- 7 Ekim 2024
- 1.049
- 346
- 38
- 21
Tahminime göre bugün canm yarın netleşirHadi inşallah canım keşke net adetini bilseydin o zman anlasılırdı hayırlı haberlerle gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminime göre bugün canm yarın netleşirHadi inşallah canım keşke net adetini bilseydin o zman anlasılırdı hayırlı haberlerle gel inşallah
Dün akşamBu testinde var bunu ne zaman yapmiştin canim
Aynen bende yani gerçekten artık almayacağım markalar o kadar hevesimi kursağımda bıraktı ki onlar size anlatamamLütfen lütfen lütfen days doctor ve artımed güvenmeyin çok koyu çizgide bile sıfır beta gördüm herkes konularda almayın diyor eczaneye dahi şikayette bulundum ben
Çok psikoloji bozuyor bu ay laboquick sipariş verdim inşallah pozitifi görürümAynen bende yani gerçekten artık almayacağım markalar o kadar hevesimi kursağımda bıraktı ki onlar size anlatamam
Canım bende kan vericem akşam ama çok korkuyorum Ekim'de kimyasal oldu gene ağrım var inşallah bu kez sağlıklı olur.Kesinlikle kuzummm bu yüzden çatlama yı anlamak çok önemli. Şükürler olsun Allah tarafından dksın dek anladıgım ıcım sanslıyım. Bir de artık vazgectm denk gelmeyen ilişkiler için zorlamayacagım. Kendime söz verdim sende durumlar nedir?
Canım var gibi kamera bazen net çekmiyor çizgiyi sen çıplak gözle daha net görüyorsun değil miEki Görüntüle 3537364
Kizlar bunu bu sabah yaptım sizce var mi sanki bi şey doktora randevum da vardı şimdi beta baktı mı bilmiyorum ama fotoyu yeni farkettim sizce var mi
Hadi inşallah vardır teste eğer adetin varsa devam et hemen kan verme derim başka markalar alBakmadm canm testi de attım ya yarın kan vericem efektli haline bak istersen
Aslında çıplak gözle görmemiştim şimdi çektiğim fotolara bakim derken gördüm biraz gölge doktora desem mi beta istemediyseCanım var gibi kamera bazen net çekmiyor çizgiyi sen çıplak gözle daha net görüyorsun değil mi
Abartmış bence doktor yani boyunuzu bilmiyorum ama 70 80 kilo bile 10 kilo vermeli denmez bence tamam göbek çevresi insanı zorluyor bencede bende de var amaÇok şükür cnm heyecanla kan testinde bekliyorum
Cnm ben bu erken testlere asla güvenmiyorum belli belirsiz çizgi var ama bişey demekte doğru olmaz başka kaset yap istersen kasette silikte olsa gebelik kesin çıkıyor erken testlere göre
Ay sen çok zayıf sın boya göre kurtarıyor ama 50 olsan daha iyi sanki zayiflikta gebelikte sıkıntı olabiliyor ben oğluma 55 le kalmıştım 85 le doğuma girdim emzirme döneminde 2 yılda 52 ye kadar düşmüştüm 3 4 yıl korudum kilomu şimdide işten çıktım çıkalı çok aldım ödem sorunu var bende pazartesi diyetisyene gideceğim 67 olmuşum ama 67 kiloda gibi durmuyorum bende basenden fazlalık var göbeğim hiç yok sezeryan olmama rağmen ama enson doktora gittiğimde 10 kilo vermen lazım dedi bna gebelik için ev küçücük ve hareket sıfır yürüyüşe çıkmam lazm hergün
Gece çatladı bende cnm bugünü mutlaka değerlendir
Hastaneye zaten gidicektim bugün bat günüm gitmisken kan vericemHadi inşallah vardır teste eğer adetin varsa devam et hemen kan verme derim başka markalar al
Bildirmen gerekiyorsa söyle canımAslında çıplak gözle görmemiştim şimdi çektiğim fotolara bakim derken gördüm biraz gölge doktora desem mi beta istemediyse
Albi yada laboquik demişti kizlar ama ben albiyi internette bulamadım trendyoldan diğerini aldım 6 tane de gebelik testi varmışOvulasyon testinde hangisinden sipariş versem acaba kızlar
Heh o zaman çok iyi inşallah hayırlı haberle gel de sonra senden dua isteyelimHastaneye zaten gidicektim bugün bat günüm gitmisken kan vericem
Bi o zaman bakıyım sonuç vikinca beta var mi ona göre derim artikBildirmen gerekiyorsa söyle canım
O zaman ben de laboquik alayım bu ay da onunla takip edeyimAlbi yada laboquik demişti kizlar ama ben albiyi internette bulamadım trendyoldan diğerini aldım 6 tane de gebelik testi varmış
Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınızEvet verdim ben adetten üç gün önce yaptım bembeyazdı adetim beş gün geçti öyle yaptım çıktı sonrada kan verdim var ama bakalım sağlıklı giderse kötü tecrübem var bence hemen gidip kan ver canım çünkü bu testte olumsuz sonuç alanlarda olmuş