2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallah

Ben de aynı durumdayım henüz hastalanmadım erken gebelik testi benim de negatifti ama bekliyorum bakalım adet olmazsam ikinci testi yapacağım

Bu test bozuk mu? Testi yaptım negatifti, uyudum 1buçuk saat sonra kalktım böyleydi

Eklentiler

• 1000006592.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 18
Canım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallah
Geçen ay gözükmüştür normal bir durum olduğunu tekrarlarsa genetiği göndereceğini söylemişti. Cuma tekrar gideceğim yanına. Bakalım ne diyecek. Çok çok üzgünüm şu an elinden hiçbir şey gelmiyor

Benimde bugun midem cok bulaniyo ama gebelige yoramiyorum muhtemelen bsy dokundu mideme belirti icin erken diye dusunyrm 6gun oldu daha yumurtlamadn sonra
Aynen cnm cok erken hormonalrdan kaynaklıda olablir yediginden kaynaklı da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…