- 3 Mart 2024
- 52
- 43
- 3
Ben hem sabah hem akşam osteocare kullanıyorum kramp da yok pelvik ağrısı vs. de hamilelik bu açıdan çok rahat geçti. Yalnızca bu ara karnımda kasılma var hep ama o başka şeylere stres yaptığımdan oluyor :/Ya bu çatı ve pelvik ağrısı için magnorm ve calsiyum dışında bişey verme doktor. Mahvetti beni ağrısı. Gece uyurken her dönüşte ağrıdan uyanıyorum o derece. Acaba bu magnezyumun başka formlarından mi kullansamlights senin fikrin var mi?
Sagliklar hayırlar gelsin o zamanErkek ben sezeryan oldugum için 38 haftada alırlar bebegı. Yanı tam olarak bende bılmıyorum. Şubata girdikten sonra artık ne zaman gün verirlerse
Canım o kabızlıga iyi gelmekten başka hiçbir ile yaramaz. Doktoruna kızdım açıkçası. Olduğu gibi bagırsaktan atılır. Orzax magnezyum veya vitafenix marka var onlar olabilir. Magnezyumun bir sürü formu var. Her biri farklı yerde görev alır. Ona göre almak lazım. Hatta vitafenix sabah akşam ayrı özellikte kullanılır bak istersen. Bacak kramplarına da iyi gelir. Ben ocean orzax ve vitafenix dönüşümlü kullanıyorumYa bu çatı ve pelvik ağrısı için magnorm ve calsiyum dışında bişey verme doktor. Mahvetti beni ağrısı. Gece uyurken her dönüşte ağrıdan uyanıyorum o derece. Acaba bu magnezyumun başka formlarından mi kullansamlights senin fikrin var mi?
Ben yaptırdım on gün once falan.kızlar tdap aşısını doktoru öneren var mı , benim ki önermişti , sanırım yarın vurdurmaya gidecegim
Evet doktorum tek doz adacel aşısı yaptır 28 30 arası yeter dedi.kızlar tdap aşısını doktoru öneren var mı , benim ki önermişti , sanırım yarın vurdurmaya gidecegim
Ya perinatolog da aynısını demişti aylar öncesinde.kabızlık içinse magnorm iç ama diğerleri için ise nbt magnezyum bi formunu dedi hatırlamıyorum da onu al dedi. Ben de kendi doktoruma patlayacağım en sonunda da sonra doktor değiştirmek zorunda kalacağım. Yarın tekrar söyleyeyim magnezuyumu değiştir diye.değiştirmezse kendim değiştireceğim sonundaCanım o kabızlıga iyi gelmekten başka hiçbir ile yaramaz. Doktoruna kızdım açıkçası. Olduğu gibi bagırsaktan atılır. Orzax magnezyum veya vitafenix marka var onlar olabilir. Magnezyumun bir sürü formu var. Her biri farklı yerde görev alır. Ona göre almak lazım. Hatta vitafenix sabah akşam ayrı özellikte kullanılır bak istersen. Bacak kramplarına da iyi gelir. Ben ocean orzax ve vitafenix dönüşümlü kullanıyorum
31+3Kaç haftalık oldunuz kızlar
Yok canım boş ver onların aklına gelmiyor o kadar Derya ki tıp. Benım doktor da unutur daha bir kez kilomu tansiyon ölçmedi ama sevdiğim başka tarafları ağır basıyor. Sen kendinin al eczanedenYa perinatolog da aynısını demişti aylar öncesinde.kabızlık içinse magnorm iç ama diğerleri için ise nbt magnezyum bi formunu dedi hatırlamıyorum da onu al dedi. Ben de kendi doktoruma patlayacağım en sonunda da sonra doktor değiştirmek zorunda kalacağım. Yarın tekrar söyleyeyim magnezuyumu değiştir diye.değiştirmezse kendim değiştireceğim sonunda
Bu konu bize sorulacak bir konu değil bence. Kimse vitamini bırak ya da ısrarla al demez. Doktoruna sor. Almak da almamak da risk olabilir. Eksiklik de sıkıntı fazlalık da. Saç boyama kesitme cilt bakımı pilates yoga gibi ortada olan bir konu değil.Kızlar bi de multivitamin ocean mummy kullanıyorum, bu sıralar pek düzeni de kalmadı, kokusu falan rahatsız ediyor . 5 tane falan kaldı , bittikten sonra kullanmayı kessem sorun olur mu sizce , cok sıkıldım ilac içmekten
