• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar mide ağrısı ve yanmasından uyuyamadım test yaptım. Markası bit kit diye bir şey. Eczacı önerdi. 5 dakikada 2. Çizgi silik olarak çıktı. Çıplak gözle görebildim. Fotoğrafta pek belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_20250210_033529.webp
    IMG_20250210_033529.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Yok canım dolu idi kese bebek 6. Haftada kalmış kese 10 haftalık olmuştu. Ben ilaçla düşük istedim. Ama düşünüyorum düşünüyorum ne sebep oldu bilmiyorum ama tek tüp yetermis gebeliğe.
Cok gecmis olsun canim tekrardan. 4 hafta geride kalmis iyi sana zarari olmamis epey zaman çünkü.. zor seyler gercekten..
Oyle diyorlar canim benim gebelige tek tüp yeterliymis.
Kesinlikle canım 5 6 bin ne ki yeter ki bebeklerimiz gelsin ♥️
Tabiki canim saglikla gelsin bebeklerimiz kolaylikla gelsin insallah🙏
Bu takviye yi aldım kullancam bakalım folic asit aldım B12 d3 tiroid glifor demir ilacı ovulasyon testi pazartesi de aktara gidip kocakarı ilaçları alacağım tüm tuşlara bastım bakalım bide yün çorap giyiyorum rahmi üşütmemek için birde kaya tuzunu ısıtıp üzerine oturacağım.
Iyi yapmışsın canim insallah faydasini görürsün. Ne kadardi bu takviyenin fiyati. Bende aktardan dün hayit tohumu aldim arı sütü aldim az bir sey denemek icin.bakalim bugun baslayayim diyorum hayit tohumuna.
Kaya tuzunu duymamistim canim o ne oluyormus

Rabbim iyi dileklerinin hepsini sanada yaşatsın 🙏🏻 bakalım artık yarın eşim gelsinde konuşucaz.. üzülmemekte elde değil işte bir kaç güne toparlanırım inşallah ✨
Amin canim benim amin🙏 inşallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz. Kendine gelmissindir biraz ama gelmedinse de toparlanma zamani canim yeniden umutlarini yeşert cunku yeni bir gebelige daha yakınsın 💗

Kuzum ben de senin gibiydim notlar beni kendime getrdı inan bana önümüzdeki ay daha rahat olacaksın Çünkü şunu da söyleyeyim sana şöyle de olmuyor maalesef ama geçen ay bu olmamış atıyorum baş dönmesi kesin hamileyim demek yani bak internete de yazarsan çıkıyor yani progesteron artınca yum. Somrası bir sürü belirti yapıyor hepsi ondan dolayı. Biz resmen kurbanlık koyun gibi saf gibi bekliyoruz yani yok öyle yok öyle ya bunu Doktorlar söylüyor erken gebelik belirtisi yok benim güvendiğim çoğu profesyonel doktor bunu savunuıyor.bu yüzden gebelik belirtisi yok lütfen kendinde bunu arama yerleşme kanaması ve gerçekten dokunamayacak kadar önemliyse uçı hassasiyetin olursa heveslen ben bu hatayı çok yaptım bu ay sıfır heves gittiğim için yanılmadım da ne dedi. Şu anda kaç tane arkadaşım hamile anlatamam her ay olan şeyler oldu diyorlar bana daha dün akşam konuştuk hatta hamile değilim demiş bir tanesi her ay test yapan arkadaşım O ay testi yapmıyor aynılarını yaşamış eşi demiş bir yap bakalım adet olacağı dün akşam bir yapıyor pozitif negatif bek lerken. Gerçekten dışarıdan bakınca insan sacmaladgnı anlıyor. Bu da herkes gebelik belirten bir şöyle böyle yazıyor ya Yani aslında belirtiyor hepsi Bir denk geliş defalarca söylüyorum arkadaşlarım üzülmesin diye bunu bana doktor söyledi çünkü. Ama gün sonunda yine Ben de aynıyım tabii bakma. Kızıma dönüp bakıyorum ondaki hamileliğimde gerçekten mi ocum acımaya başladı ama HCG hafif artmaya başlayınca. Minimum adeta bir iki gün kala belki tansiyon düşer meme ucu ağrır damarlanma olur ama biz 10 gün öncesinden 3 gün 5 gün öncesinden kendimizi eziyet ediyoruz bak benim vardığım kafeye varırsan İnan bana hiç umursamayacaksın
Orasi oyle canim. Bende gecirdigim gebeligimde kasık agrisi dışında pek belirgin bir belirti yasamamistim. Herkes farkli oluyor zaten. Bide gecikme olmadan belirtiler de cok cikmiyor ortaya o da var. Insallah bizler de hamile oluruz da hic belirti yasamayalim gerek yok. Hic ihtiyacim yok belirtilere. Allahim saglikla nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin 🙏
Insallah bizde gelip yeniden kizlar su oluyor bu oluyor deriz yine. Napalim bu bir süreç negatif oldu ama bu ay belki pozitif olcam icimdeki umudum baki..

