Amaaaan hayirsiz insanlari takmayalim bir de boşver. Perine masajini kocama attım o uğraşsın jdndjxnxjd işine de gelirYok anacım sen temkinli git aman diyim
Ben de 3er tane yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırmak için. Diğer çay ve çörek otu yağı için de zamanla etki ediyor o yüzden 36 itibariyle başlamak gerek yazıyor nette. Ama tabii doktor nasıl yaklaşır bunlara bilemiyorum. Ben haftaya 36 olunca soracağım kendi doktoruma
Diğer olaylarda da arkadaşlarımın eksikliğini hissetmiştim ama anne olmaya hazırlanırken daha çok koydu. Ben bütün arkadaşlarıma daha bebek haberlerini verir vermez özel hediyeler alıp kargolamıştım, ilk oyuncağı, ilk tulumu vs benden olsun diye ince düşünmüştüm, doğumlarına çiçek/çikolata göndermiştim. Hiçbirinin karşılığını göremedim bu süreçte şimdiye kadar, doğumda da sanmıyorum. Karşılık beklememek lazım belki ama insan düşünülmek istiyor
offf evet ben de yarım saati 2 molalı yürüyorum
Squat değil de perine masajı bana imkansız geliyorinstada filan da karşıma çıkıyor çok. Son zamanlarda taharet bile zorlayacak gibi, nerede kaldı masaj
Sana da aynidini diyorum valla hiç bunları düşünüp kendimizi üzmeye gerek yok Allah'a şükür yaptık çoğu şeyi gerisini de öyle böyle yaparizMerhaba bile fazla geçen gün kuzenim yazmış ay yazacaktım hep bi şey çıktı yazamadım diyor 33+4 haftamdayım tesekkürlercevap bile vermedim (dipnot düğününde aynı sehirdeydim sıkacagı parfümden oynayacagı şarkıya kadar ben organize ettim ve doğumunda evliyim şehir dısındaydım ona rağmen çocuğun odasında ki kapı üssünden hastanede giyeceği geceliğine kadar doğumundan önce bebek kıyafetlerinin yıkanıl ütülenmesine kadar yanındaydım.)
Kiz ben de yapamam zaten elim inecek oraya da yapacam peh skdnjsjdk kocam yapsınBen perine masaji yapamam ya. En zoru o gibi geliyor. Ahududu yaprağı çayı aldım. Hurma da yemeye başlarim. Çörek otu yağı ilk defa duyuyorum onu hangi marka almak lazım acaba
Ben perine masaji yapamam ya. En zoru o gibi geliyor. Ahududu yaprağı çayı aldım. Hurma da yemeye başlarim. Çörek otu yağı ilk defa duyuyorum onu hangi marka almak lazım acaba
Amaaaan hayirsiz insanlari takmayalim bir de boşver. Perine masajini kocama attım o uğraşsın jdndjxnxjd işine de gelir
Sana da aynidini diyorum valla hiç bunları düşünüp kendimizi üzmeye gerek yok Allah'a şükür yaptık çoğu şeyi gerisini de öyle böyle yapariz
Kiz ben de yapamam zaten elim inecek oraya da yapacam peh skdnjsjdk kocam yapsın
Bitecek kuzum geçecek herşey gibi. Hele bi kucağına al o mis kokusunu çek içine bebişin için insan neler neler yapmıyo kiÇeken bilir bitmeyen bir oruç gibi, yüreğin herşeyi çekip yiyememek gibi. Üzül tabi bana üzül
Kiz zaten bunu da yapcam skxbjsbdjdndknxjd yani yapiyoz zaten deKızlar bakın perine masajının alternatifi de varmış
Tamda bu cümleyi kurdum şimdi eşime biliyor musunBitecek kuzum geçecek herşey gibi. Hele bi kucağına al o mis kokusunu çek içine bebişin için insan neler neler yapmıyo ki
allah yardımcın olsun. Her şekilde. İkiz annelligi çok zor . Ama çokta güzel maşallahÇokk şükürr çokkk. Evet kız çok hareketliydi hiç değişmedi inan ondan kilo alamıyoz zaten. Fırıldak gibi küvözde maşallahinşallah ikisi de gelir de yorgunluktan isyan filan ederim ben de
Aynı şehirde yapmıyorsalar orda bi dururum sınırımı çekerim annemde olsa yapamasa bile yapmaya çalısması en azından düşündüğünü göstermesini beklerim neyse canım varsa bir ihtiyacın şöyle biz burda fiziki olarak yardım edemesekte fikirlere boğarız seniAslında uzak değil aynı ildeyiz ama boşver işte. Hep bir hastalar. Alıştım ben bu duruma. Aslında kendim de yaparım da işe gidiyorum bir de ev işi var bu gece baya ütü yaptım. Haftaya çantayı hazırlarım inşallah. Hayırlısı ile bebişim gelsin. Arada takılıyorum ama başka bir şey istemiyorum
