Çok sukur canim yukari doğru bunaltiyor artik sin aylar normal o daBu sabah uyandığımdan beri dünkü sancıları yaşamadım kuzum. Çok şükür şuan iyiyim sadece nefes darlığı yaşıyorum sanırım diyaframımı sıkıştırıyor
tehlikeli birşey mi canim buKızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış(
Ne derece dolanmış ? Bir dereceye kadar tehlikeli değil diye duymuştum. Ne dedi doktor ?Kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış(
Şu an sanırım bir kere dolanmış. 2 3 kere dolanırsa tehlikeli olabiliyor çünkü bebeğe giden kan akışı kesiliyor. Ama bu şekilde bile normal doğum çok riskli. Direkt sezeryantehlikeli birşey mi canim bu
Şimdilik kan akışını engelleyecek seviyede değilmiş.Ne derece dolanmış ? Bir dereceye kadar tehlikeli değil diye duymuştum. Ne dedi doktor ?
Çok şükürŞimdilik kan akışını engelleyecek seviyede değilmiş.
Şu an hastanede yatıyorum zaten. Dün lekelenmem oldu, serviks 26 mm ye kısalmış. Bir de idrar yolu enfeksiyonu çok yükselmişti ve mantar da çıkmıştı. Şimdi damardan antibiyotik veriliyor. Doktorumla konuşacağım kordon mevzusunu. Henüz konusamadım. Ultrason doktoru söyledi. Ama artık haftalık gelirim kontrollereÇok şükürkontrolleri daha mı sık yapacaklar , nasıl bir yol izleyeceksiniz ?
Kağan hocanın bir videosunu izlemiştim bazen bunun olabileceğini söylemişti.Hatta anne adayı korkmasın diye söylemeyi tercih etmezmiş bile doktorun ne söyledi canımKızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış(
57 ile hamile kaldım 57.5 kiloyum bendeCanim nasil oldun iyimisin❤
Kiz kaos istiyorlar demek ki
Heeh evet benim gordugumde o sanirim uzun bi adi var
Ay şu atleti alin kizlar müko 1 tane alip denedim sinra 3 tane daha aldim zibilyon tane emzirme sütyenim var ilk bebegimden pentinin 5 para etmezler
Kapli canim çok rahat kaymiyor
Ben ilk bebegimde bella masion aldim bunda da peluşi cok iyi kocaman bi de
Elbise 1 tane al fazla alma kullanilmiyor canim
Hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim sadece kiz nerenize yiyonuz ay erkek analari iştahli mi ben oglumda aç gibiydim kebapçiya yatak atacaktim artik10 kilo almistim bunda tik yok o degil kocam kilo aldi doktor dalga geciyor
Valla gayet normal görünüyorsun canım hiçte kilo almış gibi değilsinBnde 13 kilo aldım bacaklarım bile ne biçim kalınlaştı en son halim
Benim gittiğim özel hastane bugün doğurursam 52 bin yılbaşından sonra olursa 70 civarı tahmin ediyoruz dedi açıkçası bana bi kal gelmedi değil 70 bin çok uçuk bir rakam ve içinde ne bir fotoğrafçı ve bir oda süsleme kapı süsü bile yokKızlar hastane doğum fiyatlarınız neler ilk aylara göre zam gelmiş yine ocaktan sonrada gelebilir dedi doktor
Panik yapma arkadaşım bunlar olabiliyor kendisi çıkaradabilir doğuma kadar da kalabilir normal doğum yapma işini zorlaştırıyor bu durum sezeryan olabilirsin doğuma yakın çıkmazsaKızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış(
Evet o videoyu izledim. Bu doktor bir şey demedi. Baktı bir terslik olduğunu anladım. Sorun mu var dedim. Ben bir şey demeyeyim doktorun isterse açıklama yapar dedi. Ama ben ultrason raporuna baktım. Nukal kord izlenmiştir yazıyordu.Kağan hocanın bir videosunu izlemiştim bazen bunun olabileceğini söylemişti.Hatta anne adayı korkmasın diye söylemeyi tercih etmezmiş bile doktorun ne söyledi canım
Sezeryana razıyım. Sadece anne karnında daha fazla dolanıp da kan akışını kesmesinPanik yapma arkadaşım bunlar olabiliyor kendisi çıkaradabilir doğuma kadar da kalabilir normal doğum yapma işini zorlaştırıyor bu durum sezeryan olabilirsin doğuma yakın çıkmazsa
Kötü düşünmeyin. Şu an 28 haftanız doldu. Bebeğiniz yaşamsal sınırı geçti şükür ki. Nerelerden nerelere geldik hep beraber. Doktorunuz ne öneriyorsa onu yapıp dua etmekten başka çare yok ki. Bu her birimiz için böyle.Sezeryana razıyım. Sadece anne karnında daha fazla dolanıp da kan akışını kesmesin
Geçmiş olsun şimdi kıpır kıpır bebeklerimiz bir hareketle kurtulur ondan inşallahEvet o videoyu izledim. Bu doktor bir şey demedi. Baktı bir terslik olduğunu anladım. Sorun mu var dedim. Ben bir şey demeyeyim doktorun isterse açıklama yapar dedi. Ama ben ultrason raporuna baktım. Nukal kord izlenmiştir yazıyordu.
Canım çatı muayenesiş 36-37. haftalarda yapılıyor bana doktor derin nefes al demişti baş ve orta parmağını sokup bakıyor ama 3-4 saniyelik bir şey simir aldırırken bile daha çok canın yanıyordur öyle diyim. benim ilk doğumda 38+2 de lekelenmem geldi doktoru aradım gittiğimde aynı hareketi yaptı 2 cm açılma var yarın sabah doğurursun dedi akşam üstünü buldu doğurmam saat başı gelip bakıyor ebeler kaç cm açılma var diye huylanmıyorsan sorun yok :) bence acılı değil tabi herkesin acı eşiğide farklıdırKızlar bir şey sorucem 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor sanırım bu muayene nasıl oluyor tak olarak bilen anlatabilir mi ? Bi de sancılar başladığında açılma olduğunu kontrol etmek için doktorlar ebeler ellerini yumru yapıp öyle sokuyorlarmış doğru mu bu ?
aynen çatı muayenesinde zorluk çıkarırsanız genelde doktor şey düşünüyor daha 2 parmağa dayanamıyorsun oradan bebeği nasıl çıkaracaksın :)Bende yumru kısmını bilmiyorum.bana 37de çatı muanesi yapacaktı Dr um.catala çıkardı.2parmagini tam vajinaya yaklastirirken ben yaptiramadim.dr acı eşiğin düşük ,catin dar çatı kemiğin basık vs vs. Die sezaryen dedi.zaten çoğu ozeldeki Dr sezaryen yanlısı oluyor.
Bende bir göbek önde bir göbek popoda erkek olduğu için sivri kızımda daha yayıktı karnım şimdi karikatür gibiyim :)))Çok güzel fotolar maşallah size
Ben de 65 kilo hamile kalmıştım şimdi 74,5 çıkıyorum siyahla zayıf duruyor ama baya şişti karnım
Aaa erkekte popo sivri mi oluyormuş . Benim ondan popoda da bebek var gibi demekkiBende bir göbek önde bir göbek popoda erkek olduğu için sivri kızımda daha yayıktı karnım şimdi karikatür gibiyim :)))