Şöyle yapabilirsin( Eğer ciddi bir eksiklik yoksa tabi) bir gün alıp bir gün almama şeklinde. Veya başka markaya geçersin. Haftada iki üç alırdım ben çünkü beslenme artık günümüzde maalesef sıkıntılı. Besinler besin değilKızlar bi de multivitamin ocean mummy kullanıyorum, bu sıralar pek düzeni de kalmadı, kokusu falan rahatsız ediyor . 5 tane falan kaldı , bittikten sonra kullanmayı kessem sorun olur mu sizce , cok sıkıldım ilac içmekten
Yapmaz mi mesaneye bi bastırıyor altıma işiyecekmiş gibi oluyorum koşarak gidiyorum. Ama her zaman değil. Oraya denk geldiğinde oluyor heraldeKızlar karnınız asagı doğru baskı yapıyor da sureklı tuvalete gitme ihtiyacı hissediyor musunuz siz de? Ben yarım saatte bir tuvaletteyim sanırım gece bile çokça bölünüyor uykum
Ya ben de aha bu sefer yaptım diye koşmaya calısıyorum karşıdan penguen koşusu yapmıs oluyomusumYapmaz mi mesaneye bi bastırıyor altıma işiyecekmiş gibi oluyorum koşarak gidiyorum. Ama her zaman değil. Oraya denk geldiğinde oluyor heralde
Benimki normal tetanoz önermişti, ben tdap yaptırmak istediğimi söylediğimde hiçbir bilgisinin olmadığını söylemiştikızlar tdap aşısını doktoru öneren var mı , benim ki önermişti , sanırım yarın vurdurmaya gidecegim
Oh umarım daha güzel haberler alırsın inşallah yarınki kontrolde. bizi de bilgilendir sonra lütfenYok kuzum evdeyım evde takıpli gidiyorum şuan kan degerlerım duzelınce çıktım tansiyonum da normal seviyede şuan pazartesi kontrolüm var bakalım
29+5 oldum ben. Bugün kontrole gittim, erken doğum riskim geçmiş, çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bu aralar doğum konusunda endişelenir oldum. Omuz takılması vs tatsız şeylere denk geldim internette ondan sanırım.
kızlar nolur olumsuz şeyleri okumayın bunun size bir faydası yok hatta zararı var ben de hamileliğin belli dönemlerinde yapan biri olarak konuşuyorum. Allah yardımcımız olsun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYa ben de istem dışı böyle şeyler okuyorum bu aralar. Ve bir kez okuduğun zaman hep karşısına çıkıyor insanın. İnanılmaz kötü hissediyorum sonra. Bugün kahvaltı yaparken yine kötü bir şey okudum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Eşim çok kızdı kapat kadınlar kulübünü dedi. Nitekim bir dönem çok etkilenince öyle yapmıştım. Hiç iyi gelmiyor böyle şeyler okumak. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Ah o penguen yürüyüşüYa ben de aha bu sefer yaptım diye koşmaya calısıyorum karşıdan penguen koşusu yapmıs oluyomusum
Benim salak doktorda aynısını verdi,aslında magnezyumu sitrat formunda kullanmak lazımmış hamilelikte ama bana kabızlık için olanı verdi. Birde hemen geçer kas ağrılarım diye övüne övüneYa perinatolog da aynısını demişti aylar öncesinde.kabızlık içinse magnorm iç ama diğerleri için ise nbt magnezyum bi formunu dedi hatırlamıyorum da onu al dedi. Ben de kendi doktoruma patlayacağım en sonunda da sonra doktor değiştirmek zorunda kalacağım. Yarın tekrar söyleyeyim magnezuyumu değiştir diye.değiştirmezse kendim değiştireceğim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?