Son aylarda uykusuzluk uyku bölünmeleri kabuslar saçma sapan rüyalar çok olur uykusuzluğun bir sebebi de aslında bebeğe kendini hazırlıyor vücut. bebek doğduktan sonra da neredeyse saat başı 2 saatte 1 uyanacağız bir yandan vücut hazırlıyor kendini ayrıca sağa sola dönmek de zorlaştığı için ve tuvalet ihtiyacı haliyle ondan dolayı da uyku bölünüyorGünaydın kızlar. Gece ya da sabaha karşı uyanıp 2 3 saat uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu. Aslında bebisim rahatsız etmiyor. Sanki uykumu almış gibi uyanıyorum. 2 3 saat uyanık durup sonra tekrar uyuyorum
Canım bazı doktorlar öneriyor bazısı önermiyor bunu kendi doktorun karar verecek kimisi iki ay sonra kullan diyor kimisi ben hiç önermiyorum diyor kimisi doğumdan hemen sonra kullandırtıyorKızlar özellikle sezeryan tecrübesi olan arkadaşlarım, sezeryandan sonra korse kullanılıyor mu, doktorların bu konuda görüşü ne , varsa kullanıp memnun kaldığınız korse markası please
Bunu en iyi doktorun bilir.İkinci sezeryanımı olacagım da. Oğlum 7 aylıkken hamıle kaldım. Şuan 31 haftaya geçtim sizce 2 . Sezeryanımı bebek kaç haftalıkken gün verirler. Artık zorlanır oldum. Dikişlerimde morarmalar falan olmaya basladı.hafta ilerledikçe dikiş acısı artıyor
Cinsel ihtiyacı anlıyorum da 7-8 aylık hamile göbeği ile bebeği nasıl unutup sert davranıyorsunuz onu anlayamadım. Yani kanama yoksa bir şey olmaz ne olabilir ki biraz fazla sarsılmıştır sadece çocukK.bakmayın hanımlar. Özel bir şey soracağım. Eşe karşı kaçgün trpliydim doğal olarak cinsellik yoktu. Hormonlardan gidip bulaştım adama sonrası gene küsecem dedim olanlar oldu. Fazlaca sert bir ilişki oldu sanırım dünden beri aklımda bebeğe bişey oldu mu diye. Hemen kalkıp çikolata meyve kahve içtim kendine gelsin yavrucak diye hareketlendi şükür de. Sorun olur mu acaba ya. Daha dün kontrole gitmiştim