Valla eksik bişeylerini bırakmadım he korktum mu bunlara koşarken erken doğum risklerin çok bişey olursa kendime bunun cevabını nasıl veririm diye çok korktum ama herşeyleri hazır obları bekliyor ama ben tabi onları bekliyor demiyorum eksik bi kaç bişey bırakıyorum acele edip gelmesinler diyeAmaaaan hayirsiz insanlari takmayalim bir de boşver. Perine masajini kocama attım o uğraşsın jdndjxnxjd işine de gelir
Sana da aynidini diyorum valla hiç bunları düşünüp kendimizi üzmeye gerek yok Allah'a şükür yaptık çoğu şeyi gerisini de öyle böyle yapariz
Kiz ben de yapamam zaten elim inecek oraya da yapacam peh skdnjsjdk kocam yapsın
Yok canım sen adamı tehdit etmişsinben azcık dışarı çıkacaktım. Yemek falan yiycektim ordan arkadaşa kahveye gidecektim. Sonra kürkçü dükkanıma tripli dönecektim. Sorsa şarjım bitti üstüme gelme diyip odaya geçicektim. Filmlerde ki gibi
Bitmiyor dertleri anası babası kardeşi halası herkes her şey e maydanoz sinir oluyorum babamlar a gidince sesi çıkmıyor bence kaçişı orda buluyorum napayımYok canım sen adamı tehdit etmişsinben azcık dışarı çıkacaktım. Yemek falan yiycektim ordan arkadaşa kahveye gidecektim. Sonra kürkçü dükkanıma tripli dönecektim. Sorsa şarjım bitti üstüme gelme diyip odaya geçicektim. Filmlerde ki gibi
Valla ben kimseye birşey yapmadım. Ama asla beklemem deYok anacım sen temkinli git aman diyim
Ben de 3er tane yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırmak için. Diğer çay ve çörek otu yağı için de zamanla etki ediyor o yüzden 36 itibariyle başlamak gerek yazıyor nette. Ama tabii doktor nasıl yaklaşır bunlara bilemiyorum. Ben haftaya 36 olunca soracağım kendi doktoruma
Diğer olaylarda da arkadaşlarımın eksikliğini hissetmiştim ama anne olmaya hazırlanırken daha çok koydu. Ben bütün arkadaşlarıma daha bebek haberlerini verir vermez özel hediyeler alıp kargolamıştım, ilk oyuncağı, ilk tulumu vs benden olsun diye ince düşünmüştüm, doğumlarına çiçek/çikolata göndermiştim. Hiçbirinin karşılığını göremedim bu süreçte şimdiye kadar, doğumda da sanmıyorum. Karşılık beklememek lazım belki ama insan düşünülmek istiyor
offf evet ben de yarım saati 2 molalı yürüyorum
Squat değil de perine masajı bana imkansız geliyorinstada filan da karşıma çıkıyor çok. Son zamanlarda taharet bile zorlayacak gibi, nerede kaldı masaj
O zaman haklısın valla. Herkesin başkasının ev içi sorunundan kime ne ya. Bize muhalefet olan olsaydı bende cinnet geçirirdim. Benimki bırak ailesini bana bile muhalefet değil. Banane kendi sorununu çöz napıosan yap çocuk musun diyor. Aslında yaptığı güzel düşününce ne benim ne kendi aile sorunlarını kimseye yansıtıp karışmıyor. Etkilenmiyor hiç bir konuşmadanBitmiyor dertleri anası babası kardeşi halası herkes her şey e maydanoz sinir oluyorum babamlar a gidince sesi çıkmıyor bence kaçişı orda buluyorum napayımzaten kendisi ailesini hiç bir hatasını kabul etmez avukatları olduğu için kavga etmemek elde değil
Gözün aydın canım. İnşallah kızının da sağlıkla eve geleceği güne az kalmış sayılır.Merhabalar, oğlum bu hafta eve geliyorr nasipse fakat kızım ocak sonuna kadar kuvözde kalacak... biraz fazla hareketli olduğumuz için kilo alamıyoruz çok fazla, kendisi anamı ağlatacak eve gelince belli ki, şükür saglıkları iyi. Kızın da göz sinirlerinde bişey cıkmamıs çok şükür yine de takip edilecek. Allahım hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin. İnşallah bizim yaşadığımız hiç bir zorluğu sizler yasamayın
Güzünüz aydınBenimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadımsonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Olsun o kadar zorlu hamılelık ve doğum, doğum sonrası geçirdim ki bütün zorluklara razıyım vallaKızlar ben herzaman mhrs'den ile randevu alıp gıdıyorum bu sefer randevu yok gıdecegım zamana .
