• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
İnşallah çok dikkat ettik misafir kabul etmedik ama babası gripti ondan da sakındık ama olacağı varmış kaptı şifayı yavrucağım
Ne yaparsanız yapın olacağo varmış . Yenidoğan bebeklerde zaten sık görülüyormuş. Geçen bizimkide ateşlendi doktor bize yenidoğanşarda sık görülür merak etmeyin demişti

Ah çok sevindim canım böyle gitsin inşallah sizden sen yazmayınca merak ettim sizi 🌸 valla biz tek başına atakta mahvolduk hem hastalık hem atak allah kolaylık versin şifa versin🌸
Allah razı olsun canım ❤️ inşallah çabuk geçer ya tüm huyu değişti mememe yapışık oldu sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor reflü şov🤣 neyse çok şikayetçi değilim buna şükürler olsun 🤲

Ne yaparsanız yapın olacağo varmış . Yenidoğan bebeklerde zaten sık görülüyormuş. Geçen bizimkide ateşlendi doktor bize yenidoğanşarda sık görülür merak etmeyin demişti
Bizde ateş yok ama burnu tıkalı nefesi hırıltılı ve tok bir şekilde dolu bir şekilde öksürüyor bebeğim o yapmaktan çekindiğim aspiratör işlemini şu an mecburen yapıyorum doktor yatış sırasında her emzirme öncesi burnunu temizlememi istedi. bu tür tıkanıklıklar uzun süre devam ettiğinden bebek emmekten aşırı yorulduğu için meme reddi bile olabilirmiş..

Ben bu kızı geceleri kalkmadıkça beslemesem olmaz mı? Bi uyuyunca iyi uyuyor ama kaldırıp emzirince tekrar uyumuyor

21:00 den beri uyuyor bizimkiler baba oğul ay ne güzel kafa dinledim. Ballı limonlu ıhlamurumu içtim dizimi izledim. 🌸🙏 özlemişim keyif yapmayı. Gece de sakin geçse bari. Şimdi uyandırıcam küçük prensi. Beslenme ve alt değişimi 🙈 umarım sonra hemen uyur.

Ben bu kızı geceleri kalkmadıkça beslemesem olmaz mı? Bi uyuyunca iyi uyuyor ama kaldırıp emzirince tekrar uyumuyor
İnan şuan aklımdan geçenleri yazmışsın 🙈🤣 ama uzun süre aç kalıncada çok hırçınlaşıyor memede benim oğlan. Ben uyandırıcam şimdi.

Power pumping yapıyorum tek makine var ondan 1 saat sürüyor aslında 15+5+5 dk olarak yapıyorum her iki memeye sırayla dönüyorum. Bir ara çok azalmıştı süt şimdi daha iyiye gidiyor inşallah 🙏 aslında 20+10+10 yapılması lazım ama okadar uzun vaktim ve takatim yok 🙈
İnşallah sütün artar ama ben hoc sağım yapmadım sadece emzırdim arada mama'da verdim sütüm çok azdı düzenli uyku ile artı şuan sağsam süreli belki daha çok artar şimdilik bebeğime yeterli o yüzden sadece fırsat olunca uyuyorum özellikle gece 2 saate bır kalkmıyorum 3 -4 saat oluyor kendi kalkıp isterse veriyorum çünkü acıkmadan vermek için kalktığımda bir iki dakika emiyor bırakıyor sonra gazı çıkmıyo o kadar kısa sürede gaz oluyo inliyor gazı çıkart bazen kusuyor üst değiştir 1 saat uğraşıyorum uykuya dalan kadar sonra acıkıp uyanıyor sanki gece hiç uyumamış gibi oluyorum bende bebişe bıraktım gece uyumak en azından 3 saat süt artırımına iyi geliyor

Ben kendisi acıkınca emziriyorum cünkü acıkıca gece gündüz fark etmez kıyamet koparır gıbi ağliyor ben uyandırdığımda çok emiyor o yüzden ona bıraktım 1de emzırdim 4-5 gıbı kendisi ister uyanır son bir hafta dır benn gece zorlamıyorum 3-4* saat uyku banada iyi geliyor

Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
ben daha onxe de yazmistim. ben de suan sağarak veriyorum.siz silikon üç denediniz mi. iki gundur biraz tutuyor ama doyduguna emin olana kadar sagarak destekleyeceğim. pompa olarak hastane tipi kiralmanizi öneririm.kisa surede sağım yapabilirsiniz ve hiçbir pompa boyle çekmiyor.

İnşallah sütün artar ama ben hoc sağım yapmadım sadece emzırdim arada mama'da verdim sütüm çok azdı düzenli uyku ile artı şuan sağsam süreli belki daha çok artar şimdilik bebeğime yeterli o yüzden sadece fırsat olunca uyuyorum özellikle gece 2 saate bır kalkmıyorum 3 -4 saat oluyor kendi kalkıp isterse veriyorum çünkü acıkmadan vermek için kalktığımda bir iki dakika emiyor bırakıyor sonra gazı çıkmıyo o kadar kısa sürede gaz oluyo inliyor gazı çıkart bazen kusuyor üst değiştir 1 saat uğraşıyorum uykuya dalan kadar sonra acıkıp uyanıyor sanki gece hiç uyumamış gibi oluyorum bende bebişe bıraktım gece uyumak en azından 3 saat süt artırımına iyi geliyor
Çok çok doğru en önemlisi uyku ve bol su. Zaten artık ben eşime kv ye okadar söyledim ki benim uyumam lazım diye bugün en sonunda beni uyuttu kv geldi bebekle ilgilendi 2 saat uyudum. Önceden sadece işim olunca geliyodu. Ya da yemek yapcaksan geleyim diyodu. Bugün zaten hastayım dedim ben uyucam yemekte yapmıyorum dayanamıyorum artık tükendim. O 2 saatlik uyku öyle iyi geldi ki. 🙏

gece bende yeni uyuttum mesela ağlayana kadar bi daha uyandırmam 5-6 arası uyanır muhtemelen. Ama beslenme sonrası hemen yerine yatıramıyorum bu reflü işi çıktı başımıza burnundan geliyor çok korkuyorum. gazı çıktıktan sonra en az yarım saat göğsümde bekletiyorum.

Malesef bebeğim RSV virüsü kapmış
Bebeğimin burnu tıkalıydı ve son sıra öksürmeye başlamıştı hastaneye yatış yaptılar dua edin anneler bebeğim sağlıkla çıksın hastaneden
Çok ama çok geçmiş olsun allah şifa versin
21:00 den beri uyuyor bizimkiler baba oğul ay ne güzel kafa dinledim. Ballı limonlu ıhlamurumu içtim dizimi izledim. 🌸🙏 özlemişim keyif yapmayı. Gece de sakin geçse bari. Şimdi uyandırıcam küçük prensi. Beslenme ve alt değişimi 🙈 umarım sonra hemen uyur.
Benim eşimde halime acı 23:30 gibi aldı bebişi benden salonda takıldılar uyuttu onu şimdi acıkınca beni uyandırmak zorunda kaldı. O 1.5 saat o kadar iyi geldi ki bebeğin komple sorumluluğu eşimde olması. Normal evet 3 saat uyuduğum da oluyor ama yanımda her sesine bir tetik oluyorum, e bebeler de gece çok sesli. Şimdi yatırdım bir de 5'e kadar uyusa baya kendime gelirim

Back
X