Evet sen cok kendini dinlemişşsin biliyorum heycanlısın hemen öğrenmek istiyorsunun ama o işler öyle olmuyor malesef bu sekılde yaparak kendine eziyet eder vücudunu aşırı strese sokarsın buda hamile kalmayı zorlastırır malesef yaşadıgımız belirti dediginiz söyler tamamen salgılanan hormonlardan gebelik belirtisi ancak bebek HCG salgılamaya başladığında başlıyor oda adet gecikmesine denk geliyor kendini baska seylerle meşgül et yine test yapmak istersen 12.günde test yapabilirsin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahKızlar bu gebelik belirtilerinde kesin bu gebelik belirtisidir diyebileceğimiz bir belirti yok sanırım. Benim adetime 9 gün var bekleyemiyorumsağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var hafif ama hep var. Bazen nefesimi kesecek şekilde ağrı giriyor nadiren. Gebelik beklentisine de üzülmemek için girmek istemiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor acabalar. Göğüs şişliği vardı geçti, uçlarında ağrı vardı geçti. Akıntım var hafif, beyazımsı. Normalde akıntım olmaz benim. Yani hormonlar mı etkiliyor ne yaşıyorum anlayamıyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)Evet sen cok kendini dinlemişşsin biliyorum heycanlısın hemen öğrenmek istiyorsunun ama o işler öyle olmuyor malesef bu sekılde yaparak kendine eziyet eder vücudunu aşırı strese sokarsın buda hamile kalmayı zorlastırır malesef yaşadıgımız belirti dediginiz söyler tamamen salgılanan hormonlardan gebelik belirtisi ancak bebek HCG salgılamaya başladığında başlıyor oda adet gecikmesine denk geliyor kendini baska seylerle meşgül et yine test yapmak istersen 12.günde test yapabilirsin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Omuz ağrım başladı benim tekrardan bende servikal Kord var maf ediyor beni ya şuan ağrımdan baska bişey düşünemiyorum 7 günüm var hemen gecsede ilaçlarımı içsem diye bekliyorum şuan ilacımı içemiyorum malesef 3 gündür uyku uyuyamadımSen nasılsın canım âdete kaç gün kaldı
Rica ederim cnm sabırla bekliycez umudumuzu kaybetmedenİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)
Hayırlı haber alırsın İnşallah cnmKızlar kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak
Amin duanıza ihtiyacım warHayırlı haber alırsın İnşallah cnm
Sabah ilk idrarla yaptığım canım 5 günüm geçiyor dün yaptığım negatifdi bu çok silikBenim ilk testim böyleydi canım sabah ilk idrarla tekrarla canım
Tesekkür ederim. Çalıştığım için sabah erken saatte yapabiliyorum muhtemelen o yuzden silik çıktı. Teste devam ediyorum yinedeYani daha koyu olabilirdi ama yine de pik gibi bence ben 13.günü bu koyulukta gördüm değerlendirdim 15.günde de çatlamıştı.
Belki geç döllenmedir kan sonucunuz çıktımıSabah ilk idrarla yaptığım canım 5 günüm geçiyor dün yaptığım negatifdi bu çok silik
Hayır henüz çıkmadı sağlık ocağında verdim kanı . Akşama çıkmış olur heraldeBelki geç döllenmedir kan sonucunuz çıktımı
canım attığın sonuç bu bak işaretledim sonuç yazan yeri 4.75 nerde yazıyo4 75 yazıyo canm yanlış yeri okudun sanırım
Bana yarın çıkar dediler sağlık ocağındaHayır henüz çıkmadı sağlık ocağında verdim kanı . Akşama çıkmış olur heralde
Çok güvenilirmiş canım o test ama bendeki pembe kapaklıydı silik çizgi çıkmıştı adetimden 5 gün önce. Kan verdim 34 çıkmıştıMerhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
Belki e nabıza daha erken düşer diye umut ediyorumBana yarın çıkar dediler sağlık ocağında
Freely erken gebelik testim negatif normal kaset test silik benim kan verdim bekliyorumMerhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?