Dikkat etmeye çalışıyorumkızlar nolur olumsuz şeyleri okumayın bunun size bir faydası yok hatta zararı var ben de hamileliğin belli dönemlerinde yapan biri olarak konuşuyorum. Allah yardımcımız olsun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Senin listedeki her şeyi almışım bir tırnak makası içime sinmediKızlar ben eksik listesi hazırlıyorum belki size de faydalı olur paylaşmak istedim. Özellikle unuttuğum ekle dediğiniz neler var malum b12 hamilelikte balık gibi oldu hafızam o yüzden yazıyorum liste yapıyorum
Geçmiş olsun benzerini ben de yaşamıştım çok korkmustum çünkü sancılarım düzenliydi ve baya 2 saat sürdü şiddetli şekilde sonra serumdan önce kendiliğinden geçtiDün akşam dışardan lahmacun ve 2 parça marulla çiğ köfte yedim. Gece 12 de kusmaya başladım. Ama nasıl kusma öğüre öğüre 3 kere . O yalancı kasılma dediğim kasılmalar sıklaştı acile geldim. Serum taktılar.kan aldılar. Nst ye bağladılar. 10 dk da bir 65 lere çıkıyordu. Serum takılıydı.Serum bitsin bi rahatla sonra tekrar dinleyelim nstde dediler. Çok gerildimdoktorum da ameliyatta. Strestendir umarım kasılmalarım.
Ben de o gün kestane yemiştim biraz fazla yemişim sanırımGeçmiş olsun benzerini ben de yaşamıştım çok korkmustum çünkü sancılarım düzenliydi ve baya 2 saat sürdü şiddetli şekilde sonra serumdan önce kendiliğinden geçti
Çok gecmıs olsun,ama yeşillik asla yemeyin dısardan asla ve asla.bende hamılelıgın basında zehırlendım bebegımı kaybedıyordum neredeyse,dısarıdan tavuk yesıllık asla yemeyın.maruldan bakterı kapmıssınız cok yuksek ıhtımalle onlar yıkanmıyor cunku,merak etmeyın kasılmalar dogum kasılması bıle olsa ilacı var hemen uygularlar durur,sonrada istirahat verır doktorunuz,istirahat edın bol su ıcmeye calısınDün akşam dışardan lahmacun ve 2 parça marulla çiğ köfte yedim. Gece 12 de kusmaya başladım. Ama nasıl kusma öğüre öğüre 3 kere . O yalancı kasılma dediğim kasılmalar sıklaştı acile geldim. Serum taktılar.kan aldılar. Nst ye bağladılar. 10 dk da bir 65 lere çıkıyordu. Serum takılıydı.Serum bitsin bi rahatla sonra tekrar dinleyelim nstde dediler. Çok gerildimdoktorum da ameliyatta. Strestendir umarım kasılmalarım.
Ben yastık yorgan almayacağım sanırım ya, kullanacak mıyız ki? Süs için yatağın içine alsam mı dedim o da doğana kadar orada kalacak sanırım sonra kim bilir nereye koyarız yani en azından benim bebeğimin bir odası olmadığı için öyle düşünüyorumdur belkiKızlar ben eksik listesi hazırlıyorum belki size de faydalı olur paylaşmak istedim. Özellikle unuttuğum ekle dediğiniz neler var malum b12 hamilelikte balık gibi oldu hafızam o yüzden yazıyorum liste yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim. Strestendir, kusarken de kasmışsındır kendini muhakkak. Bugün güzelce dinlenince kendine gelirsinDün akşam dışardan lahmacun ve 2 parça marulla çiğ köfte yedim. Gece 12 de kusmaya başladım. Ama nasıl kusma öğüre öğüre 3 kere . O yalancı kasılma dediğim kasılmalar sıklaştı acile geldim. Serum taktılar.kan aldılar. Nst ye bağladılar. 10 dk da bir 65 lere çıkıyordu. Serum takılıydı.Serum bitsin bi rahatla sonra tekrar dinleyelim nstde dediler. Çok gerildimdoktorum da ameliyatta. Strestendir umarım kasılmalarım.
