• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum az çok tahmin edebiliyorum illa olsun diye uğraşmıycam kafamdan çıkarıp aticam her zamanki gibi ilişkiyi istegime göre devam edicem az çok sancımla da yumurtlma günümü biliyorum o günlerde de ilişkiye girerim belki başka bişi yapmiycam rabbim nasip ederse olur olmazsa da vardır bir bildiği düşünmüyorum artık 🤷
Aynen öyle cnm benimde buay olmadıysa öyle yapcam marta kadar sonra tekrsr doktora gidecegim

Benim de sezaryen oldu ilk doğumum bir oğlum var ama bunun sorun olduğunu duymamıştım
Ben tüplerimden şüpheliydim ıdrar yolu enfeksiyonu oldum gecen yaz başı sonra duyunca tıkanıklık yapıyor sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissediyordum bir arkadaşımız söyledi burada. Sezaryen sonrası yapısıklık olabiliyormuş dıye o da eklendi farz oldu 🤔😂

Merhaba hamilelik haberleri alanlara sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum , Rabbim kolaylıkla bize de nasip etsin ben 3 yıl önce meme ca tedsvisi gördüm hikayem uzun ve yumurtalıklarım zarar görmüş ovülasyon testinde hep silik görüyorum hiç pik olmuyor 2 aydır , bu ay da adetten 10 gün sonra 2 günde bir ilişki gibi ilerlemeye çalıştık elden geldigince bazen zorlayıcı oluyor hem eşim için hem benim için bu ayda umudum yok gibi bat 5 şubat , 1 emriyom var şansım düşük ama ol diyip olduran Allah nasip ederse olur şubat ayında da adet olursam emriyo transferi için gidicem maddi manevi zor süreçler...
benim sormak istedigim yumurta takibini özelde mi devlet hastanesinde mi yaptırıyorsunuz maddi olrak da zorlanıyoruz bu dönemlerde Allah yardımcımız olsun
inşallah müjdeli haberler vermek nasip olsun bana da burdan , sizi tanımıyorum ama sevincinizle seviniyor üzüntünüzü de anlıyorum sevgilerle....

İçimden bu dengesizliğini sorasım geliyor bazen . Kız öbür ev uzak da aynı zamanda da asıl evim aynı bina. Bu Yazın 3 ay buradayım onunla şaka gibi. Seneye de görevimiz bitince temelli dönüş evime. Böyle asla elti olayı olmaz sanmıstım aramızda. Ablan gibi gör beni dedim yazın hep ama kız 180 derece döndü.😂😂😂😂 Ama herkesin beni sevdiğini gördükçe kıskanıyor zaten asıl mevzu bu. Bi yandan diyorum ki bocalıyor mu yeni evli vs vicdan yapıyorum çok. Sonra diyorum sen de yeni evliydn kımssye bunları yapmadın. babylovee babylovee . Kvme bi tane saygısızlık olmadı evimde öfkelendm ama el ustunde tuttum evet. Baştan diş göstermeye çalışıyor ön yargıyl a geliyor bize. Ablaları var evli. Kesinlikle akıl alıyor. Ama benim cici kız tarafımı kapatan pişman olur. Kanaman bittiiğine de cok sevndimmmm babylovee. Nasıl dayandın o kadar uzunnn eşine uzak ah asıl kavusmaların en güzeli sizin🙈🙈🙈😍
Bence o tek basina kv.lerle ayni binada olup tüm ilgi kendinde diye rahatti. Sen gidince ister istemez torun geldi uzaktaki oglu geldi insanlarin onlara ilgileri kaydi eltinler ikinci plana gecti biraz onu kiskandi belki de. Bosver cokta ciddiye alma ztn bitti bile tatilin. Gerisini yaza gittiginde düşünürsün. Keyfi isterse gelsin gorussun istemezse görüşme sende ona da takilma. Zamanla onunda yeni gelinligi bitecek nasilsa.

