Ben ilk gebeligimdede bir sene kullandım şimdide 2 aydır kullanıyorum hamile kalana kadarda devam edeceğim bence bırakmayın folik asit cok önemli bebek olmadan depoların dolu olması gerekiyorKızlar folik asiti hamile kalana dek kullanıyor musunuz ben gebelik planlarken 3 ay kullandım doktorum yeterli artık kes hamile kalırsan başlarız dedi de siz ne yapıyorsunuz merak ettim
Ben de 3 ay kullanmıştım da doktorum yeter deyince 3 aydır da kullanmıyorum devam mı edeyim yaniBen ilk gebeligimdede bir sene kullandım şimdide 2 aydır kullanıyorum hamile kalana kadarda devam edeceğim bence bırakmayın folik asit cok önemli bebek olmadan depoların dolu olması gerekiyor
D vitamini kullanıyor musunuz acabaBen ilk gebeligimdede bir sene kullandım şimdide 2 aydır kullanıyorum hamile kalana kadarda devam edeceğim bence bırakmayın folik asit cok önemli bebek olmadan depoların dolu olması gerekiyor
Bence devam etmelisinBen de 3 ay kullanmıştım da doktorum yeter deyince 3 aydır da kullanmıyorum devam mı edeyim yani
Ben de öyle düşünüyorum aklıma takıldı da sormak istedim teşekkür ederimBence devam etmelisin
Demir folikasit duphaston ve magnezyum kullanıyorum benm değerlerim hemen düşüyor kansızlık ta var bende oglumda dogumdada takviye kan almıştım yine hamile kalırsa. mecbur gene alcam sanırımD vitamini kullanıyor musunuz acaba
Eğer degerleriniz düşük ise kullanmalısınız bebek için demir ve d vitaminde cok önemli bebek hemen ilk haftalar anneden cok hızlı cekiyor kendineBen de öyle düşünüyorum aklıma takıldı da sormak istedim teşekkür ederimd vitaminiyle ilgili ne düşünüyorsunuz daha önce hiç gebeliğim olmadı da pek bi bilgim yok benim
Ben ovitrelle kullanmıştım adetime 4-5 gün kala öğrenmiştim ama kötü düşünmeyin 6-7 ile bile öğrenenler var inşallah sağlıklı olurBen de bir düşük ve bir kimyasal geçirdim. Ama kimyasalı da 25 ile öğrenmiştim. İlk düşüğümğ 300 ile öğrenmiştim. Ben kesinlikle kimyasal geçiriyorum. Yoruldum gerçekten. Siz 34 ü gecikmeyle mi öğrendiniz ne zaman öğrendiniz
Henüz gebeliğim yok ama en iyisi gidip bi tahlil yaptırayım daha önce gittiğimde demir ilacı da vermişlerdi belki gebelik olmamasında da etkisi vardırEğer degerleriniz düşük ise kullanmalısınız bebek için demir ve d vitaminde cok önemli bebek hemen ilk haftalar anneden cok hızlı cekiyor kendine
teşekkür ederimC çizgisi her zaman sabit köyü renkdir önemli olan T çizgisidir okuduklarimdan gördüklerimden silikse T başta silikse henüz yumurtlama başlamamış ama koyuya döndüğünde rengi çatlamaya yakınsın demek koyuluk eşitse C ile yakınsın ama T çizgisi koyulastikca çatlamaya çok yakınsın demek ondan sonra gün içinde 3 saatte bir yapacaksın T çizgisi siliklesmeye başladıysa çatlama gerçekleşmiş yani o günleri degenlendir
Çıkar canım. Valla ben ay şuna dikkat ettim dediğim hiç bir şey olmadı. Sadece ayağımı belimi sıcak tuttum. Diğer türlü günlük rutin hayatıma devam ettim. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini alalımBen bugün iğnenin 2. günü :) 14.gün test yapsam doğru çıkar mı birde siz nelere dikkat ettiniz iğneden sonra süreciniz nasıl ilerledi
evet doktor kullandırdı. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra başlattı 10 gün kullandımHayırlı olsunsiz duphaston kullanmışmıydınız
Tabiki mutlaka yaptırın tahlilHenüz gebeliğim yok ama en iyisi gidip bi tahlil yaptırayım daha önce gittiğimde demir ilacı da vermişlerdi belki gebelik olmamasında da etkisi vardır
Çıkar tabiki benimde adetten önce çıkmadı gecikmeden sonra çıktıKızlar bat 20 ocaktı ama adet olmadım 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Ama hiç adet olacakmışım gibi bi ağrım da yok. Biraz göğüs hassasiyetim var biraz da sarı şeffaf akıntım var. Sonradan pozitif çıkar mı acaba
Beklesem mı acaba yoksa kaset test yapsam çıkar mıTabiki mutlaka yaptırın tahlil
Cuma da çift çizgi görmüştüm 3 günde 100 ü bile aşamamış olması maalesef hayra alamet değil çok üzgünüm şu an daha geçen ay aynı şeyleri yaşamıştım. Yeni ay yeni umutlar diyerek başladım yine aynı hüsran. Ağlamaktan yoruldum. Korkarak bu anı beklemek çok yorucu.Bebek yeni yerleşmiştir catlama gününüz nezmandı hemen üzülmeyin artış önemli çıkan sonuç değil
Ayy heyecanlandım inşallah çıkarÇıkar tabiki benimde adetten önce çıkmadı gecikmeden sonra çıktı
Bende kullanıyorum son 2 hap kaldı catlama gününden sonra başladım içmeye yarın 9.günümdeyim ilk hamilelimdede kullanmıştım şimdide başladım inşallah bukezde işe yararÇıkar canım. Valla ben ay şuna dikkat ettim dediğim hiç bir şey olmadı. Sadece ayağımı belimi sıcak tuttum. Diğer türlü günlük rutin hayatıma devam ettim. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini alalım
evet doktor kullandırdı. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra başlattı 10 gün kullandım
Çatlama günümü bilmiyorumBebek yeni yerleşmiştir catlama gününüz nezmandı hemen üzülmeyin artış önemli çıkan sonuç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?