasıktan yayılıyor vs dendiği için umarım anlarım diyorum
Kesinlikle öyle gibiNsnxjsndkdhjdjskdjjd biz belamizi ariyoruz bence bugün
Benim 5yıl geçti üzerimden hiç ağrı olmuyor bence zaten olmamasıda lazım,sizinki dahası yakın bir tarih çok mantıklı gelmedi agrımasıKızlar ikinci sezeryanı olacak anneler. Oncekı dıkıslerınız acıyormu. Benimki acıyor ama dayanmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?