Sagol kuzum valla şükür bu defa bitti inşallah yeniden baslamaz. Bide hamilelik haberi alirsam bu ay oh miss 🥰🙏 ay sormaaa nasil dayandik bilmiyoruz. İnşallah bunca özlemenin sonunda bebegi hallederiz 😅😅😅🤭

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum az çok tahmin edebiliyorum illa olsun diye uğraşmıycam kafamdan çıkarıp aticam her zamanki gibi ilişkiyi istegime göre devam edicem az çok sancımla da yumurtlma günümü biliyorum o günlerde de ilişkiye girerim belki başka bişi yapmiycam rabbim nasip ederse olur olmazsa da vardır bir bildiği düşünmüyorum artık 🤷
Canım bak ben de tahmn ettiğim saatte yumurtamın catladıgını gördüm. Sen de biliyorsun bence de alma strese girme sbah beri bacagımda uyusukluk var sol kasıkta agrı. Eşime gram bsy demedim dmeyecegm de artık spontane nezman olursa ilişki modundayım en sağlıklısı bu gerçekten işte o zaman bizi bulacak.❤️ Bir takım tetkikleri yapacağım dönünce tüp vs sonra tamamen teslimiyet. Eğer için rahat edecekse tüplere de baktır baktırmadıysan. Çünkü kapalıysa biliyorsun boşa kürek çekmek demek🥲❤️

Ne demek 🥰🌹Ay sonu benim çatlama olacak 29 Ocak 1 Şubat arasında adetimde 13-14 Şubat. Bu ay KLOMEN başladım galiba ondan erken girdim yumurtlama dönemine galiba erken çatlayacam ben bu ay hayırlısı olsun.
Ovülasyon testi ile takip ediyorsun degil mi canim. Kacirma madem kullandin klomen. Yumurta takibi mi yaptirdin.
Ilac kullanilan aylarda öne geliyor bazen yumurtlama. Bazen de ileri atıyor ilaclar. Ay cok karisik oluyor. Hadi bakalim degerlendirme ayı bu ay hepimize😍
Benimde elimde femara var aslinda. Kendim denesem mi diyorum bir yandan. Bir yandan da mudahale etmek de istemiyorum.
İnşallah bu ay güzel haberler gelir hepimizden

Bugün de yaptın mı canım test

Test yeptin mi iğne hariç 11 se çıkma olasılığı yüksek
Bu gün yapmadım az sonra yapicam. Sen ne durumdasın canım

Bizim bu sabırsızlık seviyesi ... 😬😬
Keske dayanabilsen biraz dahaa. Erken ogrenmek daha stresli inan kiiii
Ya muhtemelen çıkmayacak varsada çünkü yerleşmeden sonra 1,2 güne kana geçiyormuş sonra idrara geçiyormuş ısı takibi de yaptığım için sanki varsada yerleşme daha yeni oluyor gibi hissediyorum tabi varsa 🙈 yapsam da çıkmaz ama sabredemiyorum ya ufff 🫤

Bence o tek basina kv.lerle ayni binada olup tüm ilgi kendinde diye rahatti. Sen gidince ister istemez torun geldi uzaktaki oglu geldi insanlarin onlara ilgileri kaydi eltinler ikinci plana gecti biraz onu kiskandi belki de. Bosver cokta ciddiye alma ztn bitti bile tatilin. Gerisini yaza gittiginde düşünürsün. Keyfi isterse gelsin gorussun istemezse görüşme sende ona da takilma. Zamanla onunda yeni gelinligi bitecek nasilsa.

Sagol kuzum valla şükür bu defa bitti inşallah yeniden baslamaz. Bide hamilelik haberi alirsam bu ay oh miss 🥰🙏 ay sormaaa nasil dayandik bilmiyoruz. İnşallah bunca özlemenin sonunda bebegi hallederiz 😅😅😅🤭
Kavuştunuzzz mu,🙈🙈🙈 söylediklerinin altına imzamı atıyorummmm.🔥🤫

Canım bak ben de tahmn ettiğim saatte yumurtamın catladıgını gördüm. Sen de biliyorsun bence de alma strese girme sbah beri bacagımda uyusukluk var sol kasıkta agrı. Eşime gram bsy demedim dmeyecegm de artık spontane nezman olursa ilişki modundayım en sağlıklısı bu gerçekten işte o zaman bizi bulacak.❤️ Bir takım tetkikleri yapacağım dönünce tüp vs sonra tamamen teslimiyet. Eğer için rahat edecekse tüplere de baktır baktırmadıysan. Çünkü kapalıysa biliyorsun boşa kürek çekmek demek🥲❤️
Canm doktor hormonlara bile 6 ay denedikten sonra baktı tirodin yüksek fln dedi il dışındayım dönüşte tekrar bakılacak ona göre tedaviye başlanacak tüplere hangi aşamada bakılıyo acaba söyleyince bakıyorlar mi 🤷🫶

