Canım afedersin hapşırınca öksürünce sızıntı oluyordu bende korkmuştum. Doktora dedim. Aynen suyum kaçıyor galiba dedim gülmüştü o öyle değil merak etme bebeğin suyu birden gelmesede bir kere geldi mi durmaz sürekli akar hiseder anlarsın demişti.Kızlar ya tecrübeli olanlara sorum var? Bu suyun geldiğini nasıl anlarız? Yani foş diye geldiğinde anlarız tabiki de ama okuduğuma göre ve çevremde de duyduğuma göre böyle sızıntı halinde de gelebiliyormuş. Şayet foş diye gelmez de sızıntı gibi gelirse bu suyun rengi falan var mı? Nasıl ayırt edebiliriz yani
İlk 3 aylık dönemde yanılmıyorsam 9.50 civarı olması gerekiyor. Senin alt sınıra yakın ama bu sağlıksız anlamına gelmiyor canım. Daha çok yeni sonraki kontrollerde düşüş yaşanmıyorsa problem olmaz. Doktorun takviye verebilir. Bunu doktoruna danışarak içini rahat edebilirsin. Tıbbi bir bilgi sonuçta yanlış bilgi vermek istemem.Kizlar 5 haftalik gebelikte protesron degeri 9.32 normalmi sizce
Benden doğum yapmadan 1-2 gün önce yapıskan olmayan su gibi kokusuz akıntı gelmeye baslamıstı tabi sıvı ile mi alakalı sormaya fırsat bulamadan doğurdum ben ama aklında herhangi şüphe oluştuğu anda doktorun ile irtibata geç istersen canım, artık maşallah zaten güzel zamanlara geldiniz hepiniz çok sükürKızlar ya tecrübeli olanlara sorum var? Bu suyun geldiğini nasıl anlarız? Yani foş diye geldiğinde anlarız tabiki de ama okuduğuma göre ve çevremde de duyduğuma göre böyle sızıntı halinde de gelebiliyormuş. Şayet foş diye gelmez de sızıntı gibi gelirse bu suyun rengi falan var mı? Nasıl ayırt edebiliriz yani
Hayırlı sabahlar bende de bu gece garıp bir bel sırt ağrısı karnımda kasılma vardı geçmedi sabah a kadar döndum durdum bebek bütün gece çok hareket etti uyuyamadım şimdi salona geldim koltukta belki 2 saat uyurumHayırlı günler hayırlı sabahlaro kadar zor bir gece geçirdim ki nedendir bilmiyorum Felaket bir sırt ağrısı ve karın ağrım vardı uyku anında dedim herhalde bir şeyler oluyor Sonra tekrar uyudum sabah olmuş
Günaydın hayırlı sabahlar canım. Neden öyle oldu ki acaba kendini çok mu yormuştun. Bende uyandım uyuyamıyorum. Eşimi uyandırcam diye kalktım salona geçtim orda takiliyorumHayırlı günler hayırlı sabahlaro kadar zor bir gece geçirdim ki nedendir bilmiyorum Felaket bir sırt ağrısı ve karın ağrım vardı uyku anında dedim herhalde bir şeyler oluyor Sonra tekrar uyudum sabah olmuş
Yavaş yavaş vücut doğuma hazırlanıyor sanirim. Bu arada aynı şeyi yapmışızHayırlı sabahlar bende de bu gece garıp bir bel sırt ağrısı karnımda kasılma vardı geçmedi sabah a kadar döndum durdum bebek bütün gece çok hareket etti uyuyamadım şimdi salona geldim koltukta belki 2 saat uyurum
Ben de aynı durumdayım. Annem doğumuma gelmeyecek bile. Yurtdışında eşimle ben yalnızız. Annemle normalde de anlaşamayız ama bu süreçte yanımda isterdim açıkçası. Memlekette yedi kat ele bile yemek taşıyor halbuki...Kızlar heves güzel şey. Aslında bu onemsendiginizi gösteriyor. Ben hem çalışıyorum hemde bir sürü şeyi kendim yapıyorum. Keşke annem de öyle yatak için falan heyecanlansa crocslara bu çok spor deseydi. Bir de biliyorum geline çok heyecanlıydi çıkacağı merdivenleri bile süslemişti. İnsan bekliyor ufak tatlı heyecanları. Herkesin düğününde , doğumunda bir sürü şey hazırladım. Ben tekim düğün zamanı da doğum zamanı da. Ama şanslıyım canım eşime söylesem en güzelini yapar
