2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen ya bende hastaneye gitmeye gözüm kesmedi sağlık ocağına gittim devlet berbat toparlarsın ama idrar enfeksiyonu Bi kere aldıysan çok dikkat etmen lazım yeniliyo en ufak seyde
Gercekten cok sıkıntılı su günlerde hastaneler özellikle uzak kalmak lazim elimden geleni yaoip toparlanmaya caliscam kuzum cok sagol.

Eşim sagolsun cok ilgileniyor canim. Elinden geleni yapıyor beni toparlamak için benim biraz daha kendimi toparlamam lazim. Malesef ki yaşadigim kaybima takili kaliyorum.. bu da beni başa döndürüyor tekrar. Haklısın canim moral bozmak yok. Herseyin güzel gitmesi icin cabalamak lazim..

Ben kesin yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Cumadan beri idrar testlerin çift çizgiydi. Bugün adet günüm ve kan verdim 59 çikti yine yine yine

Ben bugün iğnenin 2. günü :) 14.gün test yapsam doğru çıkar mı birde siz nelere dikkat ettiniz iğneden sonra süreciniz nasıl ilerledi
Valla gün geçmedi test yapmak için olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım ya bide kendimi çok sıcak tuttum anneannemin bi lafı vardı soğuk rahime bebek tutunamaz diye hep o geldi aklıma özellikle bel kasık ve ayaklarımı çok sıcak tuttum onun dışında başka bir şeye öyle dikkat etmedim canım 14. Gün test yapsan çıkar bence benim 12. Günde negatif çıkmıştı

Çok teşekkürler inşallah bende dikkat ediyorum su içmeye sağlıklı beslenmeye bugün vücudumu ateş basıyo gibi oluyo ama yinede sıcak tutacam sağolun

Ben kesin yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Cumadan beri idrar testlerin çift çizgiydi. Bugün adet günüm ve kan verdim 59 çikti yine yine yine
Canım hayıır öyle düşünme sakın stres yapma ben bugüne kadar 3 kez hamile kaldım hiç 2 katını görememiştim sağlıksız sonuçlanmıştı bu kez dışında ve bu sefer de 34 ile öğrendim 2 gün sonra 118 oldu sakın kötü düşünme ben de çok korktum düşük olunca ama öyle bişey yok stres yapma lütfen

Bebek yeni yerleşmiştir catlama gününüz nezmandı hemen üzülmeyin artış önemli çıkan sonuç değil

Ben de bir düşük ve bir kimyasal geçirdim. Ama kimyasalı da 25 ile öğrenmiştim. İlk düşüğümğ 300 ile öğrenmiştim. Ben kesinlikle kimyasal geçiriyorum. Yoruldum gerçekten. Siz 34 ü gecikmeyle mi öğrendiniz ne zaman öğrendiniz

Kızlar folik asiti hamile kalana dek kullanıyor musunuz ben gebelik planlarken 3 ay kullandım doktorum yeterli artık kes hamile kalırsan başlarız dedi de siz ne yapıyorsunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…