• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim 6. Ay oldu yine gebelik olmadı daha önce hiç de gebelik yaşamadım. Rahim ağzında polip varmış 2 ay önce aldılar doktor bir seneye kadar normal gelme dedi ama baktırmam gerekir mi emin olamıyorum. Bütün tahlilleri yaptırmıştım gebelik planlamadan önce ama eşimle ilgili bi test yapılmadı daha

Lütfen lütfen lütfen days doctor ve artımed güvenmeyin çok koyu çizgide bile sıfır beta gördüm herkes konularda almayın diyor eczaneye dahi şikayette bulundum ben
Aynen bende yani gerçekten artık almayacağım markalar o kadar hevesimi kursağımda bıraktı ki onlar size anlatamam

1000098113.jpg

Kizlar bunu bu sabah yaptım sizce var mi sanki bi şey doktora randevum da vardı şimdi beta baktı mı bilmiyorum ama fotoyu yeni farkettim sizce var mi

Kesinlikle kuzummm bu yüzden çatlama yı anlamak çok önemli. Şükürler olsun Allah tarafından dksın dek anladıgım ıcım sanslıyım. Bir de artık vazgectm denk gelmeyen ilişkiler için zorlamayacagım. Kendime söz verdim ❤️ sende durumlar nedir?
Canım bende kan vericem akşam ama çok korkuyorum Ekim'de kimyasal oldu gene ağrım var inşallah bu kez sağlıklı olur.

Çok şükür cnm heyecanla kan testinde bekliyorum 🙏🏻

Cnm ben bu erken testlere asla güvenmiyorum belli belirsiz çizgi var ama bişey demekte doğru olmaz başka kaset yap istersen kasette silikte olsa gebelik kesin çıkıyor erken testlere göre

Ay sen çok zayıf sın boya göre kurtarıyor ama 50 olsan daha iyi sanki zayiflikta gebelikte sıkıntı olabiliyor ben oğluma 55 le kalmıştım 85 le doğuma girdim 🤭emzirme döneminde 2 yılda 52 ye kadar düşmüştüm 3 4 yıl korudum kilomu şimdide işten çıktım çıkalı çok aldım ödem sorunu var bende pazartesi diyetisyene gideceğim 67 olmuşum ama 67 kiloda gibi durmuyorum bende basenden fazlalık var göbeğim hiç yok sezeryan olmama rağmen ama enson doktora gittiğimde 10 kilo vermen lazım dedi bna gebelik için 🥴ev küçücük ve hareket sıfır yürüyüşe çıkmam lazm hergün

Gece çatladı bende cnm bugünü mutlaka değerlendir🥰
Abartmış bence doktor yani boyunuzu bilmiyorum ama 70 80 kilo bile 10 kilo vermeli denmez bence tamam göbek çevresi insanı zorluyor bencede bende de var ama

Evet verdim ben adetten üç gün önce yaptım bembeyazdı adetim beş gün geçti öyle yaptım çıktı sonrada kan verdim var ama bakalım sağlıklı giderse kötü tecrübem var bence hemen gidip kan ver canım çünkü bu testte olumsuz sonuç alanlarda olmuş
Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınız🙏

Back