Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
bana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.

Hala çalışıyor musun? Ben çişe bile ıh mıh diyerek gidiyorum yaprak dökümü hayriye hanım gibi. Ananem böyle sen gibi güçlü kuvvetli kadınları görünce ‘pek yaman avradımış’ derdi valla öylesin canım. Maşallah sana Son 3 günü de ağrısız sıkıntısız atlat inşallah

Senin nick hep bu muydu canım yıllardır? Biz seninle eskiden baya konuşuyorduk gibi hatırlıyorum. Benim nick 2KediAnnesi’ydi. Karıştırıyor da olabilirim.
Evet canım buydu bir ara kadınlar kulübünde bayağı bir tanınıyordum aktiftim aynen hatırladım seni konuşuyorduk

Evet evet ahududu yaprağı çayı. Ay Squat yapabileceğimi sanmıyorum merdiven çıkarken bile ayaklarım ikinci çıkışta beni taşımadı. Perine mesajını da kendim yapamam elim yetişmiyor malesef eşime hiç yaptıramam malum enfeksiyonum var çörek otu yağını ilk kez duyuyorum. Bu karın kasık ağrıları artık yalancı doğum sancıları diye düşünüyorum düzene girmesini beklicez ama bazen böyle yerimde hoplatan sancılar oluyor gaz sancısı gibi onlar çok kötü

Ben de o çok olmadı ama nefes mi darlandımğını özellikle geceleri çok hissediyorum Doktor sana bir şey söyledi mi tahmini tarih olarak bana şubatın ilk haftası gibi tahmin ediyorum dedi bide 40’a kadar bekliyormuşuz

Bana hep erken icraat bekliyorum diyor açıklık var kasılma var suyum da fazla ya ona dayanarak gün falan demedi hiç. son kontrolde beni sezeryanlı zannetti bir sonraki hafta alırız bebeği falan dedi ben hemen normal istiyorum deyince hatasını anladı daha önce sexeryanın var sandım karıştırdım dedi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar ama işte 40 ı da gelmek bilmez yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…