Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
bana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.
Her ikinizde sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Merhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
ÜçümüzHer ikinizde sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Her ikinizde sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Evet canım buydu bir ara kadınlar kulübünde bayağı bir tanınıyordum aktiftimSenin nick hep bu muydu canım yıllardır? Biz seninle eskiden baya konuşuyorduk gibi hatırlıyorum. Benim nick 2KediAnnesi’ydi. Karıştırıyor da olabilirim.
Evet evet ahududu yaprağı çayı. Ay Squat yapabileceğimi sanmıyorum merdiven çıkarken bile ayaklarım ikinci çıkışta beni taşımadı. Perine mesajını da kendim yapamam elim yetişmiyor malesef eşime hiç yaptıramam malum enfeksiyonum varOh hadi maşallah bütün tuşlara basılıyorahududu yaprağınındiyorsun galiba bir de ada çayını da duydum ama bana doktorum ahududu yaprağı çayını önerdi Ben de de bu aralar adet ağrısı gibi karın kasık ağrım oluyor Ek olarak ılık suya oturmayı duydum içine çörekotu yağı damlatıp Pilates topu ile yapılan bazı egzersizler var squat çömelme Göğüslere çörekotu yağı sürmeyi söylemişti bir arkadaşım Bir de perine masajı var
Benim bir haftadır o bacak geçmiyor diğer tarafaDoğru mudur acaba
Yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Ben de o çok olmadı ama nefes mi darlandımğını özellikle geceleri çok hissediyorum Doktor sana bir şey söyledi mi tahmini tarih olarak bana şubatın ilk haftası gibi tahmin ediyorum dedi bide 40’a kadar bekliyormuşuzEvet evet ahududu yaprağı çayı. Ay Squat yapabileceğimi sanmıyorum merdiven çıkarken bile ayaklarım ikinci çıkışta beni taşımadı. Perine mesajını da kendim yapamam elim yetişmiyor malesef eşime hiç yaptıramam malum enfeksiyonum varçörek otu yağını ilk kez duyuyorum. Bu karın kasık ağrıları artık yalancı doğum sancıları diye düşünüyorum düzene girmesini beklicez ama bazen böyle yerimde hoplatan sancılar oluyor gaz sancısı gibi onlar çok kötü
Çok kolay bi doğum olsun inşallah, sağ salim kavuşun
Yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canımm saglıkla kucagına al insallah bebişlerini , kendi saglıgın cocukların sağlığıyla birlikteMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Kaç haftalıksın acil bir durum değildir umarım sağlıkla alın kucagınızaMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
sağlıcakla kucağına al canımMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
Sen nasılsın nasıl oldun canımsağlıcakla kucağına al canım
Bana hep erken icraat bekliyorum diyor açıklık var kasılma var suyum da fazla ya ona dayanarak gün falan demedi hiç.Ben de o çok olmadı ama nefes mi darlandımğını özellikle geceleri çok hissediyorum Doktor sana bir şey söyledi mi tahmini tarih olarak bana şubatın ilk haftası gibi tahmin ediyorum dedi bide 40’a kadar bekliyormuşuz
Benim denemek hiç gelmedi aklıma nsnxnnxjx şuan uyuma / uzanma ile mesgulum kalkinca deneyeyim ama atarım sanırım kesinDoğru mudur acaba
Bebişlerinle seni Allah sağlıkla kavuştursun canımMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?