Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Ben de 32+3 'üm dün gece 2-3 saatte bir uyandım. İlk zaten karnım ağrıyo sancım var gibi uyandım hatta baya korktum ama sonra anladım ki sağ bacağım ağrıyormuş uykuda ayırt edememişim. Sonra tüm gece değişik rüyalar ve 2-3 saatte bir uyanarak geçti uyanıp uyanıp su da içtiğim için bir de tuvalete girme süreci oldu. Ben bir süredir iş stresiyle güzel uyuyamıyordum ama dün geceki tamamen benle alakalıydı o kadar yorgundum ki ona rağmen uyandım.

31+1 oldum ve sanırım çocuk döndü çünkü hamileliğin başından beridir bulanmayan midem aşırı bulanmaya başladı kendimi patlayacak bir balon gibi hissediyorum. Belim aşırı ağrıyor. Gecem gündüz oldu. Sabaha kadar evde ruh gibi gezip akşama kadar yatıyorum. Hasta gibiyim

Benimde öyle hiç bulanmadı mıdem bu hamileligimde. Ama yavaş yavaş bulanıyor. Daha çok sabahları bu sıkıntıyı yasıyorum

İmza:ben 😩aynısı bugün bitiktim. Mis ebulantısı halsizlik bel ağrısı hep yattım. Bulaşık mak boşaltırken yarım bırakıp uzandım. Evdekilere yemek yapamadım. Şimdi biraz gözüm açıldı

Ben de böyleyim. Özellikle sabahları. Tansiyonum da düşüveriyor.

Benden mi bahsediyorsun kuşum🥹 iyiyim bebiş de iyi şükür 32 bitti bizim gün de aldık sezaryen için 🥰 sen napıyosun nasılsın bebiş nasıl?
Ay evet ya ne zamandir soracağım aklımdasınız unutuyorum,çok çok sevindim iyi olmanıza 😍
Sağlıkla gelsin maşallah erken belli olmuş gününüz 🥰❤️

Ay evet ya ne zamandir soracağım aklımdasınız unutuyorum,çok çok sevindim iyi olmanıza 😍
Sağlıkla gelsin maşallah erken belli olmuş gününüz 🥰❤️
Ya canım benim ne tatlısın 🥰🥰 evet sezaryen düşünüyorduk zaten bari günü de belirleyelim dedik tüm bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah🙏🏼♥️♥️

Ben kendim seçtim özel olması adına. 25.01.25 şeklinde olacak inşallah🙏🏼
Ay ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyor

Eşimden çocuğama , çocuktan bana geçen grip nasıl geçecek bilmiyorum ilaç vermiyor doktorlar değil mi boşa gitmek istemiyorum hastaneye gidince sankı daha çok hasta oluyorum grip ilacı kullanamam dimi bilgisi olan var mı

Ay ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyor
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsinler inşallah♥️ Valla 32. Hafta bitti sırt ağrısı bel ağrısı yuvarlanarak gidiyo bu son trimester🥹 gece uyku zaten haram. Sürekli tuvalete çıkmak desen gırla

Ağrımayan yerim yok desem bel sırt boyun 🤣 şaka bir yana çok ağrım oluyordu bacakta kramp agrısı gece çok korkuyordum ama magnezyum sonrası geçti ama iki gündür kullanmadım bugün yine her yerim ağrıyor üstüne gripte oldum gece uyku sorunumda var bir sağlıkla doğum olsaydı her şey geçecek sanki ama daha 8 hafta var

Eşimden çocuğama , çocuktan bana geçen grip nasıl geçecek bilmiyorum ilaç vermiyor doktorlar değil mi boşa gitmek istemiyorum hastaneye gidince sankı daha çok hasta oluyorum grip ilacı kullanamam dimi bilgisi olan var mı
Yok yok ne grip ilacı. Sadece parol. Hastaneye acile de gidince serum parol veriyolar o kadar. Başka bişey yapamıyorlar. Sen bol bol dinlenicen ve bol bol su içeceksin. c vitaminine yüklen çünkü c vitamini depolanmazmış. Sık duşunu al. Yastık kılıfını günlük değiştir. Bide göndereceğim fotodaki bitki çaylarından iç 2 3 güne toparlarsın inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20240826-081818_Instagram.jpg
    Screenshot_20240826-081818_Instagram.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 19
Ne güzel bir tarih 🤩 sen ocak annelerine transfer olmuşsun 😃 o yüzden sesin soluğun çıkmıyor. Sağlıkla al kucağına 🙏
Yok kuzucum oraya da uğramıyorum. Bebişle biraz akışa bıraktım her şey tamam artık son düzlükte olduğumuz için kendime vakit ayırmaya başladım ne yaparsam yanıma kar😂 bebiş olunca onla vakit geçireceğim çünkü. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah😍😍🙏🏼

X