Çok güzel bi listeKızlar ben eksik listesi hazırlıyorum belki size de faydalı olur paylaşmak istedim. Özellikle unuttuğum ekle dediğiniz neler var malum b12 hamilelikte balık gibi oldu hafızam o yüzden yazıyorum liste yapıyorum
Çok geçmiş olsun. Bende lahmacun yerken yediğim yeşilliklerden salmonella olmuştum 2021 deDün akşam dışardan lahmacun ve 2 parça marulla çiğ köfte yedim. Gece 12 de kusmaya başladım. Ama nasıl kusma öğüre öğüre 3 kere . O yalancı kasılma dediğim kasılmalar sıklaştı acile geldim. Serum taktılar.kan aldılar. Nst ye bağladılar. 10 dk da bir 65 lere çıkıyordu. Serum takılıydı.Serum bitsin bi rahatla sonra tekrar dinleyelim nstde dediler. Çok gerildimdoktorum da ameliyatta. Strestendir umarım kasılmalarım.
Hava nemlendirici loobex aldım, ateşölçer de nexus kulak ve alından ölçen aldım. Hastane çıkışı da 1 tane 10 lu 1 tane 5 li aldım ama fotoğraflık isimli 1 tane daha almayı düşünüyorum bir ay da olsa bana az geldi 1 tame daha 5li veya 10lu alırım belki. Anne bebek çantaları hoşuma gitmediği için büyük bi çanta alıp içine organizerle taşımayı düşündümÇok güzel bi liste
bende bi kontrol yaptım da
anne bebek çantasını kraft diamond aldım ben çok beğendim. Lohusa pijaması suwen aldım. İndirim var hatta şuan suwen de.
Kamera gümüş kapak Nem makinesi ateş ölçer almadım ben hangi marka aldınız?
Hastane çıkışınıda set olarak almadım. Ama sanırım 10-12 li olanlardan bi set almak lazım hemşireye vermek için. Bunu beğendim.
kitikate Organik Küçük Ördek 12
kitikate Organik Küçük Ördek 12'li Hastane Çıkış Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi tanede isimli yaptırmak istiyorum. İnsta da Atolyerakun diye bi sayfa var ordan yaptırıcam.
Puset örtüsü fln da yapıyolar takım.
2 set yeter sanırım. Sizce? Siz hangi markadan aldınız?
Kitikate nin tavşanlı hastane çıkışı var ben onu aldim. Mağazadan görüp beğendim, ilk aldığımız şeydi kızımıza eşimle, kalitesi falan çok iyi. Ben yine kitikateden bir tane 4 lu takım bir de ebebekten 2 adet hastane çıkışı aldım. Bir de isimli yaptırmayı düşünüyorum. Çok fazla gibi geldi şimdi yazınca ama herkes çok kusuyorlar falan diyince fazla olsun o zaman diye düşündük.Çok güzel bi liste
bende bi kontrol yaptım da
anne bebek çantasını kraft diamond aldım ben çok beğendim. Lohusa pijaması suwen aldım. İndirim var hatta şuan suwen de.
Kamera gümüş kapak Nem makinesi ateş ölçer almadım ben hangi marka aldınız?
Hastane çıkışınıda set olarak almadım. Ama sanırım 10-12 li olanlardan bi set almak lazım hemşireye vermek için. Bunu beğendim.
kitikate Organik Küçük Ördek 12
kitikate Organik Küçük Ördek 12'li Hastane Çıkış Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi tanede isimli yaptırmak istiyorum. İnsta da Atolyerakun diye bi sayfa var ordan yaptırıcam.
Puset örtüsü fln da yapıyolar takım.
2 set yeter sanırım. Sizce? Siz hangi markadan aldınız?
