Ya 37 de tamamlaniyosa icerdeki gelişmeleri o an doğsun bence irileşmesin iyice mümkünse kolayca doguralimBana hep erken icraat bekliyorum diyor açıklık var kasılma var suyum da fazla ya ona dayanarak gün falan demedi hiç.son kontrolde beni sezeryanlı zannetti bir sonraki hafta alırız bebeği falan dedi ben hemen normal istiyorum deyince hatasını anladı daha önce sexeryanın var sandım karıştırdım dedi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar ama işte 40 ı da gelmek bilmez yaa
SezeryAn sonralarına bile normal yapmak isteyen doktorlar var değişik benim doktorum sana bırakıyorum demişti sadece sen nasıl istersen demişti nst gidiyor musun her hafta gel dedi bana ama gitmedim henüzBana hep erken icraat bekliyorum diyor açıklık var kasılma var suyum da fazla ya ona dayanarak gün falan demedi hiç.son kontrolde beni sezeryanlı zannetti bir sonraki hafta alırız bebeği falan dedi ben hemen normal istiyorum deyince hatasını anladı daha önce sexeryanın var sandım karıştırdım dedi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar ama işte 40 ı da gelmek bilmez yaa
Banada kafası büyük hamur işi yeme dediğinden beri nasıl çıkarcam diyorum shshshYa 37 de tamamlaniyosa icerdeki gelişmeleri o an doğsun bence irileşmesin iyice mümkünse kolayca doguralimkorkuyorum ben dnxnjxnxjsnxj
Kesinlikle katılıyorum gelişimi tamamsa çıksın gelsinYa 37 de tamamlaniyosa icerdeki gelişmeleri o an doğsun bence irileşmesin iyice mümkünse kolayca doguralimkorkuyorum ben dnxnjxnxjsnxj
Benimki de normal istiyorum deyince beni çok cesaretlendirdi sağolsun sürecin doğal olduğunu yapabileceğimi falan anlattı destekledi beni. Nst için değil de erken doğum riski için beni 32. Haftadan beri her hafta çağırıyordu nstye de giriyordum ama bu hafta sanırım izinli bide benim erken doğum riskim de kalktığı için bir sonraki hafta gel dediSezeryAn sonralarına bile normal yapmak isteyen doktorlar var değişik benim doktorum sana bırakıyorum demişti sadece sen nasıl istersen demişti nst gidiyor musun her hafta gel dedi bana ama gitmedim henüz
Yok acil değil 37 haftalıktım bu hafta planlı sezeryan olacak inşallah çok teşekkür ederimKaç haftalıksın acil bir durum değildir umarım sağlıkla alın kucagınıza
Amiiiin çok sağolunsağlıcakla kucağına al canım
Ay hadi çokınca biz diğer ikiz annelerini rahatlatıcı mesajlarını bekliyoruz sağlıkla gelsinlerYok acil değil 37 haftalıktım bu hafta planlı sezeryan olacak inşallah çok teşekkür ederim
Amiiiin çok sağolun
mesajin motive etti canim tesekkur ederimHala çalışıyor musun? Ben çişe bile ıh mıh diyerek gidiyorum yaprak dökümü hayriye hanım gibi. Ananem böyle sen gibi güçlü kuvvetli kadınları görünce ‘pek yaman avradımış’ derdi valla öylesin canım. Maşallah sanaSon 3 günü de ağrısız sıkıntısız atlat inşallah
Amiiin canım çok teşekkür ederim sizlere hep dua edicem çünkü ikiz olduğumu öğrendiğimden beri erken doğum olur diye yüklenmişlerdi bana 37 yi gördük şükürler olsun umut olsun gönlüm başta ikiz anneleri olmak üzere sizlerden yana, gününde ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah çocuklarımız da bizler de atlatalım en kısa süredeCanımm saglıkla kucagına al insallah bebişlerini , kendi saglıgın cocukların sağlığıyla birliktedarısı da bizlere olsun saglıkla
Rabbim kolaylikla geçmesini nasip etsin insALLAH. yanınıza kahve almayi unutmayın sezeryan sonrasi icinMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Amiiiin çok teşekkür ederimRabbim kolaylikla geçmesini nasip etsin insALLAH. yanınıza kahve almayi unutmayın sezeryan sonrasi icin
