- 5 Haziran 2016
- 457
- 284
- 103
- 29
Bol su içebilirsiniz hem iştahınızi azaltır. Ödem için hamile hareketleri var onları yapabilirsiniz. Karbonhidrati sekeri azaltıp daha çok protein sebze yiyebilirsiniz. Düzenli yürüyüş yapabilirsinizBen bu hamileligimde 25 kg aldım. Ve hala 31 haftalıgım. Ve çok yemek yememe rağmen. Resmen kendımı tanımaz oldum. Sureklı ödem topluyorum. Ödem için yontemlerinız varmı?57 kg 82 kg çıktım. Tahmınımce 90 la doğum yaparım. Dogumdan sonrada nasıl kılo veririm bilmiyorum.benim gıbı olanlar varmı
İyiyiz canm senMerhaba kızlar. Nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.
Şükür dogurmamaya calısıyorumİyiyiz canm sen
Dogru söylüyorsun da. Hiç birşeye düzgün zaman bulamıyorum 1.5 y. oğlum var gece uyumamasından ötürü. Sabah kahvaltı yapıp uyuyorum. Üstelik bu kadar kılo almamın sebebi hem kusmadım bu bebekte. Hemde sıgarayı bıraktım dıye çok kılo aldım. Ama dogumdan 40 gün sonra inşAllah dıyete ve spora baslayacagım inşAllah kurtulurum . Şuan dıyet yapamıyorum çok şükür son 8 haftaBol su içebilirsiniz hem iştahınızi azaltır. Ödem için hamile hareketleri var onları yapabilirsiniz. Karbonhidrati sekeri azaltıp daha çok protein sebze yiyebilirsiniz. Düzenli yürüyüş yapabilirsiniz
29+2Kaç haftalık oldunuz kızlar
Dayan canımŞükür dogurmamaya calısıyorum
Canım hastanede misin halaŞükür dogurmamaya calısıyorum
Evet ya inşallah sıkıntısız doğumlar gercekleştiririzDayan canım
Bizde henüz doğuran yok ama tabi olursa da Allah yardımcımız olur inşallah korkacak bişey yok. Artık bebeklerimiz güçleniyor Her gün kg alıyor.
Ocak annelerinde biri doğurmuş geçen gün. Enfeksiyon tetiklemiş sanırım dikkat edelim kan idrar sık sık baktırmayı ihmal etmeyelim
Yok kuzum evdeyım evde takıpli gidiyorum şuan kan degerlerım duzelınce çıktım tansiyonum da normal seviyede şuan pazartesi kontrolüm var bakalımCanım hastanede misin hala
Biz bugün itibariyle 30 haftalik olduk. :) 8 kg aldım, siz kaç kilo aldınız hanımlar? Ay az kaldı gibi gün geçtikçe heyecanlanıyorum. Bütün kıyafetlerini yıkadık, babası ütüleyecek bu akşam. Diyor ki, hani biz her şeyi pembe almayacaktık, asarken baktım da her şeyi pembeKaç haftalık oldunuz kızlar
Cok sevindim tatlım, ev rahat olurYok kuzum evdeyım evde takıpli gidiyorum şuan kan degerlerım duzelınce çıktım tansiyonum da normal seviyede şuan pazartesi kontrolüm var bakalım
Bende 30 oldum bugunle beraberBiz bugün itibariyle 30 haftalik olduk. :) 8 kg aldım, siz kaç kilo aldınız hanımlar? Ay az kaldı gibi gün geçtikçe heyecanlanıyorum. Bütün kıyafetlerini yıkadık, babası ütüleyecek bu akşam. Diyor ki, hani biz her şeyi pembe almayacaktık, asarken baktım da her şeyi pembe
Ya ben de istem dışı böyle şeyler okuyorum bu aralar. Ve bir kez okuduğun zaman hep karşısına çıkıyor insanın. İnanılmaz kötü hissediyorum sonra. Bugün kahvaltı yaparken yine kötü bir şey okudum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Eşim çok kızdı kapat kadınlar kulübünü dedi. Nitekim bir dönem çok etkilenince öyle yapmıştım. Hiç iyi gelmiyor böyle şeyler okumak. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah29+5 oldum ben. Bugün kontrole gittim, erken doğum riskim geçmiş, çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bu aralar doğum konusunda endişelenir oldum. Omuz takılması vs tatsız şeylere denk geldim internette ondan sanırım.
Tahmini doğum ne zaman gözüküyor sizin ? Cinsiyeti kiz mi :)Bende 30 oldum bugunle beraber
Evet cidden öyle. Az daha direnelim inşallah sonra şunları çekmiştik diye gülümseyerek anlatalım bebişlereCok sevindim tatlım, ev rahat olur
Erkek ben sezeryan oldugum için 38 haftada alırlar bebegı. Yanı tam olarak bende bılmıyorum. Şubata girdikten sonra artık ne zaman gün verirlerseTahmini doğum ne zaman gözüküyor sizin ? Cinsiyeti kiz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?