2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Bende çok rahatsız olurdum ama kadına da uuzulurdum bir yandan bişey diyemezdim bend anne olduktan sonra biraz daha annelere karşı için eriyor ama eşinin annesi sonuçta kuzum bı sure sonra sıkılır bence oda başka hobiler falan yonelse keşke☺️
Öğretmen emeklisi kendisi, mesafeli bi kadin biraz da asosyal. Isi gücü suan torunu. Baska bise dusunmuyo. Asiri ilgi asiri sevgi asiri bi korumacilik. Ben ogluma şunu yapcaaaammm,ben oglumu şuna goturceemmm, ben oglumu diye diye gezio evin icinde. Sonra da bana guzelim var mi yapilcak bise? Diye soruyo.diyemiyorum ki ay yok anne sen hergun gelme yeter diye🙄
Bunu kaynanamlarin akşam çaya geleceği haberini alırken okumam peki 🤪 canım bu ister annen olsun ister kv ister bu kadar sık gelmek insanı Yorar ki yeni doğum yaptın zaten kafan yorgun vücudunu saymıyorum bile. Ben belki konuşmadan duvara bakmak istiyorum akşama kadar yada peynir ekmek yemek istiyorum ama eve biri gelince mecbur bı sohbet bı yemek Faslı yazarken yoruldum
Ay aynen oyle. Ben gerçekten çoğu zaman cocugu ana kucagina koyup kendim de bos bos duvara bakmak istiyorum tv vs hersey kapalı sekilde!

Öğretmen emeklisi kendisi, mesafeli bi kadin biraz da asosyal. Isi gücü suan torunu. Baska bise dusunmuyo. Asiri ilgi asiri sevgi asiri bi korumacilik. Ben ogluma şunu yapcaaaammm,ben oglumu şuna goturceemmm, ben oglumu diye diye gezio evin icinde. Sonra da bana guzelim var mi yapilcak bise? Diye soruyo.diyemiyorum ki ay yok anne sen hergun gelme yeter diye🙄
Sürekli yapılacak bir şey bul belki yeter be deyip gelmez.

Kızlar şimdi haberlerde çıktı doğum yardımı başvurusu başladı diye yenimi başlamış bu devletten yapılıyor diyor

Torun sevilsin tamam da biz kayinvalidelere cocuk dogurmadik.
Ya aslında biraz büyüsün gelmesi iyi bile gelebilir ama bu kadar küçüklerken gerçekten yoruyor. Bebeği görmeye gelenler bile eli kolu dolu geliyor ama arka planda ben çok yoruluyorum. Ve evet biz onlar için doğurmadik onlar gibi de büyütmek zorunda değiliz

Kendisi aslinda iyi bi kadin. 8 yilik evliyiz aramiz 1 gun bile bozulmadi ama ben bebekten sonra asiri ilgiden bunaldim. Alisveris yapar beebgin ihtiyacını alir eve gelir yemek yapar temizlik yapar her konuda yardimci olmaya calisir ama cok fazla alanima girio bnce. Ben tek basima disari cikmak istiyorum veya babasiyla bakıyorum 2 gunde bir kapi calio veya ario geliyorum ben diye. Kendince iyilik yapio yardim edio ama ben cok bunaldim. Nasil diyebilirim ki ona bu sikintimi cok da hassas alingan bi kadin.
Allah daha da iyilik versin ama bu öyle bi iyilik değil işte. Bence ilk zamanlarda plan yap bütün haftaya yay. Bi gün ara işte bu hafta çok doluyuz planlarımız var, biraz özlicen babannesi ama haftaya görüşürüz de. Anlar zaten. Sonra yavaş yavaş aynı taktikle kesersin yolunu. O gelmek için aradığında bi gün aaa biz de sana geliriz diyoduk sıkıldık evde havamız değişsin falan diyip siz gidin. Yani planlarınız olduğunu anlasın.

