Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ya 37 de tamamlaniyosa icerdeki gelişmeleri o an doğsun bence irileşmesin iyice mümkünse kolayca doguralim korkuyorum ben dnxnjxnxjsnxj

SezeryAn sonralarına bile normal yapmak isteyen doktorlar var değişik benim doktorum sana bırakıyorum demişti sadece sen nasıl istersen demişti nst gidiyor musun her hafta gel dedi bana ama gitmedim henüz

Ya 37 de tamamlaniyosa icerdeki gelişmeleri o an doğsun bence irileşmesin iyice mümkünse kolayca doguralim korkuyorum ben dnxnjxnxjsnxj
Kesinlikle katılıyorum gelişimi tamamsa çıksın gelsin korku bende de var ama kendimi dilsiz hayvanlar bile doğum yapabiliyor bu doğal bir süreç yapamayacak olsaydık rabbim doğumu bize değil erkeklere verirdi

SezeryAn sonralarına bile normal yapmak isteyen doktorlar var değişik benim doktorum sana bırakıyorum demişti sadece sen nasıl istersen demişti nst gidiyor musun her hafta gel dedi bana ama gitmedim henüz
Benimki de normal istiyorum deyince beni çok cesaretlendirdi sağolsun sürecin doğal olduğunu yapabileceğimi falan anlattı destekledi beni. Nst için değil de erken doğum riski için beni 32. Haftadan beri her hafta çağırıyordu nstye de giriyordum ama bu hafta sanırım izinli bide benim erken doğum riskim de kalktığı için bir sonraki hafta gel dedi tabi suyun kanaman sancın olmazsa diye ekledi. Öyle bişey olursa hiç durma gel dedi

mesajin motive etti canim tesekkur ederimücretsiz izin alamayacağım o yuzden doğumdan sonra bebekle ne kadar kalabilsem o kadar iyi diye dayanmaya calisiyorum ama cok zorlanıyorum artik . insALLAH hepimiz ağrısız sancısız geçirelim günlerimizi. dogum tarihin belli olmuş. insALLAH sağlıkla kavus bebegine . Rabbim kolaylikla kavuştursun sizi insALLAH

Canımm saglıkla kucagına al insallah bebişlerini , kendi saglıgın cocukların sağlığıyla birlikte darısı da bizlere olsun saglıkla
Amiiin canım çok teşekkür ederim sizlere hep dua edicem çünkü ikiz olduğumu öğrendiğimden beri erken doğum olur diye yüklenmişlerdi bana 37 yi gördük şükürler olsun umut olsun gönlüm başta ikiz anneleri olmak üzere sizlerden yana, gününde ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah çocuklarımız da bizler de atlatalım en kısa sürede

Rabbim kolaylikla geçmesini nasip etsin insALLAH. yanınıza kahve almayi unutmayın sezeryan sonrasi icin
Amiiiin çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum neden acaba
Benim denemek hiç gelmedi aklıma nsnxnnxjx şuan uyuma / uzanma ile mesgulum kalkinca deneyeyim ama atarım sanırım kesin

Bebişlerinle seni Allah sağlıkla kavuştursun canım haber ver bize de

Çoook teşekkür ederim amin inşallah

Dualarında bizide unutma benim adım Gülşah dogum anında yapılan dualar kabul olurmuş.bende ikiz bekliyorum canım Rabbım hayirla afiyetle bebeklerine kavuşmayı onların çocuklarını görmeyi nasip etsin.dogumdan sonra tecrübelerini bekliyoruz

Amin canım teşekkür ederim

Banada kafası büyük hamur işi yeme dediğinden beri nasıl çıkarcam diyorum shshsh
9 ay hamur işi beslenen ben ama hiç başı büyük vs denmedi yani umarım büyük değildir ndndndndjdjdj
Kesinlikle katılıyorum gelişimi tamamsa çıksın gelsin korku bende de var ama kendimi dilsiz hayvanlar bile doğum yapabiliyor bu doğal bir süreç yapamayacak olsaydık rabbim doğumu bize değil erkeklere verirdi
Evet bu açıdan bakınca rahatım ama o korkuya da insan engel olamiyor fark ediyorum yani içimdeki o korku mudur neyse gerginlik olarak yansıyor dışarıya

İster istemez oluyor o stres canım kolay olmayacağını saatlerce sancı çekeceğimizi düşününce kanım çekiliyor ama inşallah rabbim kolaylığını da verecek

Edeceğim inşallah ikiz gebe olmak cidden başlı başına ayrı bir şey ben ekstra şöyle zorlandım böyle zorlandım diyemem ama psikolojik olarak çökmüşken çökmeme yardımcı olan insanlar da oldu unutmayacağım. Bunları sonra detaylı anlatacağım inşallah her şey çok güzel olacak hepimiz için kalbimizi ferah tutalım birbirimize dua edelim

İster istemez oluyor o stres canım kolay olmayacağını saatlerce sancı çekeceğimizi düşününce kanım çekiliyor ama inşallah rabbim kolaylığını da verecek
Allah vajinal düşünenlere tek nefeste az ağrılı bollll sağlıklı bir doğum nasip etsin sezeryan düşünenlere de o dikişlerin en acisizini, en stressizini , sagliklisini nasip etsin bacilarim her iki şekil de zor ikisinden de korkuyorum ama korkanin çocuğu olmaz yola devam djnxjdnxjxndj yeri gelmisken son dualari da edelim artık her an her şey olabilir çünkü

Bu mesajı okurken kasılmam olması Amin amin rabbim doğum yapacak herkese yardım etsin inşallah ben sezeryandan daha çok korkuyorum ya cerrahi teknikerim stajda falan birçok sezeryana girdim o ana ve sonrasına şahit olmak benim şuan daha çok korkumu artırıyor. Normal doğuma da bir çok kez şahit oldum o doğum süreci zorlu ama doğumdan sonra kadınlar bebekleri kucağında tıpış tıpış kendileri çıktılar doğumhaneden o sahne beni hep cesaretlendiriyor. İnşallah bana ve herkese rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…