Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar ben bugün ilk defa araştırma hastanesine gittim, normalde özele gidiyorum gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi yok, erken doğum olursa araştırma hastanesine yönlendiriyorlar bende orda giriş kaydım olsun sonra sıkıntı yaşamayayım diye gittim. Nst ye aldılar direk, 28. Haftadan başlıyorlarmış, ilk nst tecrübem güzel geçti bi sıkıntı yokmuş. Bebitom 29+4 günlük 1465 gr, baya detaylı baktı doktor sağlıklı görünüyor hamdolsun. Biraz boyu kısaymış bizimkinin ama doktor eşimle bana baktı yapısal dedi :) standart dışı değil bir iki milim kısaymış sadece , umarım bizden uzun olur miniğim. En önemlisi sağlıklı olsun bebişlerimiz

Çok sukur canim yukari doğru bunaltiyor artik sin aylar normal o da
Aynen kuzum önceden kasıklarımdaydı tekmeleri şimdi mideme doğru hissediyorum sanırım döndü ayaklarıyla itince sıkışıyor diyafram ah bi doğsunda ben nasıl sıkıştırcam onu

Kızlar birşey danışmak istiyorum size. Şimdi benim evim 2+1 aşırı büyük değil. Salon yatakodası ve kızımın odası var. Kızımın odasında bebeğime beşik koyacak yer yok. Yatakodasına yanıma alacağım mecburen. Ekstra odam olmadığı içinde uzun bir süre bizim yanımızda olacak. Sizce uzun süreli kullanımda park yatak mı yoksa normal park yatak büyüklüğünde ahşap beşikler mi daha iyi olur?

Elele Madre modelini kullanan bi arkadaşım vardı kimdi unuttum bu mesajımı görürse önerir mi, uzun süreli kullanımda konforlu mu sağlam mı kaç yaşa kadar kullanılabilir bana bi yorum yaparsa sevinirim

şu kasım indirimlerinde sipariş edeyim diyorum netleştirip park yatak mı yoksa ahşap beşik mi diye.

Şu an sanırım bir kere dolanmış. 2 3 kere dolanırsa tehlikeli olabiliyor çünkü bebeğe giden kan akışı kesiliyor. Ama bu şekilde bile normal doğum çok riskli. Direkt sezeryan
Oğlumda 5 kez dolanmıştı dr şok olmuştu 37+4 te doğum yapmıştım zaten düzenli kontrole gidiyordum 2 gün önecesine kadar bişey yoktu ama benim sezaryen acil oldu o gün aşırı kasılmam vardı ve açılmam da olmıştu. Kendiliğinden düzeliyor mu bilmiyorum ama inşallah düzelir ve ilerlemez

Pek düzelmiyormuş olmazsa sezeryan olacaz biz de. Ciğer geliştirici yapıldı zaten

Bu sabah uyandığımdan beri dünkü sancıları yaşamadım kuzum. Çok şükür şuan iyiyim sadece nefes darlığı yaşıyorum sanırım diyaframımı sıkıştırıyor
Nefes darligi bende de basladi : ( devamli kendimi derin nefes almaya calisirken buluyorum. Gece yatarken özellikle sıkıştırıyo beni.

Nefes darligi bende de basladi : ( devamli kendimi derin nefes almaya calisirken buluyorum. Gece yatarken özellikle sıkıştırıyo beni.
Of evet şuan bu mesajı yazarken bile sürekli derin nefes alıyorum ama yetmiyor. bide daha 28+3 üm 34 35 leri düşünemiyorum

Benim arkadaşım Kraft almış 4.5 yaşına kadar kullanmış. O onu tavsiye etti diye ben de ondan almıştım. Şu anda benim 4 5 ay önce aldığım fiyatlarda Hepsi Buradada.

Kızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
Benim doktorum hastaneyle çalışmıyor kendi muayenehanesi var sezaryen doğumum 40 bin tl dedi. Ama ocakta değişirmi bilmiyorum

Ay resimlerinizi şimdi gördüm resim atan hamişlerim hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah bende 65 le hamile kaldım şuan 73.5 74 çıkıyorum. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…