• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yok hayır 3 kere taştı o gün dedim bunda bir hikmet var içme. Yani ne günü başladım İnan hatırlamıyorum ama sanırım adetin 4 günü falan olabilir ya da son günü yaklaşık 13,14ün falan içmiş bulundum sanrm Çünkü çok net hatırlıyorum nişan davetinden geldiğimizde ilişki olduğu artık Sabah meme uçları çok acıyordu yumurtladığımı anladım 17. döngüydü o sabah. Sabah akşam aç karna içiliyordu sanırım doğru mu hatırlıyorum
Aa anladım evet Allah’ın bir hikmeti ya 3 kere de taşması resmen bir işaretmiş🥰 evet ya da yemeklerden 2 saat sonra ama ben ona çok dikkat edemiyorum özellikle sabah ama çok bişey farkedeceğini de sanmıyorum umarım bana da uğur getirir 🥰

İnşallah aşkım ya ama benim kendimden umudum yok 😂😂😂
Canım neden umudun yok. Zaten normalde gebeliğin bir sürü belirtisi olmaz hamile değilsen daha yeni vücudunda HCG yükseliyor yani diğer yaşadıkların progesterondansa bu adet olacağın anlamına da gelmiyor 🥰

Canım neden umudun yok. Zaten normalde gebeliğin bir sürü belirtisi olmaz hamile değilsen daha yeni vücudunda HCG yükseliyor yani diğer yaşadıkların progesterondansa bu adet olacağın anlamına da gelmiyor 🥰
Bilmiyorum ya benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var. Amh 0,41 tüplerim açıktı ve bu ay yumurtam çatlamıştı. Doktorum her şey bu ay yolunda olmaması için bi sebep yok demişti. Eşime baktırmadık ama. Dün bi aydınlanma geldi senin hamile kalman çok zor umutlanıp durma diye😂

Gerçekten öyle rabbim kimseyi bununla sınamasın kan da verdim şimdi o da negatif
Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize 🤲
Bende salı veya Çarşamba günü kan vereceğim eğer regl olmazsam .Bugün bir ara regl oldum sandım ama devamı gelmedi bakalım yarına sökülecek mi

Göğüslerde en ufak değişiklik bile yok😐 ne büyüme ne sızlama 😐
Ayy olsun yarin test yap bence yinede tabi istersen israr etmiyim
Kuzum ya yumurtlamadan beri aşırı derece kasık ve bel ağrım var. Sarı akıntım var ama kaşıntı koku yok enfeksiyon gibi değil. İki gündür de göğüslerim inanılmaz kötü. Ağrı değil de iğne batırıyorlarmış gibi ve ucu acıyor ara ara. O kadar ağrım var ki duşta ağladım az önce. Ama regl ağrısı gibi değil daha keskin oluyor regl ağrılarım. Bugün de karnım inanılmaz şiş patlıcak gibiyim. Ateşim de 36.9’larda sabahları, akşam da 37.2 falan geliyor. Yumurtlamam 29’uydu cuma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne diyorsun sence regl mi bebek mi
Kuzum iki gun sonra yine test yap istersen ben adete 4kala yapmistim kaset testte cikmisti kac gun var adetine

Günüm geçmedi,artimed yarın işten izin alabilirsem sabah aile hekimine gidip kan vereceğim olmazsa başka marka test alacağım 3 gün var reglime
Canım hevesini mutluluğunu bozmak istemem ama o marka çoğu zaman yalancı pozitif çıkıyor 😐 geçen ay bende öyle oldu ama inşallah senin gerçekten pozitiftir 😇
Yarın başka marka test alıp yap istersen

Back
X