Çok şükürMerhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
Çok sevindim gözünüz aydın şimdiden.saglıklı mutlu günleriniz olsun inşALLAHMerhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
maşALLAH canım. az kaldı doguma saglıkla gelsin inşALLAH Kaankontrolüm güzel geçti sorun yok çok şükür 2900 gram 50 cm bebisim. 28 veya 29 ocak olur dedi 38+2/3 dogumum olacak. garip hislerdeyim
canım senin kasılmaları hastanede durduruyolardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam düzelt :) sen akışa bıraksan zaten rahat dogum yapacaksın gibi geliyor bana yani inşALLAHKızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar
aklıma bir video geldi . dogum yapan kadın yanına nerf alıyo kocası uyuyunca mermileri sıkıp uyandırıyor :) ihtiyaç listelerinde yazmaz ama hastane cantasına nerf ve su silahı koymak mantıklı :)Yanlız değilsin bende senin gibiyim eşim söz verdi doğumdan sonra yardım edecek büyük olana o bakacak doğumda gece yanımda kalacakmiş kimseye gerek yokmuş falankesin refakat koltuğunda 1.80 uyumazsa ben de bir şey bilmiyorum ben hiç inanamadım ama inşallah yardım eder diyorum
insanların çoğu böyle demekki. benim de her anında yanında oldugum arkadasım riskli bir gebelik geçirmeme ragmen arayıp sormuyor. geçen ben aradıgımda grip olmuş cok hastaymıs bana onu anlatıyor hala. benim 8 aydır yasadıklarımın yanında senin gribin vız gelir tırıs gider . artık arkadasım değil .hep kendi dertleri en önemli ,hep kendi özel günleri en özel gün. tecrubeyle ögreniyoruz.Merhaba bile fazla geçen gün kuzenim yazmış ay yazacaktım hep bi şey çıktı yazamadım diyor 33+4 haftamdayım tesekkürlercevap bile vermedim (dipnot düğününde aynı sehirdeydim sıkacagı parfümden oynayacagı şarkıya kadar ben organize ettim ve doğumunda evliyim şehir dısındaydım ona rağmen çocuğun odasında ki kapı üssünden hastanede giyeceği geceliğine kadar doğumundan önce bebek kıyafetlerinin yıkanıl ütülenmesine kadar yanındaydım.)
Çok teşekkür ederim canım sağolasınÇok şükürocağı yarıladık zaten biraz daha sabredin
Aminnnn canım sizler de kendinize çok çok dikkat edinÇok sevindim gözünüz aydın şimdiden.saglıklı mutlu günleriniz olsun inşALLAH
Vücudumuz doğuma hazırlanıyor sanırım Ben de işimi gönderdikten sonra uyumuşum ama saçma sapan kabuslar gördüm boğazlarım ağrıyor grip oldum büyük ihtimalHayırlı sabahlar bende de bu gece garıp bir bel sırt ağrısı karnımda kasılma vardı geçmedi sabah a kadar döndum durdum bebek bütün gece çok hareket etti uyuyamadım şimdi salona geldim koltukta belki 2 saat uyurum
Aslında kendini yoracak ekstra bir şey yapmadım ama sanırım grip oldum boğazlarım ağrıyor vücudumda kırgınlık varGünaydın hayırlı sabahlar canım. Neden öyle oldu ki acaba kendini çok mu yormuştun. Bende uyandım uyuyamıyorum. Eşimi uyandırcam diye kalktım salona geçtim orda takiliyorum
Doğum sonrası ihtiyacım var annrme. Ben hemen alışır mıyım bilmiyorum. Eşim gece de çalıştığı oluyor. O yüzden şimdi kavga edip uzaklaştırmak istemiyorum. Kafaya takmamaya çalışıyorum. Herkesin zorluğu farklı neyse deyip kabulleniyorumBen de aynı durumdayım. Annem doğumuma gelmeyecek bile. Yurtdışında eşimle ben yalnızız. Annemle normalde de anlaşamayız ama bu süreçte yanımda isterdim açıkçası. Memlekette yedi kat ele bile yemek taşıyor halbuki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?