- 14 Kasım 2024
- 1.623
- 566
- 38
- 30
Aynen öyle cnm hayırlısı artıkÖyle valla canm stresin de çok etkisi var bakalım hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle cnm hayırlısı artıkÖyle valla canm stresin de çok etkisi var bakalım hayırlısı olsun
Bencede bekle bende bekliyorum 10 12 günde anca çıkıyor varsa cünküYa muhtemelen çıkmayacak varsada çünkü yerleşmeden sonra 1,2 güne kana geçiyormuş sonra idrara geçiyormuş ısı takibi de yaptığım için sanki varsada yerleşme daha yeni oluyor gibi hissediyorum tabi varsa yapsam da çıkmaz ama sabredemiyorum ya ufff
Evet bu sefer karar verdim eşime vericim testleri saklasın pazar günü yapıcamBencede bekle bende bekliyorum 10 12 günde anca çıkıyor varsa cünkü
En güzeli onlar daha sabırlıEvet bu sefer karar verdim eşime vericim testleri saklasın pazar günü yapıcam
Amin canim aminn inşallah saglikla hamile kalip saglikla kucagimiza alalimYa kaybın için çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al bu sefer inşallah amin canım hepimiz sağlıkla büyütelim ya az önce hapşurdum sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki oyuluyo resmen
Yaaa şahane benim için de güzel bir deniz havasi al ben cok inanırım suyun enerjisine. Bence dileklerini dualarini orda bol bol icinden gecir. Bizim icinde dua etttBugün bi yandan iznin tadını çıkarıyorum kızlar konyaaltı sahili
Eki Görüntüle 3541665
Anladim kuzum benim bugun tuvalete gdince afedersn peceteye kan geldi ama rengi boyle cok koyu degil silince geldi az bi leke anlamadim bir hafta var daha adetimede sabhta karnim agridi uyanir uyanmaz karnimin alt kismi ozellikle agridi yerlesme olsaydi pembe olurdu galiba dimi ama cok koyu bi kanamada degildi .Vala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki
aa iki gunun kalmiş belirtin varmi test filan yaptinmi cnm takip edemedim pek25 inde olacağım
Ben dun acaip uşudum petegin yaninda oturdum hatta neden blmyrmVala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki
Cok sevindim Pozitif olduguna Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn canim bizim için de dua et olurmu sevgiyle kalReglden 4-5 gün önce kasıkta batma ve ara ara hafif hafif ağrı,beyaz kremsi akıntı,göğsümde hassasiyet çok hafif varla yok arası daha çok kasıkta batma ve gerginlik…yerleşmeden kaynaklı oluyormuş…geçen haftalarda rüyamda beyaz kuzular gördüm rüya tabirine baktım hemen gebelik diyordu ve öyle de oldu,Allah tamamına erdirir inşallah,lütfen dua edin benim için sizlerin de tez zamanda güzel haberleri alması dileklerimle
Teşekkür ederim güzel mesajın içindualarım sizinle Allah gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde,kolaylıklaCok sevindim Pozitif olduguna Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn canim bizim için de dua et olurmu sevgiyle kal
Belki yerlesmedir bak bakalım devamı gelcekmiAnladim kuzum benim bugun tuvalete gdince afedersn peceteye kan geldi ama rengi boyle cok koyu degil silince geldi az bi leke anlamadim bir hafta var daha adetimede sabhta karnim agridi uyanir uyanmaz karnimin alt kismi ozellikle agridi yerlesme olsaydi pembe olurdu galiba dimi ama cok koyu bi kanamada degildi .
Isı duşunce mi gebelik oluyordu yukselincemi kuzu ben dunden beri ev cok sicak oldugu halde usuyorum Anlamadim ki dunde ruyamda annemi hamile gordum kiz bebek dogum ypiyordu Annemde menopzda yani inşallah ruya bana cikarBelki yerlesmedir bak bakalım devamı gelcekmi
Canım tam söküldü doktorla konuştum regl 2. Gününden başla letuya dedi 2 şubatta gitcem alttan bakıcak ultrasonla ovulex ve ecopirine dewam dediOlsun canm reglin baslamasi da iyi birsey biliyosun ki.
Deneyimle bakalim paylasirsin canim bizle de
Dün yaptım negatifti ama dün akşamdan beri çok akıntım var sanırım regl öncesiA
aa iki gunun kalmiş belirtin varmi test filan yaptinmi cnm takip edemedim pek
Düşünce adet geliyor cnm yüksek devam ederse gebelik inşallah cnmIsı duşunce mi gebelik oluyordu yukselincemi kuzu ben dunden beri ev cok sicak oldugu halde usuyorum Anlamadim ki dunde ruyamda annemi hamile gordum kiz bebek dogum ypiyordu Annemde menopzda yani inşallah ruya bana cikar