Anladm cnm ben sabah namaza kalkıp geri uyuyorum şimdi kalktım lekelenmem gelmiş oldum yani şükür 🙏🏻 Amin inşallah göndersin bakayım eğer gerçekten iyi gelirse sizlere de söylerim ismini
Olsun canm reglin baslamasi da iyi birsey biliyosun ki.
Deneyimle bakalim paylasirsin canim bizle de 🙏

Doktora gittim 2 tane yumurtam varmis iki yumurtaliktada 😄 ikiside uygun dedi biri 1.82 cikti diger 2.50 çıktı ikiside olgun dedi önumuzdeki 3 gunu degerlendir dedi. Rahmimde guzel kalınlaşmış şartlar şuan çok uygun dedi 😊 hadi inşallah
Ilk defa yumurta boyutunu bu sekilde yorumlandigini duyuyorum 😁 normalde biri 18 digeri 25 derler 😍
Masallah canim degerlendir. 2.5 dedigi eli kulaginda catlamak uzeredir. Igne falan vermedi dimi çatlatma iğnesi?
Ovülasyon testi ile de takip et bu gunleri de uyi degerlendir. Testte silinme olunca da 2 gün daha degerlendir sonrasi rahat olabilirsiniz. Güzel haberlerle gel 🙏

Bugün de yaptın mı canım test

Test yeptin mi iğne hariç 11 se çıkma olasılığı yüksek
Bu gün yapmadım az sonra yapicam. Sen ne durumdasın canım
Of işte benim de o olacaktı muhtemelen ama doktorum atladı son gün söylemeyi. Sen nasıl kullanıyorsun canım nasıl dedi doktorun?

Ben bu ay ilaç kullanmadım 21 inde çi vurdum canımm
Şuan yaptım nasıl daha belirginleşmişmi dunku ye göre

Eklentiler

• 20250123_162510.jpg
    20250123_162510.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 15
Ya muhtemelen çıkmayacak varsada çünkü yerleşmeden sonra 1,2 güne kana geçiyormuş sonra idrara geçiyormuş ısı takibi de yaptığım için sanki varsada yerleşme daha yeni oluyor gibi hissediyorum tabi varsa 🙈 yapsam da çıkmaz ama sabredemiyorum ya ufff 🫤
Ah çiçeeem neden acele ediyorsunnn. Bak kendin diyorsun zaten cikmayacak diye. Ki dogruyu söylüyorsun. Sonra moral bozuluyor negatif mi oldu diye. Bide sonra pozitife döndü mü diye pes pese testler yapiliyo genelde. Bence hic gerek yok yapma test bosver. Bekle hic degilse 3 gün daha

Ah çiçeeem neden acele ediyorsunnn. Bak kendin diyorsun zaten cikmayacak diye. Ki dogruyu söylüyorsun. Sonra moral bozuluyor negatif mi oldu diye. Bide sonra pozitife döndü mü diye pes pese testler yapiliyo genelde. Bence hic gerek yok yapma test bosver. Bekle hic degilse 3 gün daha
Evet kendim biliyorum ama işte ah ah 😬 evet test batağı çok kötü birşey çizgi aramak falan hahah tutabilirsem tutucam kendimi gerçi şuana kadar bile iyi dayandım bence 😅 ama denicem bakalım sağol canım 🥰

Reglin 29.günündeyim .Beyaz Kremsi akıntı var göğüste yanma ,gogus ucu dokununca ağrı var .Kasiklarimda ara ara batmalar var henüz test yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum .PCOS var bazen 33. Günü bile bulabiliyor.Gebelik olabilir mi bilen var mı kızlar ?
Evet yumurtlama tarihine gore 15. Gun degilde 20.gunde yumurtlarsan reglin 5 gun gecikir o arada yerlesme olabilir
Ilk defa yumurta boyutunu bu sekilde yorumlandigini duyuyorum 😁 normalde biri 18 digeri 25 derler 😍
Masallah canim degerlendir. 2.5 dedigi eli kulaginda catlamak uzeredir. Igne falan vermedi dimi çatlatma iğnesi?
Ovülasyon testi ile de takip et bu gunleri de uyi degerlendir. Testte silinme olunca da 2 gün daha degerlendir sonrasi rahat olabilirsiniz. Güzel haberlerle gel 🙏
Rakamı ben telaffuz edemedim 😂 2 yumurtayida degerlendiricem ayni anda mi yumurta catlar bilmiyorumda 2.pikide gorurum heralde hangisi tutarsa artik 😂 igne vermedi 3 gun iliski dedi sadece

Back