Kızlar bizim bebeye şimdi mama yaptım biraz iciyod sonra kendini itiyor içmek istemiyor biraz zorladım baktım aynı dshada zorlamadim acaba tokmu neden böyle yapıyor olabilirler

Ya bide benim kv 3 oğlu var eşim en büyük diğer kardeşleri bekar. Oğlum ilk torun kızım da ikinci hemde ailenin ilk kızı yani kayinbabam kızıma çok düşkün kv hiç oralı değil. Oğlum ilk torun ilk göz ağrım diye seviyor kızım yokmuş gibi hiç sormiyro bile arayınca🤣 foto video da istemiyor bnde atmıyorum cidden çok sevenin nazarı değerimis ya bizimkiler o hesap. Bilmiyorum benim bı oğlum var ikinci kız olduğu için başka seviyorum kayannam 3 oğlun var ailenin ilk kizi daha bı çorap almış değil. Bayram ziyaretinde bir akrabası dedik ya bu şimdi ilk kız ya sen neler neler almışsındır torununa kaynanam bozuldu dedi ki yok ben para veriyorum onlar istediğini alıyor yalan para da vermiyor 🤣🤣🤣
Canım bı kere verdiyse para onu konusur dururlar.kaynanm 2 kez ramazan bayramında 1000er lira vermişti oğluma.gorumcesinin yaninda bayramlarda para veriom demiş çıkmış.2 eltimin 2 çocuk da bnm var bu sene ,bize bin TL göndermiş 3bin de eltime bayram ikramiyesinden.esimde hangi çocuğumu seçtin anne deyince 30marttan beri aramayı kesti🤣🤣🤣
Bende de isteksizlik var😕 yorgunluktan olduğunu düşünüyorum aklıma bile gelmiyor vallahi
Al benden de okadar ya 🤣
Kuzum özel olmazsa neden konuşmuyorsun benim kayınvalidem de doğumda geldi sonra 1 kere daha geldi daha da gelip görmedi
Biz istanbuldaydik eşimin aklıne celdiler aynı ile tayin istettiler.tayinimiz çıktı esyalari topladık geldik ilk gün daha bnm apandisitim patladı acil ameliyata alındım ve arayan soran gelen olmadı.neyse dedim yine konuştum ama onlar oralı olmadı.bizde dayanamadik bnm memleketime tayin istedik geldik.annem rahmetli oldu gelmediler uzak die ,ben hamile kaldım kanamalı geçti gelmediler,hem oğluma baktim hem okula gittim hem evime baktım gelen olmadı.neymis doğumda gelceklermis.bu sefer de ben istemiyorum.bize gelince yuruyemiom diyen kadın eltimin iki çocuğuna bakiyr eltim çalışıyor.benm çocuklarıma bakan olmayınca ben ücretsize çıktım..ya sözün kısası eşimi de zaten tutmamislar bu memur die ,benle evlendi kaynanama tapmayinca tövbe hâşâ,beni de sevmedi.daha neler neler anlatsam kitap olur.o yüzden konuşmamak en iyisi.ogluyla konuşur eder okadar.
Biz eşimle arkadaş gibi olduk ya napcam bilmiyorum benden uzaklaşır diyr çok korkuyorum saldım kendimi iyicd
Bnm eşim kanka dio bana 🤣
Uff şu güzelim diyenlere sinir olurum ya.soguk geliyorlar bana,🥴
Kızlar şimdi haberlerde çıktı doğum yardımı başvurusu başladı diye yenimi başlamış bu devletten yapılıyor diyor
E devletten yapılıyormuş cnm.az önce bende gördüm

Canım bı kere verdiyse para onu konusur dururlar.kaynanm 2 kez ramazan bayramında 1000er lira vermişti oğluma.gorumcesinin yaninda bayramlarda para veriom demiş çıkmış.2 eltimin 2 çocuk da bnm var bu sene ,bize bin TL göndermiş 3bin de eltime bayram ikramiyesinden.esimde hangi çocuğumu seçtin anne deyince 30marttan beri aramayı kesti🤣🤣🤣

