2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ah canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ilaçlardan ziyade daha sağlıklı beslenmeye çalış yiyemiyorum falan deme vitaminli şeyler tüket en kısa zamanda toparlarsın inşallah
Canımm çok sagol ya hemen biraz direncim düşünce yeme icme gidiyor benden. Takviyeler almasam coktan daha beter olmustum ama onlar ayakta tuttu demek ki beni. Elimden geleni yapcam kuzum çok sagol. Beslenme cok onemli gerçekten

Canımm çok sagol ya hemen biraz direncim düşünce yeme icme gidiyor benden. Takviyeler almasam coktan daha beter olmustum ama onlar ayakta tuttu demek ki beni. Elimden geleni yapcam kuzum çok sagol. Beslenme cok onemli gerçekten
Aynen öyle yemeğe içmeye dikkat et inşallah en kısa zamanda toparlanırsın

Kızlar yumurtlamadan 10 çatlamadan 9 gün sonra bat a tahmini 5 gün kala dayanamadım kan verdim bugün sizce çok mu düşük değer 1 kimyasal 1 de 14 haftalık düşüğüm var tedirginim o yüzden

Kızlar ovulaston testinden anlayan bakabilir mi? Piki kaçırdım sanırım 16sında ilişki oldu eşimde sperm sıkıntısı olduğu için 1 gün ara verelim dedim daha koyulaşır diye bekliyordum ama silikleşmeye başladı

Eklentiler

• IMG_0916.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 30
Cnm işte sen ilaçları hemen birakmiycaktin ve ilişki yaşamayacaktin kürtaj sonrası vücut enfeksiyona çok açık oluyor ben 40gun bekledim sonra kendi adetimi gördüm ondan sonra ilişkiye devam etmiştik öncelik şuanda senin iyi olman toparlaman sürekli bitki çayları iç hergün bal ye pekmez ye bol c vitamini al hergün evde portakal sık iç içine bal karistirip atom gbi biseyler yap bol yeşillikli sirkeli salata yap ye hiç bişey yemesende ısırgan otunu demle iç hergün aç karnına sirkeli su iç sürekli ev yoğurdu ye ve kefir iç tamamen doğal beslen çok dikkat et ayağını sıcak tut bak hemen toparliycaksin cnm çok dikkat et kendine

Cnm maşallah yeni yerleşmiş bebiş daha hemen progestan başla bence Yemene icmene dikkat et 9 günde bu değer çok normal adet gününe kdar daha çok artacak çok çok yeni tutunmuş

Cnm maşallah yeni yerleşmiş bebiş daha hemen progestan başla bence Yemene icmene dikkat et 9 günde bu değer çok normal adet gününe kdar daha çok artacak çok çok yeni tutunmuş
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı artar değer

Kızlar bugün yaptığım ovülasyon testi pik dimi ilk defa kullanıyorum hiç tecrübem yok. Dünü değerlendirmiştim kaç günü daha değerlendirmek gerekir acaba yardımcı olur musunuz

Evet pik şuanda bugün ve yarını değerlendirin mutlaka ve sonra birer gün arayla devam edin silik olana kadar takip edin

Canlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
Maşallah cnm çok güzel artmış sağlıkla gelsin inşallah tekrardan hayırlı olsun cnm darısı bebisi ve kalp atışını görmeye

Kızlar 2.fotoda bariz bi çizgi görüyorum ben adete 9 gün var ama yumurtlamamın üstünden baya geçti 10 gün kadar olabilirmi ya hiç umudum yok artkk tükendi ama hep umutların tükendiği anda gelirmişya bilemiyorum öyle zorlanıyorumki ben artık bebişime kavuşmak istiyorum allah hepimizin gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin bide yüzümde yanma var aşırı yüzümğ ateş basıyo hiç öyle olmazdım

Eklentiler

• IMG_2770.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2769.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 28
Kuzum kürtajdan sonra ilaclarimi hep ictim bitirdim zaten. 1 ay sonra olan kanamamda dr ilac verdi kanaman durunca birak dedi bende biraktim. Valla dünkü dr da neden bir daha sana antibiyotik verdiler dedi hatta. Herkes başka bir yorum yapiyor bende anlamadim ki.
Simdi verdigi antibiyotik 3 günlük sadece zaten bide tek kullanımlık bir ilac daha verdi bakalim..

Sagol kuzum tavsiyelerini dikkate alcam hatta kalkayim yeşil cay iceyim simdi dr.tavuk suyuna corba falan ic dedi. Yapcam bugünlerde iyi bakcam kendime. Bide açlığımı anlayamiyorum sanirim bebegimin kaybı ne kadar atlatiyorum gibi gelse de atlatamadigim bir durum vucudum toplanmadi istesemde.
Dediklerini yicem canim cok cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…