Benim de öyle biraz dar olsun kıyafetim hemen belli oluyorKız o fıtık mı? Benimde göbek deliğim dışarıya dönmeye başladı hele gülersem ağlarsam dışarı doğru çıkıyor bebek pipisi gibi
Arkadaşlarım benim için karnin çok hızlı büyüyor başka yerinde kilo yok gibi diyorlar. Bu gidişle benim göbek de dışarıda ama demek sizinki gibi tamamen dışarı çıkacakKız o fıtık mı? Benimde göbek deliğim dışarıya dönmeye başladı hele gülersem ağlarsam dışarı doğru çıkıyor bebek pipisi gibi
Ay inanamıyorum bunu demek de artık son seviye düşüncesizlikOnlar bitmiyor banada babamın vefatında çok üzülüp ağladığım için biri, "yengemde annesini hamileyken kaybetti çok üzüldü ağladı bebeği zihinsel engelli doğdu" Dedi. Hala onu takıyorum kafama. Olumsuz konuşmaya başlayanı susturmak lazım cümlesini tamamlamadan aslında. Hakları yok bizi üzmeye.
Öyle ise de o basit bir operasyonla düzeliyor. Yani rahatsızlık vermiyorsa gerek var mı bilmiyorum ama.Benim de öyle biraz dar olsun kıyafetim hemen belli oluyordoktor bana küçük bir fıtık var sizde dedi
Gebelikten önce normal göbekti benim göbeğim . Doğumdan sonra düzelir dedi doktor amaÖyle ise de o basit bir operasyonla düzeliyor. Yani rahatsızlık vermiyorsa gerek var mı bilmiyorum ama.
kırmızı taç be beyaz tüylü terlik olcaksa kesinlikle beyazı giymelisinDe mi kırmızı taç ile de yeşil nasıl olur bilemedim çünkü. Kırmızı taç konusunda hassasım
Banada son iki ay en az 5 daha alırsın diyorlar iştahımda tavan bu aralarSon 2 ay daha çok alacaksın diyor bana sürekli olumsuz konuşan bir kaç arkadaşım
Bunlara ek olarak benden ilk dogumda kalin battaniye istemislerdi.ilk etapta ailene versinler bence canim sende cok hareket edemezsin sezerryan olursa cabuk toplanirsin ona disarda cok iyi bakarlar sen hic merak etmeBen en son çıkarken hastaneden giydireceğim. Hemşireye vereceklerim sadece 10'lu hastane çıkışı seti olsa yeter galiba, bir de bezi alt açma örtüsü, çorap gibi ihtiyaclari falan. Sonra çocuğu bana ya da babasına yani aileme verirler diye umuyorum ben yoğun bakımda falan olursam. Ben de şimdiden bebek beni 2 gün yoğun bakıma alırlarsa nerede duracak onun derdine düştüm.
Ay insanların bu kadar kötü ve patavatsız olması şaka gibiOnlar bitmiyor banada babamın vefatında çok üzülüp ağladığım için biri, "yengemde annesini hamileyken kaybetti çok üzüldü ağladı bebeği zihinsel engelli doğdu" Dedi. Hala onu takıyorum kafama. Olumsuz konuşmaya başlayanı susturmak lazım cümlesini tamamlamadan aslında. Hakları yok bizi üzmeye.
5 bence iyi ya. Ben her gün istifra ediyorum neredeyse ama ona rağmen almışım bir sürü kilo yine. Aman veririz bence kiloları. Sirt ağrısı, nefes darlığı ve mide sorunlarından sonra kilo falan pek gözüme gelmiyor.Banada son iki ay en az 5 daha alırsın diyorlar iştahımda tavan bu aralarmidem şişmese yedikçe yerim o derece
Evet kalın battaniye de koyacağız. Onları hep hazırladım sadece ütülemem kaldı. Bebeği ilk ben görmek istiyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım doğurdu bölgesel anestezi ile. Kız diyor ki aşırı uykum vardı ama bebeği görene kadar uyuyamadım heyecandan. Çok merak ediyorum oğlumu benden önce kimse görmesinBunlara ek olarak benden ilk dogumda kalin battaniye istemislerdi.ilk etapta ailene versinler bence canim sende cok hareket edemezsin sezerryan olursa cabuk toplanirsin ona disarda cok iyi bakarlar sen hic merak etme
Genel olursan senden once gorurler canim belden asagi oldugunda ilk sen goruyorsun saglikli olsunlardaEvet kalın battaniye de koyacağız. Onları hep hazırladım sadece ütülemem kaldı. Bebeği ilk ben görmek istiyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım doğurdu bölgesel anestezi ile. Kız diyor ki aşırı uykum vardı ama bebeği görene kadar uyuyamadım heyecandan. Çok merak ediyorum oğlumu benden önce kimse görmesin
Yoo bence çok güzel. Lohusa tacı denince benim aklıma bu geliyor zaten.Ya ben süslü taç terlik falan almam gerek yok ince taşlı bi taç alırım diyordum sürekli şimdi kırmızı taç deyince şöyle sade bişey gördüm bu olur mu ki kırmızı başlıklı kız gibi mi olur
Bence etkiliyor. Kızımda hiç çıkmamıştı. Şimdiki erkek ve çıktı. Yeğeniminkide erkek onunda çıkmıştı.Cinsiyet etkiliyor mu acababizimki kız şuan göbek deligim çıkmadı henüz inşallah çıkmaz
İnanmıyorum zaten ama insanın içine nifak tohumunu ekip çekiliyorlar çok sinir bozucu. Haklısınız malesef öyle günlerde insanların gerçekten mayasının ne olduğu net bir şekilde anlaşılıyor.Asla böyle şeylere inanmayın. Öyle aptalca şey mi olur? Bebeklerimiz ne olacak elimizde olan bir şey degil. Bir insan gayet sağlıklı doğup sonradan da hasta olabilir. Sağlık sorunları çıkabilir. Bunu böyle aptalca gebe bir kadına, babasının vefatında söyleyen biri zaten şuursuzdur. Ben de 2.5 sene önce ilk kez çok yakınım olan birini kaybetmiştim ve insanların ne kadar patavatsız, kötü olduklarını ilk o zaman anlamıştım.
Çok güzelmiş bayıldım çok zarifYa ben süslü taç terlik falan almam gerek yok ince taşlı bi taç alırım diyordum sürekli şimdi kırmızı taç deyince şöyle sade bişey gördüm bu olur mu ki kırmızı başlıklı kız gibi mi olur
Abooo gittiğimde bende doktoruma sorayımBenim de öyle biraz dar olsun kıyafetim hemen belli oluyordoktor bana küçük bir fıtık var sizde dedi