Al benden de okadar ya 🤣

Biz istanbuldaydik eşimin aklıne celdiler aynı ile tayin istettiler.tayinimiz çıktı esyalari topladık geldik ilk gün daha bnm apandisitim patladı acil ameliyata alındım ve arayan soran gelen olmadı.neyse dedim yine konuştum ama onlar oralı olmadı.bizde dayanamadik bnm memleketime tayin istedik geldik.annem rahmetli oldu gelmediler uzak die ,ben hamile kaldım kanamalı geçti gelmediler,hem oğluma baktim hem okula gittim hem evime baktım gelen olmadı.neymis doğumda gelceklermis.bu sefer de ben istemiyorum.bize gelince yuruyemiom diyen kadın eltimin iki çocuğuna bakiyr eltim çalışıyor.benm çocuklarıma bakan olmayınca ben ücretsize çıktım..ya sözün kısası eşimi de zaten tutmamislar bu memur die ,benle evlendi kaynanama tapmayinca tövbe hâşâ,beni de sevmedi.daha neler neler anlatsam kitap olur.o yüzden konuşmamak en iyisi.ogluyla konuşur eder okadar.

Bnm eşim kanka dio bana 🤣

Uff şu güzelim diyenlere sinir olurum ya.soguk geliyorlar bana,🥴

E devletten yapılıyormuş cnm.az önce bende gördüm
Memitolar hep meydanda adam.iyice Soğucak benden ya seksi bir tarafım da kalmadı kilolarla 🙄göbek desen bingil Bingil bende de pek istek yok 😅

Kızlar 3.ay kontrolüne giden oldumu
Perşembe günü gideceğiz
Kızlar yorumları alıntılanmadım da herkes kaka yeşile dönerse doktora git yazmış ama benim bebeğim hep günün ilk kakasını tupturuncu yapıyor gün içinde koyu yeşilden açıla açıla en son yeşile dönüyor. gece iyi beslenip gündüz beslenemiyor mu demek bu ben yeşil de normaldir diye göz ardı ediyordum😟
Canım bizde besin alerjisi var.Süt ürünleri yumurta.En son fındık da eklendi🥲Alerji yapan şeyler yediğimde kakası yeşil sulu oluyor normalde rengi sarı hardal.Bazen süt dengesizliğinden de olabilirmiş
Ben bunu denemedim bi deniyim 😂
nasıılll😂Hazırlıklı ol bel sırt her türlü vücut ağrıları yüklenir yakında
Biz eşimle arkadaş gibi olduk ya napcam bilmiyorum benden uzaklaşır diyr çok korkuyorum saldım kendimi iyicd
kızlar her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi.Ben hamileyken ilişkiye korkuyordum koku hassasiyetim yüzünden kocama zor sarılıyordum.Artık bunlar olmadığı için zaman ayırıp vakit geçiriyoruz.Farkını direk anlıyorum.Kesinlikle önemli konular
Kızlar bizim bebe bu saatlerde esnemeye başlıyor hemen uyutmak gerekirmi acaba siz nasıl yapiyorsunjz
izlediğim bir videoda bebeğin uykusu geldiyse uyusun döngüsünü değiştirmeye çalışmayın diyordu.Sonra bebek daha huzursuz olurmuş
siz ona bir hobi bulmaya mı çalışsanız acaba.Sağlığı yerindeyse resim dikiş kursu vs bakabilirsiniz

sizin sezaryen mi acaba? ben de açılma olmuştu 10 cm ama bebek çıkmadı acil sezeryan oldu 40. gün doktorun kapısındaydım spiral tak diye😂 doktor dedi iyileşmen için 2 yıl geçmesi gerekiyor spiral takamam. taksa büyük rahatlık olacaktı bana belki tecrübeniz vardır
Sezeryan oldum canım hiç spiral taktırmadım bi konuşacağım bakalım bende ne diyecek doktorum
Ayy nasıl işe gitmek? Bende gündüzleri bebeği eşime bırakıp dükkanımıza gidiyorum rahatlıyorum valla 😅 farklı bir şeyle uğraşmak iyi geliyor
Canım ben sağlık çalışanıyım yasal doğum iznim bitti maalesef başladım işe yarım gün çalışıyorum ikizler okulda oluyor zaten eşimde sağlık çalışanı nöbetçi değilken o bakıyor şimdilik nöbette olunca da kayınvalidem gelecek inşallah ama iyi geliyor gerçekten

