2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben şuan regl dönemindeyim iki aydır ovülasyon ile deniyorum bu ay yine mi ovülasyon ile denemeliyim sizce yoksa akışın mi birakiyım ?
Bence akışına bırak tedirgin olma rahat olmaz isteğin zamnalar ilişkiye gir zaten akintin olduğunda ovulasyon döneminde istekli olunur akintin olunca falan ilişkiye gir rahat ol ilişkiye çocuk için girme bende öyleyim rahatım ama benimki oluyor düşük boş gebelik falan yaşıyorum o yüzden olmuyor Allah büyük her koşulda İnanıyorum olucak Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bı lr hamilelik sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet kan testi yaptırın mutlaka sağlık ocağı yapıyor ama geç cıkıyor acilde 2 ve ya 3 saat sonra cikar

Kızlar adetime 5 gün var çatlamamın üzerinden de 13 gün geçti beta hcg 34 çıkmış düşük mü sizce daha önce kimyasal olduğunda adet günümde 22 çıkmıştı ondan 3-4 ay sonra da dış gebelik olmuştu az yükseliyordu çok korkuyorum yine aynısı olur diye

İlk defa bu durumu yaşıyorum geçikmesi gebelik ihtimalide olabilir mi sizce
Benim bir ara gecikti yumurtam catlamamis bir ara yine gecikti yani benim öyle oluyor ilaçla falan adet oldum ama sizin böyle bı durumunuz yok sa benim bir ara sürekli gecikiyordu ama bazende gecinkince hamile oluyordum ki kayıplarım var yani test yapmadan anlayamazsınız kan testi belki geç döllenmeyse idrarda gözükmeye bilir

Teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilk defa öyle bir durum yaşamadım hiç

Cnm hayırlı olsun bebisin öncelikle catlamdan emin isen ve 13.gunde isen adete 5 günün kalmaz enfazla 2 günün kalır bu durumda ki bence adet geçmeden bu değer gayet iyi 2 güne bir artışı önemli olan kaç çıktığı değil hamileliğin keyfini çıkar kimseye söyleme hemen buda tavsiyem herkez bişey der ve kafan bulanır

Çok teşekkür ederim canıım ben bu ay klomen+ovitrelle kullanmıştım ondan erken oldu yumurtlama ve çatlama inşallah 2 katı olur o kadar korkuyorum ki yine aynılarını yaşamaktan

Canım daha adetine 5 gün var değer iyi benimki adet günü 45 di bugün tekrar kan vericem önemli olan artış

Amin canm inşallah Allah razı olsunn

Belkide budur sorun cnm en azından ilaçla düşürerek hamile kalbilirsin bence ne dedi doktor tam olarak
Dahiliyeye yönlendirdi düştükten sonra basliycaz klomene gerek kalırsa dedi şuanda baslayamayız dedi araştırmama göre de tiroid yüksekliği gebeliğe engelmis gebe kalırsan da düşükle sonuçlanıyormus sanırım

seninki yüksek değil canım düşük hipotroidi bu düşük teoid troid yetmezliği diye geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…