allah yardımcın olsun. Her şekilde. İkiz annelligi çok zor . Ama çokta güzel maşallah
belli bak nasıl da biliyorum kombo yapmış acelecilikteEvett yükseleni de koç Bir de
Ben bunu aşırı araştırdım, yazın söylemesi ayıp her 3-4 hapşırmada bir altıma kaçırıyordum(normalde çok idrar tutan biri olduğum için kaslarım bu konuda gelişmemiş çok zorlandım) ve aminyon sıvısı mı yoksa idrar mı anlamakta baya zorlandım kafaya taktım günlerce int çıkamadım. Kadınlar kulubünde bir sürü topic okudum en son Kağan hoca'nın bir videosu var o beni rahatlattı güzel anlatıyor onu izleyebilirsiniz. Benim doktorum da son 2-3 haftadır çay gibi bir akıntın var mı diye soruyor her akıntı konusu geçince o aminyon sıvısı olabilir su gibi az renkli sıvı bir akıntın olursa bana haber ver dediKızlar ya tecrübeli olanlara sorum var? Bu suyun geldiğini nasıl anlarız? Yani foş diye geldiğinde anlarız tabiki de ama okuduğuma göre ve çevremde de duyduğuma göre böyle sızıntı halinde de gelebiliyormuş. Şayet foş diye gelmez de sızıntı gibi gelirse bu suyun rengi falan var mı? Nasıl ayırt edebiliriz yani
Videonun linkini paylaşabilir misin ? Ya benim de bu akşam iç çamaşırımda sarı leke vardı idrarımı kaçırmadığıma eminim zaten idrar lekesi de değil yani. Bir önceki lavaboda beyaz akıntım vardı tamam o Normaldi de bu çamaşıra gelen leke neyin nesi araştırıyorum bakalımBen bunu aşırı araştırdım, yazın söylemesi ayıp her 3-4 hapşırmada bir altıma kaçırıyordum(normalde çok idrar tutan biri olduğum için kaslarım bu konuda gelişmemiş çok zorlandım) ve aminyon sıvısı mı yoksa idrar mı anlamakta baya zorlandım kafaya taktım günlerce int çıkamadım. Kadınlar kulubünde bir sürü topic okudum en son Kağan hoca'nın bir videosu var o beni rahatlattı güzel anlatıyor onu izleyebilirsiniz. Benim doktorum da son 2-3 haftadır çay gibi bir akıntın var mı diye soruyor her akıntı konusu geçince o aminyon sıvısı olabilir su gibi az renkli sıvı bir akıntın olursa bana haber ver dedi
Sarının tonu önemli tabi ama büyük ihtimal ufak bir enfeksiyon akıntısıdır benim sürekli sarımsı ve yeşilimsi akıntım oldu hamilelik boyunca onla beraber de sıvı akıntı o sebeple amniyon sıvısı değildir diye düşünüyorum ama siz gene video izleyin. Ben 10 gün falan kendime zehir etmiştim temmuz aylarında hatta eşim kadınlar kulubüne girmemi falan engellemişti. O sebeple çok da araştırmayın derim insan çok takabiliyor çünkü insan gözüyle çok da ayrılabilecek bir durum değilVideonun linkini paylaşabilir misin ? Ya benim de bu akşam iç çamaşırımda sarı leke vardı idrarımı kaçırmadığıma eminim zaten idrar lekesi de değil yani. Bir önceki lavaboda beyaz akıntım vardı tamam o Normaldi de bu çamaşıra gelen leke neyin nesi araştırıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?