- 20 Ağustos 2024
- 159
- 85
- 13
İnsallah pozitifi görürsünüz en iyisi sabretmek zor amaAyy heyecanlandım inşallah çıkar
Catlama gününüz belli mi isterseniz yarın bir daha kaset test yapınBeklesem mı acaba yoksa kaset test yapsam çıkar mı
Canım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallahCuma da çift çizgi görmüştüm 3 günde 100 ü bile aşamamış olması maalesef hayra alamet değil çok üzgünüm şu an daha geçen ay aynı şeyleri yaşamıştım. Yeni ay yeni umutlar diyerek başladım yine aynı hüsran. Ağlamaktan yoruldum. Korkarak bu anı beklemek çok yorucu.
Adet günün belli mi peki az cok anlarızÇatlama günümü bilmiyorum
İnşallah ya çok ümidim yok ilk denememizdiİnsallah pozitifi görürsünüz en iyisi sabretmek zor ama
Evet 16. Gün yumurtlama 17. Gün çatlama oldu bugün 30. Gün adet olmam gerekiyorduCatlama gününüz belli mi isterseniz yarın bir daha kaset test yapın
Yarına kadar bekleyin bakalım ilk denemede bazen adet günleri degişiyorEvet 16. Gün yumurtlama 17. Gün çatlama oldu bugün 30. Gün adet olmam gerekiyordu
Ayrıca 13 gün geçmiş catlamadan 14. Yada 15 gün sonra adet geliyor siz 2 gün daha bekleyin benceEvet 16. Gün yumurtlama 17. Gün çatlama oldu bugün 30. Gün adet olmam gerekiyordu
Çatlama gününden sayınca 14 oluyor diye düşündüm yanlış mı hesaplamışımAyrıca 13 gün geçmiş catlamadan 14. Yada 15 gün sonra adet geliyor siz 2 gün daha bekleyin bence
Yok cnm 30.gün bugunse 13 gün oluyorÇatlama gününden sayınca 14 oluyor diye düşündüm yanlış mı hesaplamışım
20 aralıkAdet günün belli mi peki az cok anlarız
Benimde bugun midem cok bulaniyo ama gebelige yoramiyorum muhtemelen bsy dokundu mideme belirti icin erken diye dusunyrm 6gun oldu daha yumurtlamadn sonraYok vala cnm öyle belirtide aramıyorum ara ara kasık ve gögüs ağrım oluyor herzmanki gibi okdar
Ben de aynı durumdayım henüz hastalanmadım erken gebelik testi benim de negatifti ama bekliyorum bakalım adet olmazsam ikinci testi yapacağımKızlar bat 20 ocaktı ama adet olmadım 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Ama hiç adet olacakmışım gibi bi ağrım da yok. Biraz göğüs hassasiyetim var biraz da sarı şeffaf akıntım var. Sonradan pozitif çıkar mı acaba
Geçen ay gözükmüştür normal bir durum olduğunu tekrarlarsa genetiği göndereceğini söylemişti. Cuma tekrar gideceğim yanına. Bakalım ne diyecek. Çok çok üzgünüm şu an elinden hiçbir şey gelmiyorCanım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallah
7 8 ocakta olmuş büyük ihtimalle20 aralık
Bu marka cok iyidir aslında tam dagılma olmadan tersmi koydunuz acaba yarın tekrar yapın benceBu test bozuk mu? Testi yaptım negatifti, uyudum 1buçuk saat sonra kalktım böyleydi
Evet yapacağım da bir umut işte...Bu marka cok iyidir aslında tam dagılma olmadan tersmi koydunuz acaba yarın tekrar yapın bence
Aynen cnm cok erken hormonalrdan kaynaklıda olablir yediginden kaynaklı da olabilirBenimde bugun midem cok bulaniyo ama gebelige yoramiyorum muhtemelen bsy dokundu mideme belirti icin erken diye dusunyrm 6gun oldu daha yumurtlamadn sonra
Aslında ilk 10 dk negatifti zaten. Adetim 2 gün geçtiBu marka cok iyidir aslında tam dagılma olmadan tersmi koydunuz acaba yarın tekrar yapın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?