• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kizlar bide e bebekten çay almıştım ben.oda süt yapıyor.tadi biraz kötü ama şekerle tadlandirip içiyorum.bi deneyin isterseniz.gorseli ekliyorum .4 karışım var.

Eklentiler

• 1000032726.webp
    1000032726.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 27
😅Ayy evet keşke ciksaymis olsun hazır alalım valla denemek lazım bütün tuşlara basalim
Yarın aldırayim da benim midemi yakıyor dere otu bakalım belki yakmaz bebiş için 🥹
Bizimki siyah desen siyah değil kahve desem.kahve değil ama kahveye dönecek gibi☺️
Oyyyy keşke bebeleri birlikte buyutebilsek
Ela gibi kahve gibi anlamadım.ablam renkli olcak yeşil yada ela vs diyor.rahmetli annemin bı gözü ela bı gözü yeşildi.🤗
Ayyy ne farklıymisss Allah gani gani rahmet eylesin ❤️ benim kızın gözleri de mavi su an. Oğlum gözleri yeşil annem oğlan da boyleysi yeşile döndü diyor da ben hiç hatırlamıyorum ya oğlanın gözlerini o zaman 😅 ilk annelik ağlamaktan aklımda kalmamış ama aklımda şey kaldı ilk aşısı olacağı günün gecesi stresten ve ağlamaktan mastit olmuştum canı yanacak ağlayacak diye Sabahi etmiştim of ne cahillik 🥲😁

Bu gün doktora sordum aynı durum bizde de var. Süt kesiği reflüden ziyade fazla emdiği için sindirilmiş süt geri geliyo dedi. Ama bizimkinde bazen hiçbişey çıkarmadan da ağzına acı bişey geldiğini anlıyorum suratından, çıkardığı seslerden. Şiddetli olduğunda müdahale ediyorlarmış. Şu anda yaşanan normal dedi. Emzirdikten sonra hafif soluna doğru yatır mide kapağı açılmasın dedi önlem olarak
Ay teşekkür ederim bilgi için 🙏

Cnm benim ilk bebeginde vardi. Bebis icin cok acili birsey olduğu için reflu denince içim aciyor. Oncelikle bebisin süt icerken agliyor mu. Agiz dolusu kusuyor mu diye de bakmak lazim. Evetse eger reflu olma ihtimali cok yuksektir ve bebisinin cani sut icerken acidigi icin agliyordur. Gastrostuss baby surubunu tavsiye ediyor doktorlar. Genelde doktorlar bu hastaligi ciddiye almiyorlar ilgilenmoyorlar ama anne icin de yorucu bir surec bebis icin acili. O yuzden uzerine düşmek gerek. İkinci olarak bebisi mümkün oldugunca dik emzirmak lazim ve karnini doyurduktan sonra da on bes yurmi dakika kadar ictigini sindirmesi ve mideden heri gelmemeis icin dik tutmak lazim. Gazini cikarmaya calisirken pat pat vururken ya cok hafifçe vurulacak ya vurulmayacak. Karnini doyurduktan sonra gobegine baski olmayacak. Bazen anna baba harici insanlar bilinçsizce cocugu karnindan tutabiliyor veya yüzüstü omuza koyarken bebisin karnina baski uygulayabiliyor. Cok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🙏

Kızlar bebişlerinizin gözleri şu an ne renk?
Yeşil gri ve lacivertin karışımı gibi bir renk 🤣 ben renkli gözlü olacağına çok inanıyorum. Eşim yeşil gözlü şansımız yüksek. Saçları uzadıkça alttan gelenler sarı-turuncu gibi geliyor. Hamileliğimde 3-4 kere rüyamda bebeği gördüm hep ikiz gördüm, hep sarışın erkek, esmer kız gördüm. Doğurmak üzereyken bile ikiz gördüm 🤣 neyi zorluyorsam.

