- 30 Haziran 2013
- 21.859
- 1
- 17.894
- 498
sabrediyor zaten maşallahÇok şükürocağı yarıladık zaten biraz daha sabredin
Benim oğluşum da burcu oğlak olduEvett yükseleni de koç Bir de
Benim ikizlerim de Yay burcu oldu yükselenleri de Akrep , gelecekte hayatına girecek arkadaslarına şimdiden basarılar dilerimBenim oğluşum da burcu oğlak oldu
yükseleni koç oldutam keçi
Akrep iyidir nxnxjxnxxnjxBenim ikizlerim de Yay burcu oldu yükselenleri de Akrep , gelecekte hayatına girecek arkadaslarına şimdiden basarılar dilerim
En yakın arkadaslarım hep aslan ya da akrep zaten bence de akrep iyidirAkrep iyidir nxnxjxnxxnjx
E ne güzle bebişlerle de anlaşırsınız biraz büyüdüklerinde jsdnjdndjdjEn yakın arkadaslarım hep aslan ya da akrep zaten bence de akrep iyidir
Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.Benim oğluşum da burcu oğlak oldu
yükseleni koç oldutam keçi
E ne güzle bebişlerle de anlaşırsınız biraz büyüdüklerinde jsdnjdndjdj
Ben 34 + 2 iken işte gittim doktora pazartesi günü bana artık hurma yememi yürüyüş yapmamı ahududu yaprağı çayı içmemi söylediKızlar ben bu gün 36 haftalık oldum artık hurma yemeye başlasam mı ki yavaştan azar azar
Ben 22 şubat doğumluyum. Balık burcuyum. Çocukluğum hep sessiz sakin melankolik hayalci geçti. Resim yapmayı kitap okumayı hep çok sevdim. Hayal dünyam çok genişti. Resimde ödüller aldım. Başka ülkede olsak herşey çok farklı olurdu.Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Varmı bu iki burcu bilen daha,sakın
Şu burca bulaşma diyen
Ay ne güzel denk gelmiş ya teşekkür edrimBen 22 şubat doğumluyum. Balık burcuyum. Çocukluğum hep sessiz sakin melankolik hayalci geçti. Resim yapmayı kitap okumayı hep çok sevdim. Hayal dünyam çok genişti. Resimde ödüller aldım. Başka ülkede olsak herşey çok farklı olurdu.bankacı oldum. Güzel ülkem.
Rahmetli Annemle aramız harikaydı. En iyi arkadaşım sırdaşımdı. Sadece ergenlikte benim duygu sellerim ile uğraşmak zorunda kaldı. Büyünce daha yoluna girdi herşey
Bence kızın olacakmış kovadansa balık burcu derimhayırlısı tabi
Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Şu burca bulaşma diyen
Benim yükselen burcum balık evlere şenlik her şeye ağlarım. Sağlıkla gelsin de kova olsun isterim. Erkeğin duygusali da zor oluyor. Benim eşim de biraz fazla duygusal. Bir şey olduğunda gözümden yaş gelse onun da gözleri dolar. Üç duygusal bizim aile tam sulu göz oluruz. En iyisi kova olsun ya. Kovalar sanki daha zeki oluyor bir deYa kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Şu burca bulaşma diyen
Benimkiler de bu hafta doğmazlarsa kova oluyorlar. Ben koçum çevremde hiç kova yok acaba anlaşamıyor muyuz diye düşünüyorumBenim ikizlerim de Yay burcu oldu yükselenleri de Akrep , gelecekte hayatına girecek arkadaslarına şimdiden basarılar dilerim
Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Şu burca bulaşma diyen
Ben kovayım, annem balık, kardeş gibi büyüdüğüm kuzenim de oğlak. Tüm aile umarım haftaya kadar sabreder diye dua ediyor. Çünkü kuzenim aşırı inatçıydı çocukken de şimdi de . Yoksa o da aşırı başırılı ve sağlam bir karakter ama dayıma ve yengeme biraz inatçılık yüzünden çektirdi, ama ben onun net sağlam ve dürüst duruşunu seviyorum.Benimkiler de bu hafta doğmazlarsa kova oluyorlar. Ben koçum çevremde hiç kova yok acaba anlaşamıyor muyuz diye düşünüyorumkova kadını nasıl olur bilen biri yazabilir mi
Valla benim eşim terazi en yakın arkadaşım terazi biz böyle çok iyi anlaşan iki burcuz bence kocanı bilmem çevremde hiç koç yok ama sen kızçenle inanılmaz iyi anlaşırsın benceKızlar benim bebede kova olacak ben terazi burcuyum eşim koç bizim halimiz ne olur sizce
Biz eşimle hem çok iyi anlaşırız hem de çok zıttız inşallah kizcemle uyumlu oluruzValla benim eşim terazi en yakın arkadaşım terazi biz böyle çok iyi anlaşan iki burcuz bence kocanı bilmem çevremde hiç koç yok ama sen kızçenle inanılmaz iyi anlaşırsın bence
Bu arada ben burçlara inanmıyorum ama eşim aşırı ilgili olduğu için baya öğrendim
Çünkü terazinin karşıt burcu koçtur. Yani sana olabilecek en zıt burç o aslında ama aynı zamanda seni en tamamlayan zıt kutuplar gibi çekildiğin burç da oBiz eşimle hem çok iyi anlaşırız hem de çok zıttız inşallah kizcemle uyumlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?