- 10 Haziran 2024
- 125
- 141
- 18
- 27
İlk başlarda saklamaya çalıştım görenler göbekten anladı zaten hamile olduğumu hatta inanmadılar minimum 3-4 aylıksın dediler ki ben fit ve 36-38 beden giyen biriydimKarın şişliği soylemesi ayıptır gaz bendede bastan berı var karnımı gorsen 4 aylık gıbı ınankı
Erkek diyorum tamamen atmaca yani hissiyat,,Eki Görüntüle 3449458
Kızlar bugün 9+5 iz ama bebiş 10+3 ile uyumlu çıktı.Keseye,nuba vs. Cinsiyet tahmini yapanlar oluyor var mı aramızda öyle tahminde bulunacak
bana kız geldiEki Görüntüle 3449458
Kızlar bugün 9+5 iz ama bebiş 10+3 ile uyumlu çıktı.Keseye,nuba vs. Cinsiyet tahmini yapanlar oluyor var mı aramızda öyle tahminde bulunacak
Çevremde iki kişi harç herkes erkek diyor bense hiçbişey hissetmiyorum çok tuhafErkek diyorum tamamen atmaca yani hissiyat,,
Amin inşallah hepimizinki ♡bana kız geldisağlıklı olsun da
TEŞEKKÜR EDERİİİİMMM :)))Bende kullanıyorum ilk bebeğimin kalbi durdu benimde kürtaj oldum sonrasında yapılan testlerde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim bende o yüzden kese göründüğü gibi hem hap ve hem iğneye başlattı dokturum beni. Korkma pıhtı atma durumu olmaz tam tersi bunu engelliyor bu iğne içini ferah tut
Taburcu oldumoglak_kadini nasıl oldunuz cnm taburcu oldun mu işlem bitti mi
AA oylemi neden iptal etmişler pekiTaburcu oldumameliyathaneye indim iptal ettiler taburcu ettiler haftaya perşembe yapacaklar. Çarşamba yatırım olacak
Evet canım az kaldıOo 11 haftalık olmuşsunuz cinsiyet öğrenmeye de az kalmış sizin
Tuzlu salatalık çok seviyorum onu yiyorum ben de ama nadir bulanıyor çok bulunmadı şükürbenim bugün bulantımsı bişiler oldu hemen tuzlu bişiler yedim işyerinde olması kötü sabah kalkar kalmaz olmuyor işe gelince başladı leblebi alacağım o da iyi geliyormuş
Siz de karstasinz sanırmhangi doktora gidiyorsunuzKızlar 6+1 de doktora gittim kalp atışını duyduk sorun yok dedi çok şükür artık 12. Haftada gelmen gerekiyor dedi. Sizin doktorlarınız sizi ne zaman çağırdı. Bugün sata göre 9. Haftaya girdim ama bebeğim ne yapıyor ediyor merak içindeyim.
Merhaba evet Karstayım. Pembe hanıma gidiyorum. Bugün de devlet hastanesinde Volkan beye kontole gittim bebek 9+5 günlük oldu çok şükür. Haftaya salı günü için tarama hakkında bilgi verecekmiş onun için çağırdı. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?Siz de karstasinz sanırmhangi doktora gidiyorsunuz
Maşallahhh Maşallahhh boyu kaç cm olmuş doktor söyledi mi annesi biz de 9+5 iz doktor 3 cm civarı dediEki Görüntüle 3449458
amelıyaat kapısımda bır saat beklettıler. dr gelemedı. sonra orada usudum galiba öksurdum. aaa bu öksuruyor diyip alelacele çıkardılar. iyi olunca gel dediler.AA oylemi neden iptal etmişler peki
Erkek gıbı hıssettım nubu yok zaten henuz dahaEki Görüntüle 3449458
kız tutmuyor onların hiç biri ben paylaşmıstım onceki grupta filan rüzgarıma kese seklınden nubdan bilmem neden hep kız dedilerErkek gıbı hıssettım nubu yok zaten henuz daha
Evet banada 3-3 buçuk cm civarı dediMaşallahhh Maşallahhh boyu kaç cm olmuş doktor söyledi mi annesi biz de 9+5 iz doktor 3 cm civarı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?