Yeşil gri ve lacivertin karışımı gibi bir renk 🤣 ben renkli gözlü olacağına çok inanıyorum. Eşim yeşil gözlü şansımız yüksek. Saçları uzadıkça alttan gelenler sarı-turuncu gibi geliyor. Hamileliğimde 3-4 kere rüyamda bebeği gördüm hep ikiz gördüm, hep sarışın erkek, esmer kız gördüm. Doğurmak üzereyken bile ikiz gördüm 🤣 neyi zorluyorsam.
Bizim bebişin saçları dökülüyor sanırım yattığı yere bakiyorum kalkınca minik saçlar dolu

Bizim bebişin saçları dökülüyor sanırım yattığı yere bakiyorum kalkınca minik saçlar dolu
Yavrum zaten az saçlı doğmuştu, biz saça yeni kavuşuyoruz. Kaş hala yok 🤣
kızlar kalça ultrasonu için ne zaman gideceksiniz
2. Ayda dedi yenidoğan doktoru. 20 şubatta göz muayenesine gideceğiz.

Z Zuzushh Zuzush naptınız ikinci topuk kanını verdiniz mi?
Selam canim. Biz ilk 2 kani dogum yaptigim hastanede vermistik. 29 ocakta saglik ocaginda 3.yu verdik. Bir sorun varsa bir hafta icinde 312li bir numara arar demisti hemsire. Bir haftayi gecti arayan soran yok. :super: Sen nasilsin oglus nasil? Merve banli, sana cok selam soylememi iletmisti bu arada hayirli olsun diyor😊

Kızlar sezaryen sonrasında 40 çıkınca doktor kontrolüne gidiliyor mu? Bir de dikişleriniz ne durumda🤔

Yarın aldırayim da benim midemi yakıyor dere otu bakalım belki yakmaz bebiş için 🥹

Oyyyy keşke bebeleri birlikte buyutebilsek

Ayyy ne farklıymisss Allah gani gani rahmet eylesin ❤️ benim kızın gözleri de mavi su an. Oğlum gözleri yeşil annem oğlan da boyleysi yeşile döndü diyor da ben hiç hatırlamıyorum ya oğlanın gözlerini o zaman 😅 ilk annelik ağlamaktan aklımda kalmamış ama aklımda şey kaldı ilk aşısı olacağı günün gecesi stresten ve ağlamaktan mastit olmuştum canı yanacak ağlayacak diye Sabahi etmiştim of ne cahillik 🥲😁
Amin kuzum sağolasın🤲ailede var mı renkli göz.biz 6kardesiz hiç birimiz de anneme cekmemisiz göz renginde.hep babaya cekmisiz.ya kahve yada siyah.
Hah bizimde öyle o renk gibi sanki.ama eşim de bende renkli gözlü değiliz.bizim kızın renkli olsun die tiktokta renkli kız resimlerine bakardım öyle 😂😂bende zorladım sanki😂😂 amann sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor oğlum simsiyah gözleri bnm ki gibi.belki buda kahve olur babaya çeker.ablam renkli olcak dio bakalım nasip🤗
Bnm kızın da dökülüyor bıraz bıraz .
kızlar kalça ultrasonu için ne zaman gideceksiniz
Biz 37gunlkken gittik.erken doğduğu için mi bilmiyorum tam gelişmemiş.bidaha randevu verdi.4hafta sonra gel dedi.oda haftaya pazartesi gibi fln oluyor.randevu aldım pazartesi gidicez.bence 2 aydan önce gitme cnm.
Gozmuayenesi de mi oluyormus acaba onu bilmiyordum
Evet oluyor.1 yada 3 aylıkken deniyor sanırım.bizim prematüre dogdugu için tam bı aylıkken rop muanesi randevusu verdiler.gozlerine bı ilaç damlatıp yarım saat sonra bakıyorlar.bize öyle yaptılar damla yapıp yarım saat sonra çağırdılar bebeği bizden alıp karanlık odada baktılar ama bizi yanına almadılar.sizlerde rop olmaz.normal muane olur zamanında doğduğu için.

Back
X