Ne zaman senın gunun canım
Benim yumurtamın çatladığı gün 29 ocak. Uygulamada regl tarihim 15 şubat olarak gözüküyor ama çatlamanın üzerine 14 gün ekleyince 12 şubat oluyor. Açıkçası bat için hangi günü baz almalıyım bilmiyorum. Cuma akşam ve bu sabah yaptığım erken gebelik testleri negatif çıktı. Aşırı derecede beni ağlatacak düzeyde kasık ve bel ağrım var. Göğüslerim de ağrıyordu ama bugün daha belirgin iğne batmaları mevcut. Vücut sıcaklığım sabah uyandığımda 36,8 derece akşam vakti 37,2 derece civarlarında çıkıyor. Uykusuzluk, halsizlik ve baş dönmem var. En ufak iş yapsam nefes nefese kalacak kadar yoruluyorum. Ama testler negatif çıkınca çok üzüldüm gerçekten çok yıprandım erken miydi bilmiyorum burda adetten 8 gün öncesine kadar pozitif gören varmış. Çok moralim bozuldu sabah negatifi görünce çok kötü etkilendim işe geldim çalışamıyorum bile. Bugün kan vermeyi düşündüm ama pozitif olsa çıkar mı ya da negatif çıkarsa nasıl etkilenirim bilmiyorum çok kararsızım. Sence ne yapmalıyım? Eğer gebelik olsa bugünkü testte çıkardı dimi :(

Benim yumurtamın çatladığı gün 29 ocak. Uygulamada regl tarihim 15 şubat olarak gözüküyor ama çatlamanın üzerine 14 gün ekleyince 12 şubat oluyor. Açıkçası bat için hangi günü baz almalıyım bilmiyorum. Cuma akşam ve bu sabah yaptığım erken gebelik testleri negatif çıktı. Aşırı derecede beni ağlatacak düzeyde kasık ve bel ağrım var. Göğüslerim de ağrıyordu ama bugün daha belirgin iğne batmaları mevcut. Vücut sıcaklığım sabah uyandığımda 36,8 derece akşam vakti 37,2 derece civarlarında çıkıyor. Uykusuzluk, halsizlik ve baş dönmem var. En ufak iş yapsam nefes nefese kalacak kadar yoruluyorum. Ama testler negatif çıkınca çok üzüldüm gerçekten çok yıprandım erken miydi bilmiyorum burda adetten 8 gün öncesine kadar pozitif gören varmış. Çok moralim bozuldu sabah negatifi görünce çok kötü etkilendim işe geldim çalışamıyorum bile. Bugün kan vermeyi düşündüm ama pozitif olsa çıkar mı ya da negatif çıkarsa nasıl etkilenirim bilmiyorum çok kararsızım. Sence ne yapmalıyım? Eğer gebelik olsa bugünkü testte çıkardı dimi :(
Bence erken canım.benımde 29 ocak da catlatma oldu 31 ocakda aşılama oldu ve 15 şubattada test verdı.ben catlatma ıgnesı vuruldugum ıcın tahmını 36 ıle 48 saat arası yumurta catlıyor.Ama senın 29 nda catladıgına emınsen bence bı 3 gun daha bekleyıp kan testı verebılırsın b

Kızlar mide ağrısı ve yanmasından uyuyamadım test yaptım. Markası bit kit diye bir şey. Eczacı önerdi. 5 dakikada 2. Çizgi silik olarak çıktı. Çıplak gözle görebildim. Fotoğrafta pek belli olmuyor
Hafıf alta cızgı var gıbı bende ıkıncıyı cızgıyı goruyorum

Bence erken canım.benımde 29 ocak da catlatma oldu 31 ocakda aşılama oldu ve 15 şubattada test verdı.ben catlatma ıgnesı vuruldugum ıcın tahmını 36 ıle 48 saat arası yumurta catlıyor.Ama senın 29 nda catladıgına emınsen bence bı 3 gun daha bekleyıp kan testı verebılırsın b
O gün doktor randevum vardı kuzum doktor alttan ultrason ile baktı yumurtan çatlamış her şey yolunda dedi. Ondan önce 5 gün letu kullanmıştım yumurtam gelişsin diye. 28-29-30 ilişki oldu. Ondan öncesinde de zaten günaşırı ilişki olmuştu. Yani en kötü ihtimalle 30'unda döllenme olduğunu varsayarsak erken mi diyorsun? Çoğu burda bu zamanlarda öğreniyor bilemiyorum :( 15'inde kan mı vericeksin yoksa idrar mı? Senin belirtilerin var mı?

