Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bol su içebilirsiniz hem iştahınızi azaltır. Ödem için hamile hareketleri var onları yapabilirsiniz. Karbonhidrati sekeri azaltıp daha çok protein sebze yiyebilirsiniz. Düzenli yürüyüş yapabilirsiniz

Bol su içebilirsiniz hem iştahınızi azaltır. Ödem için hamile hareketleri var onları yapabilirsiniz. Karbonhidrati sekeri azaltıp daha çok protein sebze yiyebilirsiniz. Düzenli yürüyüş yapabilirsiniz
Dogru söylüyorsun da. Hiç birşeye düzgün zaman bulamıyorum 1.5 y. oğlum var gece uyumamasından ötürü. Sabah kahvaltı yapıp uyuyorum. Üstelik bu kadar kılo almamın sebebi hem kusmadım bu bebekte. Hemde sıgarayı bıraktım dıye çok kılo aldım. Ama dogumdan 40 gün sonra inşAllah dıyete ve spora baslayacagım inşAllah kurtulurum . Şuan dıyet yapamıyorum çok şükür son 8 hafta

Şükür dogurmamaya calısıyorum
Dayan canım
Bizde henüz doğuran yok ama tabi olursa da Allah yardımcımız olur inşallah korkacak bişey yok. Artık bebeklerimiz güçleniyor Her gün kg alıyor.
Ocak annelerinde biri doğurmuş geçen gün. Enfeksiyon tetiklemiş sanırım dikkat edelim kan idrar sık sık baktırmayı ihmal etmeyelim

Evet ya inşallah sıkıntısız doğumlar gercekleştiririz

Kaç haftalık oldunuz kızlar
Biz bugün itibariyle 30 haftalik olduk. :) 8 kg aldım, siz kaç kilo aldınız hanımlar? Ay az kaldı gibi gün geçtikçe heyecanlanıyorum. Bütün kıyafetlerini yıkadık, babası ütüleyecek bu akşam. Diyor ki, hani biz her şeyi pembe almayacaktık, asarken baktım da her şeyi pembe

29+5 oldum ben. Bugün kontrole gittim, erken doğum riskim geçmiş, çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bu aralar doğum konusunda endişelenir oldum. Omuz takılması vs tatsız şeylere denk geldim internette ondan sanırım.

Bende 30 oldum bugunle beraber

Ya ben de istem dışı böyle şeyler okuyorum bu aralar. Ve bir kez okuduğun zaman hep karşısına çıkıyor insanın. İnanılmaz kötü hissediyorum sonra. Bugün kahvaltı yaparken yine kötü bir şey okudum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Eşim çok kızdı kapat kadınlar kulübünü dedi. Nitekim bir dönem çok etkilenince öyle yapmıştım. Hiç iyi gelmiyor böyle şeyler okumak. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Ya bu çatı ve pelvik ağrısı için magnorm ve calsiyum dışında bişey verme doktor. Mahvetti beni ağrısı. Gece uyurken her dönüşte ağrıdan uyanıyorum o derece. Acaba bu magnezyumun başka formlarından mi kullansam lights senin fikrin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…