• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Süt sağma makinesinden süt gelmesi için önce göğsün alışması lazım alışma sürecinden sonra karar vermeniz daha doğru olur boşa paranız gitmesin. 1,2 gün düzenli sağıp sonuca göre karar verirsiniz.

Valla ben kendi yatağında diken var diyorum. Kendi yatağında uyanıyor direk . Bizim yatakta uyuyor. 😃
Bizim yataklarda kokumuz var diye mi uyuyorlar acaba rahatça:) Eşim gecen diyor ki tek derdi aramıza girmek, bizle uyumak. Baktım üçümüze dar geliyor yatak eşime kanepede ya da yer yatağında uyu dedim. Ben de reflu yatağını bizim yatagin üzerine koydum. Uzanarak besliyorum biraz zaman geçince hooop kendi yatağına. 1 haftadır rahatım 😂

Kızlar iyi geceler aranızda hamileyken el uyuşukluğu başlayıp hala geçmeyen var mı? Geçenler neler yaptı da geçti benim sol el sürekli uyuşuk çok zorlanıyorum
benim geçmedi sağ elde var özellikle emzirdikten sonra daha çok uyusuyor

Bizim yataklarda kokumuz var diye mi uyuyorlar acaba rahatça:) Eşim gecen diyor ki tek derdi aramıza girmek, bizle uyumak. Baktım üçümüze dar geliyor yatak eşime kanepede ya da yer yatağında uyu dedim. Ben de reflu yatağını bizim yatagin üzerine koydum. Uzanarak besliyorum biraz zaman geçince hooop kendi yatağına. 1 haftadır rahatım 😂
Bize yakın oldukları için süt kokusu alıyorlar. Evet uyuyorlar ama erken de uyanıolar. Kendi yataklarında uyuduklarında daha uzun süreli uyuyorlar. Valla onların iç dünyasına girip herşeyi anlamak isterdim ama bulmaca çözer gibi araştırıoz😃

Bende yanıma yatırıp emziriyordum sabahları. Bu sabah öyleyken de yine geri tepti sütü. Hemen kaldırdım omuzuma. Dik pozisyonda en az yarım saat bekletmeden yatırmıyorum. Ama gazını tam çıkarmadan yatarsa mutlaka geri tepiyor burnundan çıktı gece çok korktum. Gündüz olmuştu daha önce ama gece ilk kez oldu.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim baştan beri reflu idi. Birkac kez çok kötü nefesi kesilecek şekilde kusmugu kaçtı boğazına. Çoğunda eşim vardi o müdahale etti ama birisinde ben gece tek başıma müdahale etmek zorunda kaldım. Çok kötüydü ve esim geldiğinde oturup ağladım hıçkıra hıçkıra. Ama artık çok şükür yavaş yavaş tolere edebildiğini görüyorum. Allah hepimizin çocuklarını korusun 🍀🧿🙏🏿

Ben de annemle bakıyorum alt değiştir besle azalt uyut sonra ikinci bebek derken diğer beslenme saati geliyor Allah’ım kolaylık versin hepimize canım 🥹❤️

çiçeğim benim de bir kızımı reflü vardı attım reflü maması var aptamil o bize iyi geldi beslendikten sonra 20 dakika dik tutuyorum ilerleyen sürede ana kucağına koyunca daha rahat ederiz
Bu arada mama kullanıyor musunuz hangi mama tercihiniz oldu ama kullandığınızdan beri kabızlık yaşıyoruz🥹

Beni soracak olursan biraz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum bacağım falan diyordum ya kemik iliği ödemi olmuş şu an koltuk değnekleri ile yürüyebiliyorum diğer türlü yürüyemiyorum
Oksijen Hiperbarik tedavisi alıyorum lohusalığım hep ağlayarak geçiyor🥹

Ben de bir an önce iyileşirsem her şey yolunda gidecek çünkü iki bebeğe yetişmek çok zor bu şekilde canım gebelikten bana böyle bir iz kaldı🥹
Mama için önerin var mı canım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bu süreçte ailemin yanında olmak zorundaydım.
Kendi evim kendi düzenim şu an kırk parçaya bölünmüş gibiyim iki çocukla😥
İnşallah aldığım tedavi beni hızlıca toparlar ve eski sağlığıma tekrardan kavuşurum canım
İnşallah zamanla daha çok adapte olacağız
En çok gece uykusu bizi zorluyor
Sende mama kullanıyor musun canım
Kıyamam canım, cok gecmiş olsun, biz hipp kullanıyoruz kuzum, hastanede baslamıslardı genel yorumları iyi diye devam ediyorım ben , sen ne kullanıyorsun

Aç olduğu zaman eyvallah ben beslerim. Ama memeyi rahatlama aracı olarak da kullanıyor. Yani çok doğal, çocuk daha yeni doğdu, adapte olmaya çalışıyor ama ben tükeniyorum sanki. Bir alternatif bulmam lazım. En azından bana 1-2 saat kazandırsa yeter.
Evet lazım annem geldi ona verdim odaya gittim uyumaya ağlamak kıyamet kucağıma alıyorum hiç birşey yapmasam bile susuyor mecbur yanıma aldım beraber uyuduk biraz 😣

Hastanede emmeyi öğrensin diye emzik verdik. İlk gün süt gelene kadar emdi. Ama sonraki günlerde emziği unuttu. Emzige nasıl alışır tekrar?
bizimki de hastanede alışmıştı zaten ama ben ilk çocuğuma da verdim alışma da evde verecektim ikisi de kolay kabul etti ekstra hiçbir şey görmüştüm süte kendi sütünüze batırma ya da emziği ucuna delik açıp çok az miktarda süt enjekte etme gibi yöntemler belki faydalı olabilir

Meme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum
Ben en başta ikisine de alışsın diye hem meme hem biberon verdim. alıştı suanda ama belki yapısı öyleydi zaten reddetmeyecektiyse öyle de olmuş olabilir

Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Hastane tipi makinelerden kiralayabilirsiniz. Eller serbest olmaz ama daha güçlü çekim yapar. Bu süreçte de bol bol su içmeye devam edin. Komposto da yapabilirsiniz. Süt kanallarınızın açılması için sağım öncesi sıcak duş ya da sıcak kompres yapabilirsiniz.

Avent elektirikli kullanıyorum. Sütü güzel sağıyor. Çekişi kuvvetli. 👍🏻

Benim hasta olmam üzerine artık beni dinlendirin diye yardım çığlığıma Kayniş geldi bugün 2 saate yakın uyudum bebişte uyuyordu ztn o bekledi şimdi emzirdim yine yatıyor bende süt sağıyorum. Kv de yemek yapıyor 🥰 cenetteyim galiba 🥳🧿

Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net

Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Sab Simplex damla 4x8 doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz faydası var kesinlikle. Ama ben 4 kez vermiyorum genelde 2 kez. Bide tammy krem sürüyorum alman markası skio diye bişey. Kimyonlu kremmiş. Karnına masaj ile günde iki kez. 👍🏻 Ama kolik tuttumu hiç biri kar etmiyor 🤷🏻‍♀️ inş kolik değildir sizinki.

Back
X