Canım bı kere verdiyse para onu konusur dururlar.kaynanm 2 kez ramazan bayramında 1000er lira vermişti oğluma.gorumcesinin yaninda bayramlarda para veriom demiş çıkmış.2 eltimin 2 çocuk da bnm var bu sene ,bize bin TL göndermiş 3bin de eltime bayram ikramiyesinden.esimde hangi çocuğumu seçtin anne deyince 30marttan beri aramayı kesti

Al benden de okadar ya
Biz istanbuldaydik eşimin aklıne celdiler aynı ile tayin istettiler.tayinimiz çıktı esyalari topladık geldik ilk gün daha bnm apandisitim patladı acil ameliyata alındım ve arayan soran gelen olmadı.neyse dedim yine konuştum ama onlar oralı olmadı.bizde dayanamadik bnm memleketime tayin istedik geldik.annem rahmetli oldu gelmediler uzak die ,ben hamile kaldım kanamalı geçti gelmediler,hem oğluma baktim hem okula gittim hem evime baktım gelen olmadı.neymis doğumda gelceklermis.bu sefer de ben istemiyorum.bize gelince yuruyemiom diyen kadın eltimin iki çocuğuna bakiyr eltim çalışıyor.benm çocuklarıma bakan olmayınca ben ücretsize çıktım..ya sözün kısası eşimi de zaten tutmamislar bu memur die ,benle evlendi kaynanama tapmayinca tövbe hâşâ,beni de sevmedi.daha neler neler anlatsam kitap olur.o yüzden konuşmamak en iyisi.ogluyla konuşur eder okadar.
Bnm eşim kanka dio bana
Uff şu güzelim diyenlere sinir olurum ya.soguk geliyorlar bana,
E devletten yapılıyormuş cnm.az önce bende gördüm