Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kız o fıtık mı? Benimde göbek deliğim dışarıya dönmeye başladı hele gülersem ağlarsam dışarı doğru çıkıyor bebek pipisi gibi
Benim de öyle biraz dar olsun kıyafetim hemen belli oluyor doktor bana küçük bir fıtık var sizde dedi

Kız o fıtık mı? Benimde göbek deliğim dışarıya dönmeye başladı hele gülersem ağlarsam dışarı doğru çıkıyor bebek pipisi gibi
Arkadaşlarım benim için karnin çok hızlı büyüyor başka yerinde kilo yok gibi diyorlar. Bu gidişle benim göbek de dışarıda ama demek sizinki gibi tamamen dışarı çıkacak

Ay inanamıyorum bunu demek de artık son seviye düşüncesizlik asla muhatap olmayın kimse o densiz

Bunlara ek olarak benden ilk dogumda kalin battaniye istemislerdi.ilk etapta ailene versinler bence canim sende cok hareket edemezsin sezerryan olursa cabuk toplanirsin ona disarda cok iyi bakarlar sen hic merak etme

Ay insanların bu kadar kötü ve patavatsız olması şaka gibi lütfen takmayın kafanıza

Banada son iki ay en az 5 daha alırsın diyorlar iştahımda tavan bu aralar midem şişmese yedikçe yerim o derece
5 bence iyi ya. Ben her gün istifra ediyorum neredeyse ama ona rağmen almışım bir sürü kilo yine. Aman veririz bence kiloları. Sirt ağrısı, nefes darlığı ve mide sorunlarından sonra kilo falan pek gözüme gelmiyor.

Bunlara ek olarak benden ilk dogumda kalin battaniye istemislerdi.ilk etapta ailene versinler bence canim sende cok hareket edemezsin sezerryan olursa cabuk toplanirsin ona disarda cok iyi bakarlar sen hic merak etme
Evet kalın battaniye de koyacağız. Onları hep hazırladım sadece ütülemem kaldı. Bebeği ilk ben görmek istiyorum. Yakın zamanda bir arkadaşım doğurdu bölgesel anestezi ile. Kız diyor ki aşırı uykum vardı ama bebeği görene kadar uyuyamadım heyecandan. Çok merak ediyorum oğlumu benden önce kimse görmesin

Ya ben süslü taç terlik falan almam gerek yok ince taşlı bi taç alırım diyordum sürekli şimdi kırmızı taç deyince şöyle sade bişey gördüm bu olur mu ki kırmızı başlıklı kız gibi mi olur

Eklentiler

• IMG_9813.png
    470,7 KB · Görüntüleme: 11
Genel olursan senden once gorurler canim belden asagi oldugunda ilk sen goruyorsun saglikli olsunlarda

Yoo bence çok güzel. Lohusa tacı denince benim aklıma bu geliyor zaten.

İnanmıyorum zaten ama insanın içine nifak tohumunu ekip çekiliyorlar çok sinir bozucu. Haklısınız malesef öyle günlerde insanların gerçekten mayasının ne olduğu net bir şekilde anlaşılıyor.

Çok güzelmiş bayıldım çok zarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…