• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
kızlar tdap aşısını doktoru öneren var mı , benim ki önermişti , sanırım yarın vurdurmaya gidecegim
Ay benim doktorum önermiyorum dedi. Yaptırma anlamında. Herkes başka bir şey söylüyor, kafam karışık. Üç ülkede üç ayrı doktor önermedi şimdiye kadar. Biri Avrupa ülkesi. Ben hamile kalmadan evvel yanık dolayısıyla tetanoz aşısı olmuştum. O halen etkiliymiş. Ondan dolayı içim rahat şimdilik. Ama boğmacayı bilemiyorum tabii...

Günaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum.
son 2 haftadaır aynısı bana oluyor nedenini anlayamadım valla

Kızlar, 30 + 2 günlük hamileyim. İkinci hamılelıgım . Göğsümden süt geldıgını fark ettım. Bu sızce bı sorun mu? Goguslerımde süt sımdıden dolmus

Kızlar doktorum kramplar için aşağıdaki ürünü önerdi. Var mı kullanan?

d21c55cf-008f-49a6-9e84-74e631497c15.jpeg

Kaç haftalık oldunuz kızlar
31+1 oldum ve sanırım çocuk döndü çünkü hamileliğin başından beridir bulanmayan midem aşırı bulanmaya başladı kendimi patlayacak bir balon gibi hissediyorum. Belim aşırı ağrıyor. Gecem gündüz oldu. Sabaha kadar evde ruh gibi gezip akşama kadar yatıyorum. Hasta gibiyim

31+1 oldum ve sanırım çocuk döndü çünkü hamileliğin başından beridir bulanmayan midem aşırı bulanmaya başladı kendimi patlayacak bir balon gibi hissediyorum. Belim aşırı ağrıyor. Gecem gündüz oldu. Sabaha kadar evde ruh gibi gezip akşama kadar yatıyorum. Hasta gibiyim
Benimde öyle hiç bulanmadı mıdem bu hamileligimde. Ama yavaş yavaş bulanıyor. Daha çok sabahları bu sıkıntıyı yasıyorum

İmza:ben 😩aynısı bugün bitiktim. Mis ebulantısı halsizlik bel ağrısı hep yattım. Bulaşık mak boşaltırken yarım bırakıp uzandım. Evdekilere yemek yapamadım. Şimdi biraz gözüm açıldı

Ben de senin gibiyim bütün gün çalışırken uykum geliyor yorgun bitkin düşüyorum 21 aralık 32 hafta oluyo çalışır raporu almayıp iznemi çıksam diye düşünüyorum hâlâ kararsızım 37. Haftaya kadar çalişamam zaten 38 de sezeryan olcam ama ne kadar geç çıksam dönüşte o kadar Bebeğimle zamanım fazla olacak bir yandan şimdi dinlenmeye ihtiyacım var ne yapcam bilmiyorum 20 Aralık'ta karar vercem

Ayaklarıyla mideye baskı yaptığı için mi oluyor tekrar dönmez mi acaba

Ay kızlar destina mi destinasina mı neydi adı tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş vardı ,çokta aktifti çok uzun zamandir yazmıyor yada ben mi görmüyorum.umarım bebegide kendide iyidir okuyorsa yazsın lütfen

Ayaklarıyla mideye baskı yaptığı için mi oluyor tekrar dönmez mi acaba
canım dönmez diyemem mesela kızımda 36+6da doktor dooğum pozisyonunda yarın sezaryen dedi 37+0da sezaryen esnasında yan dönük çıktı kesesiyle. Kesesini de doğunca kendi patlattı kızım. yani döner mi kalır mı bilmiyorum. açıkçası umursamıyorum da sezaryen olacağım için.

Bu saatte oldu uyuyamıyorum. Midem alt üst oldu. Hangi tarafa dönsem derin sancı ve ağrı ve mide bulantısı mı desem ekşimesi mi desem anlayamadım doğruluyorum direk İki gündür böyle uykusuz halde birde işe gitmem gerek ben bitik ya

Bu saatte oldu uyuyamıyorum. Midem alt üst oldu. Hangi tarafa dönsem derin sancı ve ağrı ve mide bulantısı mı desem ekşimesi mi desem anlayamadım doğruluyorum direk İki gündür böyle uykusuz halde birde işe gitmem gerek ben bitik ya
Bende sureklı idrar kesesıne vurduğun dan uyuyamıyor um

Bende sureklı idrar kesesıne vurduğun dan uyuyamıyor um
Valla bende 31+5 oldum inanılmaz mide yanması ve idrara çıkma isteği yüzünden günlerdir uyku uyuyamıyorum.Zor zamanlara geldik 🫠İçimde ejderha varda alev atıyor gibi 🤣

Ay kızlar destina mi destinasina mı neydi adı tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş vardı ,çokta aktifti çok uzun zamandir yazmıyor yada ben mi görmüyorum.umarım bebegide kendide iyidir okuyorsa yazsın lütfen
Benden mi bahsediyorsun kuşum🥹 iyiyim bebiş de iyi şükür 32 bitti bizim gün de aldık sezaryen için 🥰 sen napıyosun nasılsın bebiş nasıl?

Back