2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canlar ben Çarşamba günü kan verdim 45 sanıyordum 43.86 imiş iki sonra bugün 213.3 olmuş artış nasıl iyimi sizce
canım 3 gün oluyo bugün verdiysen normalde cuma vermen lazım 2 gün 48 saatte bi artışa bakıyolar ama 3 güne de iyi değerinin

Yumurtlamadan 10gun geçtiyse 4 5 gün kalmıştır adetinize evet bir kararti var orda yarın tekrar yapın inşallah vardır

Toparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallah

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayki reglime 3 gün varken days doctor testini yaptım silik bir çizgi çıktı. Bugün tekrar days doctor testi yaptım yine silik çıktı. Bu markaya güven olmaz diyen çok kişi var. Ben de başka marka bulamadım eczanelerden. Sizce yalancı çizgi mıdır?

Toparlar sın inşallh cnm az kaldı tavuksuyula çorbada iç hatta ilikli kemik suyu bulabirsen ondada iç şifa olsun inşaallah
Corbam pisiyor onu iccem bakalim. Ilikli kemik suyu da hazir almistim aslında iyi aklima getirdin canim ondan da yapayim corba hafta ici

Kızlar ben bugün rüyamda tavuk yumurtası gördüm sarısı böyle Bi tencerenin içinde dolu sarısı vardı yorumlayın bakem

Testinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledir

Testinin resmini atarmisin cogu kisede doğru gösteren de oldu aslında inşallah bebginiz sizinledir
İnşallah ama hiç umudum kalmadı. Çeşme suyuna batırsanız hamile gösteriyor diyenlerle dolu forum. Sürekli hevesim kursağımda kalıyor. Bir tane de kaybım var

Eklentiler

• 1000010783.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba kızlar iki gün önce yine regl oldum tam 14. Günde ve artık yeter diyerek devlet hastanelerinden vazgecip özel bir kliniğe gittim bugün, kadını zaten sosyal medyada da görüyordum (tüp bebek tedavisi icin gideni cok özellikle) ve sıcaklık hissetmistim, uzatmayayım
Sikayetlerimi dile getirdim hormonlara baktı esimin sperm testi sonuclarına baktı ve bir problem görmedi
Alttan muayene ile rahim ve yumurtalık kontrolü yaptı ve rahmimin hamilelik için çok iyi durumda oldugunu, yumurta sayımın ve büyüklüklerinin güzel olduğunu söyledi, ara kanama sandıgın seyler büyük ihtimalle catlama kanamasıdır hic degerlendirdin mi dedi hayır dedim, bu sebeple hamile kalamamıssındır senin hamile kalamayacagın hicbir durum yok ortada dedi.
Gebelik düsündügün icin dogum kontrol hapı önermeyecegim sana dedi ve duphaston yazdı üc ay kullanım önerdi, adetimi düzene sokacagını söyledi ve yasım ile genel durumumu göz önüne alarak sen her türlü hamile kalırsın acelen olmasın diyerek icimi rahatlattı acıkcası
Ay basında ilacı kullanmaya baslayacagım bakalım neler olacak

Bu arada bat - 13 subat olarak güncelleyebiliriz Lucky_16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…