2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bebişlerin tırnağını New kesiyorsunuz. Oğlum bebekken tırnak makası ile kesebiliyordum ama kiziminkiler o kadar ince ki keserken etini de alıyorum 🫢🥺 hemen de uzuyor el de ağızda bu ara kendini parçalıyor link atarsanız direk alım♥️♥️♥️
Ben tırnak makası makas torpulu bişey almıştım tırnak makasiyls kesiyom keyfi yerindeyse törpuyle istediğim gibi yapamadım ben

Ay inş bizde de olmaz. Bizimki biraz aşır geçiriyo aşıları. Hepatit b de bile huzursuzlandı bütün gece. Kolunda yara vs bişey oldu mu? Doktor şişer kızarır ağrır hatta su toplar patlar hepsi normal dedi iyice gerdi beni
Bizede aynı şeyleri dediler canım bizimki huysuzlanmsti calpol vermiştim hemj ateşinin çıkmasını beklemedim ben ertesini günüde verdim

Törpü ile alıyorum ben canım. Pilli bebek törpüsü de olur, karton törpü de. Kesmek ne mümkün. Elini sabit tutmak bile çok zor. Eli tuttum diyelim bide ayağı var bunun 🤣
Kız bizimkinin ayak tırnakları hiç uzaması ya doğumdan beri hiç kesmedik hep kısa 😅

Kızlar günaydın 🌸 bebilerinizle gün içinde neler yapıyorsunuz ağlamadan duruyorlar mı? Ben sürekli bir oyalama halindeyim kucakta, anakucağında, piyanolu oyun halısında vs hep konuşup oynuyorum ağlamadan dursun diye ama durduğu da on dakika 😂 sizin bebiler nasıl?
Bizimkide aynı🙄normalde ben konuşmayı hiç sevmem sessiz bir insanimdir ama bu bebeyle hep konuscan azcik telefona bakıyorum hemen anlıyor kendi kendine biseyler geveliyor😅bir tek uyurken susuyorum anakucaginda bizimki genelde oyun halısında en fazla 10 dk duruyor kucakta bgezme falan sabahtan mesai basliuor akşama kadar keyfi yerindeyse bulaşık makinasini yerleştiriyorum çamaşır asıyorum ev süpürüyom kucakta da on tarafa doğru olacak yüzü öyle seviyor çok yoruyor beni ayakta dolanmak ya

Kızlar günaydın 🌸 bebilerinizle gün içinde neler yapıyorsunuz ağlamadan duruyorlar mı? Ben sürekli bir oyalama halindeyim kucakta, anakucağında, piyanolu oyun halısında vs hep konuşup oynuyorum ağlamadan dursun diye ama durduğu da on dakika 😂 sizin bebiler nasıl?
Babasida iki agu diyor susuyor bebede sıkılıyor çocukla konuş oyala deyince ben çok bilmiş olluyom ya bu adamlar nekadar rahat sinir oluyorum 😅

Bide boş su şişesi verdim.eline dün onu da sevdi 🤣

Merhaba anneler bebeğinize Özel olan aşıları yaptırdınız mi, ücret ne kadar ödediniz? Yan etki yaptı mı

Bir bebek çorabının iç kısmında neden bu kadar ip olur Ben anlamıyorum bu tarz çorapları hep tersten giydiriyorum Allah korusun parmaklarına dolanmasın diye

Eklentiler

• IMG_20250409_132809.webp
    IMG_20250409_132809.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250409_132755.webp
    IMG_20250409_132755.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 27
Bir bebek çorabının iç kısmında neden bu kadar ip olur Ben anlamıyorum bu tarz çorapları hep tersten giydiriyorum Allah korusun parmaklarına dolanmasın diye
Ay evet instagramda görmüştüm ben de bi bebeğin parmağı dolama gibi olmuştu. O yüzden düz renk veya bileği desenli aldım hep. Dikkat etmek lazım

Kizlar bisey sormak istiyorum. Benim oglan uc gun sonra ucuncu ayini dolduracak da yatarken ellerini tutunca hic ayaga kalkmak icin iştiyak duymuyor. Hatta ben ayaga kaldirip bastiriyor gibi yaptığımda hic basmiyor normal mi bu sizinkiler de öyle mi. Kizim hemen ayaga bile kalkardi da endise ettim acaba kalcada problem mi var diye

Kizlar bisey sormak istiyorum. Benim oglan uc gun sonra ucuncu ayini dolduracak da yatarken ellerini tutunca hic ayaga kalkmak icin iştiyak duymuyor. Hatta ben ayaga kaldirip bastiriyor gibi yaptığımda hic basmiyor normal mi bu sizinkiler de öyle mi. Kizim hemen ayaga bile kalkardi da endise ettim acaba kalcada problem mi var diye
Vallq bizimkide kalkmıyor canım bende zorlamadim hiç kollarindan çekiyorum bazende kafasını falanda itmiyor kalkcam.diye

Canım ben deniyorum çok yapamıyor gibi.Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Kucağımda gezerken başını tutuyor bir süre kafasını geri atıp diğer tarafa bakmaya çalışıyor.Karın üstü egzersizde de başını kaldırıyor baya bir süre tutuyor.

Benimki de yapmıyor daha canim

Canım ben deniyorum çok yapamıyor gibi.Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Kucağımda gezerken başını tutuyor bir süre kafasını geri atıp diğer tarafa bakmaya çalışıyor.Karın üstü egzersizde de başını kaldırıyor baya bir süre tutuyor.
Bizimkide kucağa alınca tek bir yöne bakiyor onu bana donukken yani sol omzuma aliyorum mesela oraya bakiyort çevirmesine yardımcı olmalimiyim

Vallq bizimkide kalkmıyor canım bende zorlamadim hiç kollarindan çekiyorum bazende kafasını falanda itmiyor kalkcam.diye
Ben önce kollarından tutup kaldırmaya çalıştım başı geride kalıyordu.Sonra tamamen ayağı üstüne tutmaya çalıştım çok az durdu.Bu hareketi yaparken dikkatli olmak lazımmış.Bebeği zorlamadan hareket edin diyorlar.Nasıl geliştirmek lazım bilmiyorum doktora yarın sorayım.

Bizimkide kucağa alınca tek bir yöne bakiyor onu bana donukken yani sol omzuma aliyorum mesela oraya bakiyort çevirmesine yardımcı olmalimiyim
İlgisini çeken şeyi takip ediyor direk.Sürekli kendini geri atıp bakmıyor.Sevdiği bir şey varsa görmeye devam etmek istiyor.Ekstra bir şey yapmadım.Karın üstü egzersiz yaptırırken renkli arabalar vardı onları sağdan soldan göstererek baktırıyorum.

Back
X