Benim denemek hiç gelmedi aklıma nsnxnnxjx şuan uyuma / uzanma ile mesgulum kalkinca deneyeyim ama atarım sanırım kesin
Bebişlerinle seni Allah sağlıkla kavuştursun canımhaber ver bize de
Dualarında bizide unutma benim adım Gülşah dogum anında yapılan dualar kabul olurmuş.bende ikiz bekliyorum canım Rabbım hayirla afiyetle bebeklerine kavuşmayı onların çocuklarını görmeyi nasip etsin.dogumdan sonra tecrübelerini bekliyoruzAmiiin canım çok teşekkür ederim sizlere hep dua edicem çünkü ikiz olduğumu öğrendiğimden beri erken doğum olur diye yüklenmişlerdi bana 37 yi gördük şükürler olsun umut olsun gönlüm başta ikiz anneleri olmak üzere sizlerden yana, gününde ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah çocuklarımız da bizler de atlatalım en kısa sürede
mesajin motive etti canim tesekkur ederimücretsiz izin alamayacağım o yuzden doğumdan sonra bebekle ne kadar kalabilsem o kadar iyi diye dayanmaya calisiyorum ama cok zorlanıyorum artik . insALLAH hepimiz ağrısız sancısız geçirelim günlerimizi. dogum tarihin belli olmuş. insALLAH sağlıkla kavus bebegine . Rabbim kolaylikla kavuştursun sizi insALLAH
anestezi etkisini atmak için kahve içmek gerekiyor canim. bas ağrısı göğüs ağrısı gibi ağrılar olmamasi icin. turk kahvesi filtre kahve içebilirsiniz.Amiiiin çok teşekkür ederimbunu bilmiyordum neden acaba
Çoook teşekkür ederim amin inşallah
9 ay hamur işi beslenen benBanada kafası büyük hamur işi yeme dediğinden beri nasıl çıkarcam diyorum shshsh
Evet bu açıdan bakınca rahatım ama o korkuya da insan engel olamiyor fark ediyorum yani içimdeki o korku mudur neyse gerginlik olarak yansıyor dışarıyaKesinlikle katılıyorum gelişimi tamamsa çıksın gelsinkorku bende de var ama kendimi dilsiz hayvanlar bile doğum yapabiliyor bu doğal bir süreç yapamayacak olsaydık rabbim doğumu bize değil erkeklere verirdi
İster istemez oluyor o stres canım kolay olmayacağını saatlerce sancı çekeceğimizi düşününce kanım çekiliyor ama inşallah rabbim kolaylığını da verecek9 ay hamur işi beslenen benama hiç başı büyük vs denmedi yani umarım büyük değildir ndndndndjdjdj
Evet bu açıdan bakınca rahatım ama o korkuya da insan engel olamiyor fark ediyorum yani içimdeki o korku mudur neyse gerginlik olarak yansıyor dışarıya
Edeceğim inşallahDualarında bizide unutma benim adım Gülşah dogum anında yapılan dualar kabul olurmuş.bende ikiz bekliyorum canım Rabbım hayirla afiyetle bebeklerine kavuşmayı onların çocuklarını görmeyi nasip etsin.dogumdan sonra tecrübelerini bekliyoruz
Allah vajinal düşünenlere tek nefeste az ağrılı bollll sağlıklı bir doğum nasip etsinİster istemez oluyor o stres canım kolay olmayacağını saatlerce sancı çekeceğimizi düşününce kanım çekiliyor ama inşallah rabbim kolaylığını da verecek
Çok teşekkür ederim buna dikkat edeceğim hiç duymamıştımanestezi etkisini atmak için kahve içmek gerekiyor canim. bas ağrısı göğüs ağrısı gibi ağrılar olmamasi icin. turk kahvesi filtre kahve içebilirsiniz.
Bu mesajı okurken kasılmam olmasıAllah vajinal düşünenlere tek nefeste az ağrılı bollll sağlıklı bir doğum nasip etsinsezeryan düşünenlere de o dikişlerin en acisizini, en stressizini , sagliklisini nasip etsin bacilarim her iki şekil de zor ikisinden de korkuyorum ama korkanin çocuğu olmaz yola devam djnxjdnxjxndj yeri gelmisken son dualari da edelim artık her an her şey olabilir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?