O gün doktor randevum vardı kuzum doktor alttan ultrason ile baktı yumurtan çatlamış her şey yolunda dedi. Ondan önce 5 gün letu kullanmıştım yumurtam gelişsin diye. 28-29-30 ilişki oldu. Ondan öncesinde de zaten günaşırı ilişki olmuştu. Yani en kötü ihtimalle 30'unda döllenme olduğunu varsayarsak erken mi diyorsun? Çoğu burda bu zamanlarda öğreniyor bilemiyorum :( 15'inde kan mı vericeksin yoksa idrar mı? Senin belirtilerin var mı?
Bende femara kullandım cnm 5 gun.bu benım 2 aşılamam nasip dıyorum artık ya .evet cnm 30 nda bıle dollenmıs olsa bence carsamba persembe kan versen anca cıkar canım cunku once kana gecer sonra ıdrara gecer gebelık.kana gecmesı ıcın en az 12 14 gun olması gerekır

Bende femara kullandım cnm 5 gun.bu benım 2 aşılamam nasip dıyorum artık ya .evet cnm 30 nda bıle dollenmıs olsa bence carsamba persembe kan versen anca cıkar canım cunku once kana gecer sonra ıdrara gecer gebelık.kana gecmesı ıcın en az 12 14 gun olması gerekır
Burdaki kızlar çıkar dediler diye yaptım ama çok moralim bozuldu. Senin belirtilerin var mı?

Burdaki kızlar çıkar dediler diye yaptım ama çok moralim bozuldu. Senin belirtilerin var mı?
Bence en garantısı kan vermek.ben bu ay ıdrarda vermeyı dusunmuyorum dırek kan testı yapıcam hıc kafamı yoramam😂Valla canım benım gecen ayda aşılama bu ayda ıkıncı aşılamam oldu ıns bu tutmustur😔kasıklarda ıgne batar gıbı oluyor hafıf bır bel agrısı bazen bıde göğüs hassasıyetı bıraz var. Sende var mı

Bence en garantısı kan vermek.ben bu ay ıdrarda vermeyı dusunmuyorum dırek kan testı yapıcam hıc kafamı yoramam😂Valla canım benım gecen ayda aşılama bu ayda ıkıncı aşılamam oldu ıns bu tutmustur😔kasıklarda ıgne batar gıbı oluyor hafıf bır bel agrısı bazen bıde göğüs hassasıyetı bıraz var. Sende var mı
Ben gecen ay meraktan 3 test yaptım. O yüzden bu ay kendıme soz verdım ıdrar yapmıycagım

Bende de aynıları var ama regl zamanı da böyle oluyormuş. Benim regliden sadece bir gün önce ağrım olurdu. Şimdi yumurtlama günümden hemen sonra başladı. Özel değilse neden aşılama oluyor? Benim çikolata kistlerim ve amh düşüklüğüm var bir de

Ben gecen ay meraktan 3 test yaptım. O yüzden bu ay kendıme soz verdım ıdrar yapmıycagım
Ben de geçen ay bir tane yapmıştım ve zaten negatifti bu ay 2 tane yaptım eve bi tane daha var ama aşırı canım sıkıldı bi daha asla yapmıcam idrar testi. Özellikle erken olanlardan

Bende de aynıları var ama regl zamanı da böyle oluyormuş. Benim regliden sadece bir gün önce ağrım olurdu. Şimdi yumurtlama günümden hemen sonra başladı. Özel değilse neden aşılama oluyor? Benim çikolata kistlerim ve amh düşüklüğüm var bir de
Cnm 1 bucuk senedır gebe hıc kalamadım.eşimde bır sıkıntı yok bendede muane olarak bakılınca hıc bır sıkıntı yok sadece amh 1.02 ama kac defa muane gayet yumurtaların yeterli denıldi .Ben derdımı anlatsam oturur halıme cok çektim o yuzden sadece kısadan anlatım ben 8 bucuk senedır evlıyım evlendım hemen oldu bebegımın kalp atısı durdy kürtaj oldum .sonra cok sukur hamıle kaldım.7 yasında oglum var.cocugum 2 yasına gelınce kardes dusunduk ıstedıgım zaman hamıle kalabılıyordum 4 tane peşine düşük ve kurtajlarım oldu en sonda mol gebelık gecırdım onun sonucuda da kötü huylu cıktı temiz cıkmadı 3 defa amelıyat oldum pete gırdım .gebelıgım kötü huylu bır hücreye cevrmıstı amelıyat sonrası ıkı defa olarak kemoterapı gormek zorunda kaldım bunun tedavısı boyleymıs cunku .ımtıhanım zor oldu yanı ama ısyan etmedım sonra elhamdullah bırseyım kalmadı ıyılestım .2 sene gebe kalma dedı daha sonra getırebılırsın dedıler . 2 yıl korundum .Sonra oglum kardesı olsun cok ıstıyor gerkesın var benım yok dıyor onun ıcın bende cok ıstıyorum cunku evladım ısteyınce bende üzülüyorum su an bütün cabam onun için.Evet cok sıkıntılarım oldu cok amelıyat oldum bir tel saçım bıle kalmamıstı🥲Ama cok sukur Allahıma ımtıhanımı gectım saglıgım yerinde.Bende artk 1 bucuk yıldır ıstıyorum ama artık gebe kalamıyordum.2 aydır hastaneye gıdıyorum ıste .Herzaman duamı da edıyorum eger saglıgımdan yana sıkıntı olcaksa olmasada olur.Allah saglıkla kolaylıkla hayırla ogluma bır kardes nasıp etsın başkada bu dunyada hıcbırseyde gözüm yok

Back
X