2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İyi yapmışsın cnm ama yumurtlama ve oncesinde oldu ilişkin bellimi olur nasip canm inşallah tutmuştur iyim bende ara ara giryorum yarında sehır dışına cıkıcaz anca gece girer bakarım
Tek umudum spermin 3gun yaşıyor olmasi onumuzdeki ayda esimle tedaviye baslycz nasipse bu ay ondan saldim galiba

Arkadaşlar ben pozitif

Adet oldum dediginiz için sordum sadece ben kızmakla ne alakası var bunun anlayamadım yani biseydenmi süphelendiniz diye yani hu şekilde yazmanıza gerek yok ben elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum
Hayır yani yazmışım az geldi ve rengi tuhaftı diye. Kızar gibi cevap veriyorsunuz. Akıl almak istiyoruz bazen çok tersleniyoruz. Üzücü oluyor. Ben de hamile olduğumu düşünmüyorum zaten ama ihtimalini elemek istiyorum.

Aminn kardeşim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şaka gibi geliyor hala ben inanamıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de tam adet olma günlerim bekliyorum bakalım şu 2-3 gün kritik bugün 28.günüm ama bazen gecikebiliyor hastalanacak mıyım gecikecek mi henüz olmadım bir 2 gün daha olmazsam umutlanacağım azıcık

Günaydın hanımlar bi kaç gündür takip ediyorum sizi . Bu sabah kan verdim ilk idrar ile de test yaptım erken gebelik negatif ama kaset test sanki belli belirsiz pozitif gibi sizde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_8704.jpeg
    195,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8702.jpeg
    215,7 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_8703.jpeg
    189,9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8701.jpeg
    176,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar bu gebelik belirtilerinde kesin bu gebelik belirtisidir diyebileceğimiz bir belirti yok sanırım. Benim adetime 9 gün var bekleyemiyorum sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var hafif ama hep var. Bazen nefesimi kesecek şekilde ağrı giriyor nadiren. Gebelik beklentisine de üzülmemek için girmek istemiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor acabalar. Göğüs şişliği vardı geçti, uçlarında ağrı vardı geçti. Akıntım var hafif, beyazımsı. Normalde akıntım olmaz benim. Yani hormonlar mı etkiliyor ne yaşıyorum anlayamıyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım

Günaydın hanımlar bi kaç gündür takip ediyorum sizi . Bu sabah kan verdim ilk idrar ile de test yaptım erken gebelik negatif ama kaset test sanki belli belirsiz pozitif gibi sizde bakar mısınız
Benim ilk testim böyleydi canım sabah ilk idrarla tekrarla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…