Canımm çok sagolAh canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ilaçlardan ziyade daha sağlıklı beslenmeye çalış yiyemiyorum falan deme vitaminli şeyler tüket en kısa zamanda toparlarsın inşallah
Aynen öyle yemeğe içmeye dikkat et inşallah en kısa zamanda toparlanırsınCanımm çok sagolya hemen biraz direncim düşünce yeme icme gidiyor benden. Takviyeler almasam coktan daha beter olmustum ama onlar ayakta tuttu demek ki beni. Elimden geleni yapcam kuzum çok sagol. Beslenme cok onemli gerçekten
Cnm işte sen ilaçları hemen birakmiycaktin ve ilişki yaşamayacaktin kürtaj sonrası vücut enfeksiyona çok açık oluyor ben 40gun bekledim sonra kendi adetimi gördüm ondan sonra ilişkiye devam etmiştik öncelik şuanda senin iyi olman toparlaman sürekli bitki çayları iç hergün bal ye pekmez ye bol c vitamini al hergün evde portakal sık iç içine bal karistirip atom gbi biseyler yap bol yeşillikli sirkeli salata yap ye hiç bişey yemesende ısırgan otunu demle iç hergün aç karnına sirkeli su iç sürekli ev yoğurdu ye ve kefir iç tamamen doğal beslen çok dikkat et ayağını sıcak tut bak hemen toparliycaksin cnm çok dikkat et kendineVallahi bende baslayacam korunmak icin bitki caylarina falan. Evden çıkmadığım icin disarda neler oluyor bilmiyordum..
Kuzum zaten birkac gündür vucudum faln agriyordu atesim cikiyor gibiydi. Bayılma hissi gibi hisler geliyordu. Dün de yoğunlaştı. Oturdugum yerde bas donmeleri yasamaya basladim dizlerim ayak bileklerim falan agrimaya basladi. Yemek zaten yiyemez oldum. Kanama tekrarliyor surekli. Vucudum güçsüz kaldi ve heralde dedim artik kürtajdan sonra olumsuzluklar oluyo bende. Direkt kadin dogum acile gittik orasi bakti etti kanama var ama dogal akisina birakmayi tercih ederiz dediler. Olabiliyormus bazen bu tarz seyler. Hormonlarin toparlanması biraz zaman alir dediler. Istersen doğum kontrol hapı verelim ama tercih etmeyiz dediler falan. Sonra testlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Crp 5 olmasi gerekirken 10 cikti vucudun enfeksiyondan dolayi agrilar güçsüzlükler yasiyor enfeksiyonla savasiyor dediler.
Ilac verdi kulan 3 gun sonra gel dedi. Bide idrar kültürü aldilar. O da 3 gune cikiyormus. Bakalim neler olacak. Bide nabzim cok yukselmisti 150lere cikmis. Korktular ondan da. Ay Allahım kimseyi düşürmesin yaa
Ne iyi geliyor bilmiyorum da anca uyanabildim bugun bakicam iyi gelen seyleri tuketmeye caliscam enfeksiyon icin.
Çok sagol canim benim
Cnm maşallah yeni yerleşmiş bebiş daha hemen progestan başla bence Yemene icmene dikkat et 9 günde bu değer çok normal adet gününe kdar daha çok artacak çok çok yeni tutunmuşKızlar yumurtlamadan 10 çatlamadan 9 gün sonra bat a tahmini 5 gün kala dayanamadım kan verdim bugün sizce çok mu düşük değer 1 kimyasal 1 de 14 haftalık düşüğüm var tedirginim o yüzden Eki Görüntüle 3539120
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı artar değerCnm maşallah yeni yerleşmiş bebiş daha hemen progestan başla bence Yemene icmene dikkat et 9 günde bu değer çok normal adet gününe kdar daha çok artacak çok çok yeni tutunmuş
Aminn cnm inşallah adet gününe kdsr takip et kimseyede söyleme hemen netlessin iyiceTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklı artar değer
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalımm normalde bu kadar erken öğrenmek istemiyordum ama eşimin zoruyla kan verdimAminn cnm inşallah adet gününe kdsr takip et kimseyede söyleme hemen netlessin iyice
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalımm normalde bu kadar erken öğrenmek istemiyordum ama eşimin zoruyla kan verdim
İnşallahhoLsun oda heyecanlı demekki Ver bakalım inşallah güzel güzel artar minnoş
Evet pik şuanda bugün ve yarını değerlendirin mutlaka ve sonra birer gün arayla devam edin silik olana kadar takip edinKızlar bugün yaptığım ovülasyon testi pik dimi ilk defa kullanıyorum hiç tecrübem yok. Dünü değerlendirmiştim kaç günü daha değerlendirmek gerekir acaba yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3539128
Maşallah cnm çok güzel artmış sağlıkla gelsin inşallah tekrardan hayırlı olsun cnm darısı bebisi ve kalp atışını görmeyeCanlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
Çok iyi maşallahCanlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
Insallah canim inşallahAynen öyle yemeğe içmeye dikkat et inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
Kuzum kürtajdan sonra ilaclarimi hep ictim bitirdim zaten. 1 ay sonra olan kanamamda dr ilac verdi kanaman durunca birak dedi bende biraktim. Valla dünkü dr da neden bir daha sana antibiyotik verdiler dedi hatta. Herkes başka bir yorum yapiyor bende anlamadim ki.Cnm işte sen ilaçları hemen birakmiycaktin ve ilişki yaşamayacaktin kürtaj sonrası vücut enfeksiyona çok açık oluyor ben 40gun bekledim sonra kendi adetimi gördüm ondan sonra ilişkiye devam etmiştik öncelik şuanda senin iyi olman toparlaman sürekli bitki çayları iç hergün bal ye pekmez ye bol c vitamini al hergün evde portakal sık iç içine bal karistirip atom gbi biseyler yap bol yeşillikli sirkeli salata yap ye hiç bişey yemesende ısırgan otunu demle iç hergün aç karnına sirkeli su iç sürekli ev yoğurdu ye ve kefir iç tamamen doğal beslen çok dikkat et ayağını sıcak tut bak hemen toparliycaksin cnm çok dikkat et kendine
Amin inşallah canım Rabb'im size de nasip etsinMaşallah cnm çok güzel artmış sağlıkla gelsin inşallah tekrardan hayırlı olsun cnm darısı bebisi ve kalp atışını görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?