- 29 Temmuz 2024
- 503
- 173
- 18
Evet yüksek değil düşük referans aralığında da yazıyor ama kısa sürede toparlarsın inşallahDoktor yüksek dedi canm ondan dedm bende tam anlamıyorum
Cnm bebek olunca illa belirti olmuyor adet günün geçmeden niye ümitsizliğe kapiliyorsun ki zaten geçen ay doktora gittin daha yeni evlisin 3 4 denemden bişey olmaz. hemen isteyince hamile kalknmiyor en az 5 6 ay deneyin sonra kontrole gelin diyorlar sonra yine 6 ay deneyin 1 sene sonra gelin diyorlar yinede içine sinmiyorsa git görün istersen ama şimdiden kendini strese sokarak daha zorlaştirirsin söyleyim bende yaşadığım için söylüyorum
Fark etmez cnm çatlama nemzan olduysa adetin ondan sonraki 14gun sonra gelir inşallah sağlıkla artarÇok teşekkür ederim canıım ben bu ay klomen+ovitrelle kullanmıştım ondan erken oldu yumurtlama ve çatlama inşallah 2 katı olur o kadar korkuyorum ki yine aynılarını yaşamaktan
Cnm senin değerin yüksek çıkmamıski anlamadm doktor mu yüksek çıkmış dedi bu değer icinBöyle canm
Evet canm öyle dedi tiroidlerin yüksek dedi dahiliyeye git dedi dün de dahiliye doktoru evet sıkıntılı değerlerin dediCnm senin değerin yüksek çıkmamıski anlamadm doktor mu yüksek çıkmış dedi bu değer icin
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kızlar ben 26.12.24 rahim filmi çektirdim normalde 28 günde adet olurum bazen 27.gundede olabiliyorum 27. Gün az peceteye pembe geldi adet günümde sabah kahve rengi oda azdı başka gelmedi 2 gün adetim gecikti ne adet ne gebelik belirtim yok her ay adet zamanı ağrıyan gögsum ağrimiyor sadece büyüdüler arada kasik ağrim var o kadar hiçbir bilgimde yok ne olduğuna dairEvet yüksek değil düşük referans aralığında da yazıyor ama kısa sürede toparlarsın inşallah
İnşallah canım 2 de sonuç çıkar dediHadi inşallah iki katı artmış olur canım senin de
Ala ala bu değerle nasıl öyle dediler anlamadım tabi onlar daha iyi bilirde garip geldi bna keşke sorsydın bna detaylı anlatirmisinz diyeEvet canm öyle dedi tiroidlerin yüksek dedi dahiliyeye git dedi dün de dahiliye doktoru evet sıkıntılı değerlerin dedi
Kesinlikle katılıyorum canım cok fazla sürekli kendi kafanda kurup kendini strese sokuyorsun daha öncede dr gittiğini bir problem olmadıgı ı söyledin demek ki biraz kendini rahatlatmalısın kafanın içini boşaltmalısın 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadım yine hamile kalamadım hee bende problemler vardı ama 1,5 yıl sonra dr gittim daha öncesi hep erken geldi şimdi tedavimi oluyorum ve bu şekilde deniyorum içine sinmiyorsa daha kapsamlı bir hastaneye veya ilgisi daha iyi özel hastaneye gidebilirsinCnm bebek olunca illa belirti olmuyor adet günün geçmeden niye ümitsizliğe kapiliyorsun ki zaten geçen ay doktora gittin daha yeni evlisin 3 4 denemden bişey olmaz. hemen isteyince hamile kalknmiyor en az 5 6 ay deneyin sonra kontrole gelin diyorlar sonra yine 6 ay deneyin 1 sene sonra gelin diyorlar yinede içine sinmiyorsa git görün istersen ama şimdiden kendini strese sokarak daha zorlaştirirsin söyleyim bende yaşadığım için söylüyorum
Test yapmadinizmiKızlar yardımınıza ihtiyacım var kızlar ben 26.12.24 rahim filmi çektirdim normalde 28 günde adet olurum bazen 27.gundede olabiliyorum 27. Gün az peceteye pembe geldi adet günümde sabah kahve rengi oda azdı başka gelmedi 2 gün adetim gecikti ne adet ne gebelik belirtim yok her ay adet zamanı ağrıyan gögsum ağrimiyor sadece büyüdüler arada kasik ağrim var o kadar hiçbir bilgimde yok ne olduğuna dair
Sizin tiroid yetmezliği olabilir, dahiliye inş endokrine yönlendirmiştir. Endokrin doktoru değerlendirmesi gerekiyor ve 2 ayda 1 takip edilmeli gebelik düşünceniz olduğu için. Bende tam tersi tsh 10 civarlarındaydı hep yüksekti. Hashimoto benimkisi. 2 ayda düşürdük değeri. 2 aydırda gebelik için uğraşıyorum. Gebelik düşüncesi olan herkes için söylüyorum önce kan tahlili yaptırıp hormonlara ve vitaminlere baktırın. Ben baktırmamıştım 1 yılım gitti. D vitamini yoktu mesela bende tsh yüksekti. Bunları düzeltince Prolaktin bu sefer yüksek çıktı bunu da düzelttik. Yani gebeliğe engel olan durumlar bunlar, ben tahlil vereyim deyince öğrendim 1 yıldır neden olmadığınıEvet canm öyle dedi tiroidlerin yüksek dedi dahiliyeye git dedi dün de dahiliye doktoru evet sıkıntılı değerlerin dedi
