- 24 Ağustos 2022
- 4.099
- 12.187
Merhaba öncelikle desteğin için çok teşekkür ederim canım benim Arkadaşımın eşi avukat ön sözleşmenin tüm kopyalarını kendisine gönderdim. Yakından ilgilenecek. Şuan haber bekliyorum eğer çıkarıyoruz seni işten derlerse hukuki yoldan arayacağım hakkımı. Kurumun çok fazla falsosu var. Eşim de yakından takip edecek durumu. Bu senenin sözleşmesi 31 ağustosta bitiyor zaten. Kendi avukatım da var onu da bilgilendireceğim. Dilerim tam tersi bir durum olur da bunlara gerek kalmaz. Doğum sonrası hemen gidemem zaten doğum sonrası izinlerimi haklarımı sonuna kadar kullanmak istiyorum. Bunları tek tek söyledim arayan kişiye de ama bakalım. Yarın netleşir gibi durum. Tekrar teşekkür ederim desteğin içinMerhaba, uzun zamandır takipteyim burayı. Sat 23 Mayıs. Ancak şimdi üye oldum ve üye olmamın nedeni destinesiaa nın yaşadığı durum. İnanılmaz sinirlendim. Bence yarın hemen bi avukatla görüşmelisin. Sonrasında avukatın uygun gördüğü cümlelerle hamileliğini bildiren bi mail at kuruma. Onlar seni çıkarmadan sen durumunu paylaş. Çünkü hamileyken seni çıkartamazlar. Ayrıca hadi çıkarmadılar, doğum sonrası hemen başlamak nedir. Bende özel sektörde çalışıyorum. Sen mailini yolla arkadaşım, sonrasında çıkardılar mı herşeye rağmen hadi bakalım açılsın mahkeme yolu. Sakın ağlama ve kendini üzme. Dik dur ve ne gerekiyosa onu yap