Kitikate nin tavşanlı hastane çıkışı var ben onu aldim. Mağazadan görüp beğendim, ilk aldığımız şeydi kızımıza eşimle, kalitesi falan çok iyi. Ben yine kitikateden bir tane 4 lu takım bir de ebebekten 2 adet hastane çıkışı aldım. Bir de isimli yaptırmayı düşünüyorum. Çok fazla gibi geldi şimdi yazınca ama herkes çok kusuyorlar falan diyince fazla olsun o zaman diye düşündük.
Aynı zamanda yeni doğum yapan bir arkadaşım mutlaka gecelik de olsun yanında hastane için. Pijama ile zorlanırsın ilk etapta dedi. Birkaç gün önce hastaneye doğum bölümünü gördüm ilk defa hakikaten de doğum bekleyen bütün kadınlar gecelik giymişti sabahlıklı. Ben o yüzden bir adet de sabahlikli gecelik almayı düşünüyorum. Size de fikir olsun
Sağol ya aynen senin gibi oldum. 2 saat bekledim serumlar bitti. Sonra nst de bişey çıkmadı çok şükür. Dr 2 saat sonra bidaha bakalim dedi emin olmak için. Ama gittim gittim geldim ya doğurursam diyeGeçmiş olsun benzerini ben de yaşamıştım çok korkmustum çünkü sancılarım düzenliydi ve baya 2 saat sürdü şiddetli şekilde sonra serumdan önce kendiliğinden geçti
Canım bu arada benim sağ böbreğimde de büyüme varmıs belki ondan da olmuş olabilir böbrek, safrada taşa da baktılar bendeSağol ya aynen senin gibi oldum. 2 saat bekledim serumlar bitti. Sonra nst de bişey çıkmadı çok şükür. Dr 2 saat sonra bidaha bakalim dedi emin olmak için. Ama gittim gittim geldim ya doğurursam diye
Çok şükür düzeldi kasılmalar. Zaten dışardan bidaha bişey yiyemem doğuma kadar. İçim dışıma çıktı resmen. Mahvoldum tüm geceÇok gecmıs olsun,ama yeşillik asla yemeyin dısardan asla ve asla.bende hamılelıgın basında zehırlendım bebegımı kaybedıyordum neredeyse,dısarıdan tavuk yesıllık asla yemeyın.maruldan bakterı kapmıssınız cok yuksek ıhtımalle onlar yıkanmıyor cunku,merak etmeyın kasılmalar dogum kasılması bıle olsa ilacı var hemen uygularlar durur,sonrada istirahat verır doktorunuz,istirahat edın bol su ıcmeye calısın
Gecelik niye batsın ki onu anlamadım. Zaten hastane önlüğü gibi bir şey, uzun, bol bir elbise gibi yani. Emzirirken de daha kolay olur hastane önlüğüne kıyasla.Benim doğum yapacağım hastanede doğumdan önce pijama gecelik giydirmiyoruz çünkü sürekli batıyor hastane elbisesi veriyoruz dedikleri için gecelik almayı düşünmüyorum ben mantıklı geldi bana. Ama sonrasında fotoğraf için sabahlıklı takım almayı düşündüm. Bir de rahat edebilceğim koyu renkli pijama yeter diye düşündüm. Bir de evet kusma alt değiştirme derken bence bi 5 takım olmalı gibi geliyor bana. 10lularda zaten alt üst takım tulum ayrı ayrı giydiririm
Geçmiş olsun beybisu. Çiğköfte ve yeşillik dışarıda sıkıntı yaa muhtemelen ondandır.Çok şükür düzeldi kasılmalar. Zaten dışardan bidaha bişey yiyemem doğuma kadar. İçim dışıma çıktı resmen. Mahvoldum tüm gece
Merhaba ben geçen hafta kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Sizden istememiş olmaları normal sizin kan grubunuzun negatif eşinizin pozitif olması durumunda yapılıyor test.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı testi yaptıran varmı bizden istenmedi böyle birsey.
Bide aranızda ab0 uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı ben 0 pozitif eşim b pozitif bizde varmış bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?