Yapmadım henüzTest yapmadinizmi
Çok sagol canim benim. Vallahi ortalik fenalardaymis ilk triaj muayene sirasi beklerken önümüzde 150 kişi vardi öyle söyleyeyim ve triaj hizli biten bisey diger polikliniklerin önlerini saymiyorum bile. Acaip bir kalabalık söz konusu ve herkes hasta.Geçmiş olsun canım baya büyük bir salgın var bende geçen haftadan beri dökülüyorum bugün biraz daha iyiyim sesim hala kısık mesela. İş yerinde herkes birbirine bulaştırdı raporlu çoğu. Hele şu ara sadece beta için sakın acile gitmeyin sağlık ocağı da yapıyor zaten hiç sıra beklemek zorunda kalmazsınız bile kızlar
Vallahi bende baslayacam korunmak icin bitki caylarina falan. Evden çıkmadığım icin disarda neler oluyor bilmiyordum..Aynen fena bir salgın var hergün neler yapıyorum hepimize evde hasta olmamak için sen niye kötü oldun cnm geçmiş olsun
Kuzu sen bilirsin ama zaten evleneli 6 ay olduysa dr.lar birsey yapmiyoruz 1 sene olmadan diyecekler. Ama gidip hormonlarina falan baktirabilirsin. Alttan muayene olup bir sikinti var mi öğrenebilirsin. Ben olsam giderdim birsey var mi diye kontrole
Sağ ol canımCnm bebek olunca illa belirti olmuyor adet günün geçmeden niye ümitsizliğe kapiliyorsun ki zaten geçen ay doktora gittin daha yeni evlisin 3 4 denemden bişey olmaz. hemen isteyince hamile kalknmiyor en az 5 6 ay deneyin sonra kontrole gelin diyorlar sonra yine 6 ay deneyin 1 sene sonra gelin diyorlar yinede içine sinmiyorsa git görün istersen ama şimdiden kendini strese sokarak daha zorlaştirirsin söyleyim bende yaşadığım için söylüyorum
Geçen ay gittim baktı bir şey yok demiştiKuzu sen bilirsin ama zaten evleneli 6 ay olduysa dr.lar birsey yapmiyoruz 1 sene olmadan diyecekler. Ama gidip hormonlarina falan baktirabilirsin. Alttan muayene olup bir sikinti var mi öğrenebilirsin. Ben olsam giderdim birsey var mi diye kontrole
Ah canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ilaçlardan ziyade daha sağlıklı beslenmeye çalış yiyemiyorum falan deme vitaminli şeyler tüket en kısa zamanda toparlarsın inşallahVallahi bende baslayacam korunmak icin bitki caylarina falan. Evden çıkmadığım icin disarda neler oluyor bilmiyordum..
Kuzum zaten birkac gündür vucudum faln agriyordu atesim cikiyor gibiydi. Bayılma hissi gibi hisler geliyordu. Dün de yoğunlaştı. Oturdugum yerde bas donmeleri yasamaya basladim dizlerim ayak bileklerim falan agrimaya basladi. Yemek zaten yiyemez oldum. Kanama tekrarliyor surekli. Vucudum güçsüz kaldi ve heralde dedim artik kürtajdan sonra olumsuzluklar oluyo bende. Direkt kadin dogum acile gittik orasi bakti etti kanama var ama dogal akisina birakmayi tercih ederiz dediler. Olabiliyormus bazen bu tarz seyler. Hormonlarin toparlanması biraz zaman alir dediler. Istersen doğum kontrol hapı verelim ama tercih etmeyiz dediler falan. Sonra testlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Crp 5 olmasi gerekirken 10 cikti vucudun enfeksiyondan dolayi agrilar güçsüzlükler yasiyor enfeksiyonla savasiyor dediler.
Ilac verdi kulan 3 gun sonra gel dedi. Bide idrar kültürü aldilar. O da 3 gune cikiyormus. Bakalim neler olacak. Bide nabzim cok yukselmisti 150lere cikmis. Korktular ondan da. Ay Allahım kimseyi düşürmesin yaa
Ne iyi geliyor bilmiyorum da anca uyanabildim bugun bakicam iyi gelen seyleri tuketmeye caliscam enfeksiyon icin.
Çok sagol canim benim
O zaman gitmene gerek yok canim. Özele gidersen ancak irda yaparlar yumurta takibi falan. Devlette 1 sene dolmadan bisey yapmazlarGeçen ay gittim baktı bir şey yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?