Kızlar yorumları alıntılanmadım da herkes kaka yeşile dönerse doktora git yazmış ama benim bebeğim hep günün ilk kakasını tupturuncu yapıyor gün içinde koyu yeşilden açıla açıla en son yeşile dönüyor. gece iyi beslenip gündüz beslenemiyor mu demek bu ben yeşil de normaldir diye göz ardı ediyordum😟
Canım mama ile besleniyorsa yeşil kaka normal

Kendisi aslinda iyi bi kadin. 8 yilik evliyiz aramiz 1 gun bile bozulmadi ama ben bebekten sonra asiri ilgiden bunaldim. Alisveris yapar beebgin ihtiyacını alir eve gelir yemek yapar temizlik yapar her konuda yardimci olmaya calisir ama cok fazla alanima girio bnce. Ben tek basima disari cikmak istiyorum veya babasiyla bakıyorum 2 gunde bir kapi calio veya ario geliyorum ben diye. Kendince iyilik yapio yardim edio ama ben cok bunaldim. Nasil diyebilirim ki ona bu sikintimi cok da hassas alingan bi kadin.
Benimki de aşırı sorumsuz bi kadın 9 ay hamileliğimde bir kere kapımı çalıp ta bi ihtiyacın var mı demedi 5 ay nöbet tuttum ben çalıştım ayrıca iki tane daha çocuğum var ailem uzakta buradaki tek destekçi sayabileceğim insan onlarken bir kere kapımı çalmadılar doğum yapacağım tarihi Dr doğumdan 1 hafta önce öğrendiler utanma belası geldi onda da hastanede bulamadığı randevuları bulmuş ta muayene oldu heryerinden kardeşimin eşi olmasa çocukların hali haraptı garibim oncağız çocuklara kahvaltı hazırlamış oynatmış etmiş evi süpürüp silmiş bizimki de bi köşede oturmuş

Benimki de aşırı sorumsuz bi kadın 9 ay hamileliğimde bir kere kapımı çalıp ta bi ihtiyacın var mı demedi 5 ay nöbet tuttum ben çalıştım ayrıca iki tane daha çocuğum var ailem uzakta buradaki tek destekçi sayabileceğim insan onlarken bir kere kapımı çalmadılar doğum yapacağım tarihi Dr doğumdan 1 hafta önce öğrendiler utanma belası geldi onda da hastanede bulamadığı randevuları bulmuş ta muayene oldu heryerinden kardeşimin eşi olmasa çocukların hali haraptı garibim oncağız çocuklara kahvaltı hazırlamış oynatmış etmiş evi süpürüp silmiş bizimki de bi köşede oturmuş
Ay inanmiyorum bizimkinin tam tersiymis. Bence ikisi de iyi değil. Ortasi olmali bu isin. Cok asiri ilgilenen de sorun oluyo, aşırı Sorumsuz olan da..

Perşembe günü gideceğiz

Canım bizde besin alerjisi var.Süt ürünleri yumurta.En son fındık da eklendi🥲Alerji yapan şeyler yediğimde kakası yeşil sulu oluyor normalde rengi sarı hardal.Bazen süt dengesizliğinden de olabilirmiş

nasıılll😂Hazırlıklı ol bel sırt her türlü vücut ağrıları yüklenir yakında

kızlar her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi.Ben hamileyken ilişkiye korkuyordum koku hassasiyetim yüzünden kocama zor sarılıyordum.Artık bunlar olmadığı için zaman ayırıp vakit geçiriyoruz.Farkını direk anlıyorum.Kesinlikle önemli konular

izlediğim bir videoda bebeğin uykusu geldiyse uyusun döngüsünü değiştirmeye çalışmayın diyordu.Sonra bebek daha huzursuz olurmuş

siz ona bir hobi bulmaya mı çalışsanız acaba.Sağlığı yerindeyse resim dikiş kursu vs bakabilirsiniz
Sağlığı yerinde maşallah, 60 yasinda kadin. Hicbiseye ilgisi yok, salt annelik yapmak istiyo..bugun esime anlattim durumu e normal 2 gunde bir bebegi gormek istemesi dedi. Ona hak verdi. Esimle zaten cok cok iyi degiliz, cocugu zorla yaptirdin bana dio. Ona kalsa hic cocuk istemiyodu. Bugun butun gun ağladım, az olan sütüm hic gelmedi nerdeyse😥

Back
X